Cine este Mihaela Berteanu de la Survivor. Războinica are un trecut tumultuos

Publicat pe

Cine este Mihaela Berteanu de la Survivor? Mihaela Berteanu a venit la Survivor în echipa Războinicilor pentru a demonstra tuturor că este capabilă să înfrunte jungla din Republica Dominicană și probele din competiția sportivă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Războinicii au primit-o bucuroși în echipa lor și au ajutat-o fiecare cum a putut pentru a se acomoda mai bine.

Tânăra de 24 de ani este din Brașov și a venit la Survivor pentru a trăi provocarea vieții ei. Mihaela Berteanu spune că este ambițioasă și foarte determinată. Sunt lucruri pe care le-a acumulat odată cu vârsta și pe care viața a învățat-o.

Cine este Mihaela Berteanu de la Survivor. Războinica are un trecut tumultuosCine este Mihaela Berteanu de la Survivor. Războinica are un trecut tumultuos

Mihaela Berteanu a mărturisit la începutul competiției că nu a practicat sport de performanță, ci doar pasionată de lumea sportului. Ea este consilier în domeniul medical, însă profită de fiecare ocazie să facă mișcare.

Prin ce dramă a trecut Mihaela Berteanu, de la Survivor

Deși are doar 24 de ani, Mihaela Berteanu are o viață complicată. Tânăra a avut o copilărie grea, dar a știut să ia tot ce a fost mai bun din primii ani de viață. Are o soră geamănă, iar pe vremea când cele două aveau doi ani, părinții lor au divorțat.

Mama Mihaelei a plecat în Italia, iar ea, împreună cu sora ei, au rămas în grija bunicii, crescând un frate mai mic, din cea de-a doua căsnicie a mamei lor.

Citește și: Ce copil frumos are Majda de la Survivor!Micuța Jaqueline a fost o victimă a rasismului

Citește și: Cine este Majda Aboulumosha de la Survivor.A fost părăsită de tată la 1 an și l-a găsit după 25 de ani

Citește și: Daniel Pavel a spus toate secretele de la Survivor.Ce relație are prezentatorul Tv cu concurenții și ce nu are voie să facă, în concurs / EXCLUSIV

Mihaela Berteanu si-a petrecut copilaria la Brașov și a absolvit cursurile Colegiului Mircea Cristea din oraș, secția Protecția Mediului. În urmă cu patru ani, mama ei a fost implicată într-un accident rutier. Trauma a fost atât de mare încât concurenta nu poate vorbi nici în prezent despre acea perioadă din viața ei.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter