Cine este și cum arată adevărata soție a lui Firicel din Las Fierbinți. Este artist plastic

Publicat pe

Cine este și cum arată adevărata soție a lui Firicel din Las Fierbinți. Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serialul Las Fierbinți este Firicel, interpretat de actorul Toma Cuzin. Deși foarte multă lume îl cunoaște, puțini sunt cei care știu că în viața reală este căsătorit cu o femeie extrem de talentată. Acesta a povestit despre prima interacțiune pe care a avut-o cu membrii familiei ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată adevărata soție a lui Firicel din Las Fierbinți. Serialul Las Fierbinți se bucură de un adevărat succes. Personajele acestuia sunt îndrăgite de o țară întreagă, însă nu mulți cunosc viețile personale ale lor. Toma Cuzin, alias Firicel, deși la ProTV are o soție casnică, în viața reală se iubește cu o femeie extrem de talentată, care și-a dedicat timpul artelor plastice.

Actorul a povestit inclusiv prima interacțiune pe care a avut-o cu artista în vârstă de 41 de ani. El a fost nevoit să îi impresioneze pe părinții actualei partenere de viață.

Citește și: Giani din Las Fierbinți, reacție neașteptată după ce a aflat din presă că ar fi murit:„Eram la toaletă'

Citește și: Mihai Mărgineanu, despre mesajul secret al serialului „Las Fierbinți':”Oameni buni, nu vă mai bateți femeile!”

Citește și: Anamaria Prodan este acționar la două posturi de televiziune.Gigi Becali, pe lista invitaților

Citește și: Marius Manole înapoiază decorația oferită de Klaus Iohannis, în 2016:„Pentru mine, președintele este un trădător'

Cine este și cum arată adevărata soție a lui Firicel din Las Fierbinți

Cine este și cum arată adevărata soție a lui Firicel din Las Fierbinți. Cristina Toma este un artist plastic care și-a dedicat întreaga viață artei. În cadrul unui interviu, aceasta a vorbit despre pasiunea sa, dar și despre modul în care oamenii se raportează la creație.

„Cred că valorile culturale sunt tot mai greu asimilate de către societatea noastră, o societate în care consumismul a ocupat cu forţă, rând pe rând, toate frecvenţele pe care mai puteam rezona cu creaţia artistică. De aici şi revolverul din pictura mea, un laitmotiv născut din atitudinea de autoapărare a artistului faţă de agresiunea consumeristă la care este supus zi de zi, pe străzi întunecate sau în lumina reflectoarelor, prin intermediul mass-media sau în interacţiunea zilnică cu semenii', spune soția lui Toma Cuzin, într-un interviu, potrivit Playtech.ro.

Cum s-au cunoscut Toma Cuzin și soția sa

Cine este și cum arată adevărata soție a lui Toma Cuzin. Actorul a povestit în cadrul unui interviu cum a cunoscut-o pe frumoasa Cristina. La acea vreme, Toma Cuzin lucra ca miner și simțea nevoia să ascundă acest lucru de familia soției sale.

Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Eu eram miner şi intrasem într-o familie de artişti, de oameni de cultură. Îţi dai seama cum eram eu… La întâlnirile cu ei nu trebuia să se vadă şi să se simtă… Cumva, am reuşit să-i păcălesc până n-a mai fost nevoie să mă prefac în faţa lor.', a povestit el pentru Adevărul.

Firicel din Las Fierbinți a început Facultatea de Sport

Acesta a avut foarte mare noroc de familia iubitei sale. Mama Cristinei l-a învățat să scrie și să vorbească corect gramatical, iar el a aplicat la Facultatea de Sport. În 2002 a renunțat la acest drum deoarece a intrat în lumea actoriei.

Ei m-au plăcut oricum, am avut o relaţie foarte bună. Mama ei, fiind profesoară de română şi franceză, chiar m-a învăţat gramatică. Mă hotărâsem să dau la Sport şi mama ei m-a învăţat să vorbesc, să scriu cât de cât corect şi aşa am intrat la Facultatea de Sport, dar nu am terminat-o, pentru că în 2002 m-am apucat de Actorie', a mai spus el pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook și B1

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter