Cine este Lavinia Postolache, noua vedetă de la Hollywood. Fosta Miss World România a jucat alături de Keanu Reeves

Publicat pe

Românca Lavinia Postolache este noua vedetă de la Hollywood. Fosta Miss World România a apărut într-un film alături de Keanu Reeves, iar anul trecut a prins rolul principal într-un film al regizorului american William Norton.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Stabilită în America din 2009, câştigătoare a titlului de Miss World România în 2010 şi absolventă a New York Film Academy, piteşteanca Lavinia Postolache (32 de ani) este deja o actriță în plină ascensiune la Hollywood. În 2016, ea a apărut în producția 'Demonul de Neon', în care rolul principal îl joacă Keanu Reeves. Anul trecut, Lavinia a obținut primul ei rol principal într-un film realizat la Hollywood, 'False Colours', o producție regizată de William Norton.

Cine este Lavinia Postolache, noua vedetă de la Hollywood. Fosta Miss World România a jucat alături de Keanu ReevesCine este Lavinia Postolache, noua vedetă de la Hollywood. Fosta Miss World România a jucat alături de Keanu Reeves

De-a lungul timpului, românca Lavinia Postolache a mai jucat în producții precum 'Muse', 'Alpha-1' sau în serialul 'BloodLands'.

Fosta Miss World România 2010 l-a facut tătic pe multimilionarul francez Jimmy Esebag, preşedintele „Americas Licensing Holding Group, companie ce deţine drepturi ale brandului „Playboy, şi acţionar al Elite Modeling.

Lavinia are jumătate din vârsta iubitului său, însă relația lor durează de opt ani și au împreună un băiat. Înainte să fie cu românca, milionarul s-a iubit cu modelul australian Sophie Monk. În vila lor luxoasă de peste Ocean, Lavinia este adesea vizitată de surorile Monica şi Ramona Gabor și Lili Sandu.

'Jimmy Esebag e un om mândru, cu un şarm greu de egalat. Este un bărbat puternic, inteligent, dar şi romantic şi amuzant. Cadoul lui special pentru mine a fost inelul de logodnă şi surpriza de la Piteşti: o petrecere în stil românesc cu hore şi bucate tradiţionale.

Inelul cu diamant galben de 6 carate lucrat manual şi unicat de Robert Procop (n.r. – bijutierul Angelinei Jolie) şi venirea lui Jimmy pentru prima dată pe pământ românesc pentru a sărbători logodna noastră alături de familie şi de prietenii mei, acestea au fost cadourile cele mai speciale!', povestea cu ceva vreme în urmă Lavinia Postolache pentru Adevărul.

Zvonurile legate de o posibilă despărțire de milionarul francez au fost alimentate și de faptul că Lavinia nu mai are fotografii cu afaceristul pe contul ei de Instagram.

Citește și: Gabi Luncă, internată de urgență la ATI.S-a îmbolnăvit de COVID-19 la 81 de ani

Citește și: Emisiunea Prețul Corect revine în România, după 24 de ani de la prima ediție.Unde se difuzează

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit!Gesturile care i-au dat de gol

Citește și: Cum arată Iulia Albu nemachiată.S-a pozat și fără fard și fără filtru

Lavinia Postolache a jucat alături de Keanu Reeves

Lavinia Postolache a absolvit New York Film Academy și a avut norocul de a juca alături de actori mari, printre care și Keanu Reeves.

„Sunt mândră că apar în distribuţia unui film care îl are ca actor principal pe Keanu Reeves. Din păcate, rolul meu în acest film a fost nesemnificativ, aşa că nu pot vorbi cu entuziasm despre asta.

Am fost însă impresionată de regizorul Nicolas Winding Refn, de modul lui estetic prin care stilizează un film. Este o plăcere de a-l urmări alături de întreaga lui echipă. A fost o experienţă utilă, dar aştept ca viitorul să-mi ofere mai mult de atât', a mai adăugat fosta Miss World România 2010.

„Visul american nu se termină niciodată

„Visul american nu se termină niciodată. Dacă locuieşti în America, mereu întâlneşti noi provocări. Totul este să nu te opreşti, să ai încredere în tine şi multă voinţă, oportunităţi apar tot timpul.”, declara Lavinia într-un interviu acordat în 2016.

Momentul crucial al carierei mele a fost când am primit răspunsul de admitere la New York Film Academy. Acela a fost începutul „visului meu american şi nimic altceva nu mai avea importanţă pentru mine.Participarea mea la Miss World România a fost o întâmplare. Întâmplare care mi-a adus titlul de Miss World România 2010 – o mare onoare pentru mine şi care mi-a conferit statutul de persoană publică, mai multă popularitate şi mai mult respect. Dar drumul spre cariera mea a rămas acelaşi', mărturiea Lavinia Postolache în 2016 despre momentul în care s-a lansat.

foto: cancanargesean.ro

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter