Cine este Ali Habron, ispita de la Insula Iubirii. Este de meserie stomatolog

Publicat pe

Cine este Ali Habron, ispita de la Insula Iubirii. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Insula Iubirii. Recent, organizatorii show-ului de la Antena 1 au dezvăluit lista ispitelor masculine. 10 la număr, bărbații au acceptat acest rol pentru a arăta de ce sunt în stare. Printre ei se numără și Ali Habron. Tânărul are cetățenie palestiniană!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ali Habron, ispita de la Insula Iubirii. În scurt timp, la televizor va fi difuzat sezonul 6 Insula Iubirii. În total, 10 ispite masculine vor face senzație în cadrul show-ului de la Antena 1. Acești bărbați sunt pregătitți să demonstreze ce pot, exploatându-și toate calitățile și atuurile pe care le dețin, și nu doar pe cele ce țin de aspectul fizic.

Cine este Ali Habron, ispita de la Insula Iubirii. Este de meserie stomatologCine este Ali Habron, ispita de la Insula Iubirii. Este de meserie stomatolog

Ali Habron se numără printre cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6. Tânărul are 33 de ani și e entuziasmat să facă parte din aventura vieții lui. La fel ca alți colegi de-ai lui, și el a trecut printr- experiență neplăcută în iubire, iar în prezentă le oferă ajutor celor care au probleme în relație.

Citește și: Cine sunt și cum arată cele 10 ispite masculine de la Insula iubirii 6.Un fost concurent revine ca ispită!

Citește și: Au început filmările pentru noul sezon Insula Iubirii!Primele imagini cu Radu Vâlcan și ispitele

Citește și: De ce nu se căsătorește George Burcea cu Viviana Sposub, după terminarea divorțului de Andreea Bălan:„Lucrurile trebuie luate pas cu pas'

Citește și: Cum se înțelege Dragoș Bucur cu Mihai Bobonete de când sunt la Românii au talent:„Până de curând, aveam această părere despre Bobo, că…'/ EXCLUSIV

Cine este Ali Habron, ispita de la Insula Iubirii

Cine este Ali Habron, ispita de la Insula Iubirii. În filmulețul de prezentare al lui Ali Habron de pe pagina oficială de Instagram a emisiunii, ispita susține că, dacă va întâlni persoana potrivită, va merge cât mai departe. Tânărul e de părere că, în zilele noastre, foarte mulți oameni cad „pradă' tentațiilor.

„Din păcate, în zilele noastre, foarte multe persoane cad pradă tentațiilor. Dacă voi întâlni persoana potrivită, sunt dispus să merg cât mai departe', a spus Ali Habron, ispita de la Insula Iubirii, în cadrul teaser-ului.

Ali Habron, ispita de la Insula Iubirii, are cetățenie palestiniană

Ali Habron, una dintre cele 10 ispite de la Insula Iubirii, e de profesie medic stomatolog. Acesta are peste 600 de urmăritori pe Instagram. În descrierea lui, acesta se prezintă și ca traducător, dovadă că activează în două domenii diferite.

Ali Habron de la Insula Iubirii este un bărbat care atrage uşor atenţia femeilor, doar prin simpla sa apariţie. Accentul (moldovenesc) şi cetăţenia (palestiniană) fac din el un personaj complex. În urma unei experienţe eşuate în dragoste, Ali vine pe Insulă din dorinţa de a-i ajuta pe alţii să nu păţească ce a păţit el, se arată într-un comunicat de presă.

Ali Habron adoră tatuajele

Cine este Ali Habron, ispita de la Insula Iubirii. Tot de pe contul lui de Instagram deducem că Ali Habron e un mare fan al fotbalului, dar și al tatuajelor. Pe lângă meseria lui de bază, cea de medic stomatolog, el iubește și călătoriile. Acesta a postat niște imagini din Turcia, în timp ce se afla în vacanță.

De asemenea, postările făcute de Ali Habron pe Instagram, puține la număr, denotă că ispita de la Insula Iubirii are o relație minunată cu familia. Tânărul apare într-o imagine emoționantă alături de sora lui, în timp ce ea îl îmbrățișează și în sărută pe obraz.

Insula Iubirii sezonul 6, filmat pe Coconut Island

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter