Laura Giurcanu şi TJ Miles au dormit împreună, sub pătură, la Survivor. Cum a reacționat iubitul ei

Publicat pe

Laura Giurcanu şi TJ Miles au dormit împreună, sub pătură, la Survivor. Un nou episod de la Survivor România 2022 a dat naștere la noi controverse. Telespectatorii au început să-și ridice semne de întrebare după ce doi Faimoși, Laura Giurcanu şi TJ Miles, au dormit împreună, sub pătură. Iată ce spune iubitul blondinei din Republica Dominicană despre ea și coechipierul ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Survivor România 2022 continuă să-i țină pe telespectatorii PRO TV cu sufletul la gură, cu fiecare ediție. În cel mai recent episod, Laura Giurcanu şi TJ Miles au stârnit un val de reacții în rândul fanilor emisiunii. Totul a început după ce cei doi Faimoși au dormit împreună, sub pătură, în Republica Dominicană.

Laura Giurcanu şi TJ Miles au dormit împreună, sub pătură, la Survivor. Cum a reacționat iubitul eiLaura Giurcanu şi TJ Miles au dormit împreună, sub pătură, la Survivor. Cum a reacționat iubitul ei

Laura Giurcanu şi TJ Miles sunt concurenți la Survivor România 2022. Aceștia fac parte din aceeași echipă, cea a Faimoșilor. Se pare că aceștia se înțeleg foarte bine, fiind surprinși de mai multe ori împreună. Recent, fotomodelul și vlogger-ul chiar au dormit împreună sub aceeași pătură. Acest lucru i-a făcut pe telespectatori să se întrebe dacă nu cumva între ei se naște o idilă.

Citește și: Cum arăta Laura Giurcanu de la Survivor la Next Top Model.A câștigat competiția la doar 14 ani

Citește și: Laura Giurcanu şi TJ Miles, tot mai apropiați la Survivor.Gesturile tandre care îi dau de gol

Citește și: Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a primit încă o amânare:„Abia aștept să se finalizeze'

Citește și: Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D:„Cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune'

Laura Giurcanu şi TJ Miles au dormit împreună, sub pătură, la Survivor

Prima care a susținut că Laura Giurcanu şi TJ Miles ar petrece mai mult timp împreună a fost Andreea Tonciu. Soția lui Daniel Niculescu, eliminată ulterior de la Survivor, specula atunci că între fotomodel și vlogger ar fi mai mult decât o legătură de prietenie. Bruneta a dat startul speculațiilor după ce blondina ar fi stat trei ore în apă cu el.

Acum, Laura Giurcanu şi TJ Miles au fost protagoniștii unui alt moment pe care telespectatorii îl găsesc a fi controversat. În edițiile recente, cei doi au fost surprinși în timp ce dormeau împreună, sub pătură. De departe, cea mai așteptată reacție a fost cea a iubitului fotomodelului. Chiar Bianca, sora blondinei, a spus ce părere are bărbatul despre așa-zisele apropieri suspecte dintre iubita lui și vlogger.

Cum a reacționat iubitul Laurei Giurcanu de la Survivor după ipostazele cu TJ Miles

Bianca, sora Laurei Giurcanu, de la Survivor, a transmis ce părere are iubitul concurentei despre apropierile dintre ea și TJ Miles. Potrivit spuselor tinerei, bărbatul nu ar fi deloc deranjat de acest lucru și nu ar avea nicio problemă.

În același timp, ruda Laurei Giurcanu, concurenta de la Survivor, a precizat că fotomodelul ar fi fost dintotdeauna o fire mai băiețoasă.

„Am vorbit cu el, nu are nici cea mai mică problemă. Laura se înţelege mai bine cu băieţii, a fost mereu o fire băieţoasă', a spus Bianca, sora Laurei Giucanu de la Survivor, în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Andreea Tonciu, atac dur la adresa Laurei Giurcanu, la Survivor

Andreea Tonciu a fost eliminată recent de la Survivor 2022. Atunci când era concurentă, aceasta a avut un schimb dur de replici cu Laura Giurcanu. Bruneta susținea atunci că fotomodelul ar fi stat singură cu TJ Miles, în apă, timp de trei ore, lucru pe care ea l-a găsit „aberant'.

„Mie mi se pare aberant să ai bărbat acasă, să ai iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore', i-a spus Andreea Tonciu Laurei Giurcanu, la Survivor.

Replica Laurei Giucanu nu a întârziat să apară: „Eu pot să stau și cu Radu, și Emil, și cu TJ, și cu CRBL și cu cine vreau eu'.

Atunci, în disputa lor ar fi intervenit și Emil Rengle, fapt ce a încins și mai mult spiritele. Dansatorul i-ar fi luat atunci apărarea Laurei Giurcanu, motiv din cauza căruia Andreea Tonciu a izbucnit la adresa lui:

„Ești un băgător, un îmbârligător. Apărătorul insulei și al junglei: Emil Rengle'.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter