Cine este Cristina, concurentă la Insula Iubirii. E medic stomatolog

Publicat pe

Cine este Cristina, concurentă la Insula Iubirii. Noi surprize pentru fanii emisiunii Insula Iubirii! Internauții au făcut cunoștință cu ispitele masculine și feminine, iar, recent, au fost dezvăluiți și concurenții. Cristina Nimereală și partenerul ei, Sebastian, își vor testa relația în cel mai dur test al fidelității. Iată cine este participanta de la Antena 1!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cristina, concurentă la Insula Iubirii. La castingul pentru Insula Iubirii, sezonul 6, s-au înscris peste 1.000 de cupluri. Dintre acestea, doar cinci au fost alese să treacă mai departe. Perechile vor trăi timp de 21 de zile alături de cele mai provocatoare ispite și vor trebui să aleagă între relație și tentație. Rămâne de văzut cineva va trece și cine nu va trece testul.

Cine este Cristina, concurentă la Insula Iubirii. E medic stomatologCine este Cristina, concurentă la Insula Iubirii. E medic stomatolog

Cristina, pe numele ei complet Cristina Nimereală, este una dintre concurentele de la Insula Iubirii, sezonul 6. Ea și iubitul ei, Sebastian, s-au înscris la emisiune fiind siguri că iubirea lor e una puternică și că poate trece peste orice obstacol.

Citește și: Cum arată Coconut Island, locul în care s-a filmat Insula Iubirii sezonul 6.Se află în Thaildanda

Citește și: Cine este Anamaria Vaida, ispita de la Insula Iubirii.A fost dansatoare în club

Citește și: Ce s-a întâmplat la audierile lui Mihai Bendeac de la CNCD, unde a fost reclamat pentru discriminare

Citește și: Mărturii cutremurătoare ale supraviețuitorilor din Mariupol:”Dacă ne strângeam în grup, trăgeau asupra noastră”

Cine este Cristina, concurentă la Insula Iubirii

Cine este Cristina, concurentă la Insula Iubirii. Potrivit comunicatului de presă transmis de la Antena 1, Cristina Nimereală de la Insula Iubirii este de profesie medic stomatolog. Partenerul ei, Sebastian, lucrează ca specialist în marketing. Cei doi sunt împreună de 1 an și câteva luni.

„Cristina (30 de ani), de profesie medic stomatolog şi Sebastian (25 de ani), specialist marketing au pornit în aventura vieţii lor pe Insula Iubirii. Sunt împreună de 1 an şi 2 luni.

Cuplu solid, cei doi au lăsat să se înţeleagă încă de la prezentare că iubirea lor este una foarte puternică şi poate depăşi orice obstacol. Dacă vor face faţă sau nu provocării supreme a relaţiei lor, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1', se arată în comunicat.

Cristina de la Insula Iubirii formează un cuplu cu Sebastian

Cine este Cristina, concurentă la Insula Iubirii. În cadrul filmulețului de prezentare de la Insula Iubirii, atât Cristina, cât și Sebastian, s-au arătat siguri pe relația lor.

„Suntem într-un punct al relației frumos, echilibrat', a declarat Sebastian de la Insula Iubirii, iar iubita lui, Cristina, l-a completat astfel: „Relația noastră este cea mai importantă și cu siguranță o să treacă peste orice tentație. Nu mă îndoiesc de asta'.

Cristina, concurenta de la Insula Iubirii, e medic stomatolog

Dacă aruncăm o privire pe conturile de socializare ale Cristinei Nimereală de la Insula Iubirii vedem că tânăra are mare succes în mediul online. Aceasta e urmărită de peste 15.000 de internauți. Pe lângă marea ei pasiune, medicina, se pare că îi place și fotografia. Drept dovadă, ea apare în diferite ședințe foto.

Pe Facebook, concurenta de la Insula Iubirii a specificat că locuiește în Brașov. Conform descriereii sale, Cristina a absolvit Facultatea de Medicină „Victor Papillian' din Sibiu. Motto-ul ei este „O călătorie de mii de mile începe cu un singur pas'. De curând, ea a bifat încă o reușită în viața ei. A terminat un curs de automachiaj de care e foarte mândră.

Cine sunt ispitele de la Insula Iubirii, sezonul 6

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruț, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă Antena 1

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter