Cine este și cum arată soția lui Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil! Se iubesc de 23 de ani!

Publicat pe

Cine este și cum arată soția lui Tibi Clenci. Juratul Bravo, ai stil! a cucerit inimile multor femei datorită carismei de care dă dovadă în fiecare ediție a show-ului, însă puțină lume știe că este căsătorit. Recent, acesta a vorbit despre soția sa, la adresa căreia nu are decât cuvinte de laudă. Aceasta a profesat ca farmacist și nu e adepta aparițiilor mondene.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată soția lui Tibi Clenci. Tibi Clenci a reapărut de curând în lumina reflectoarelor, în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!'. Acesta are o carieră impresionantă în lumea modei, însă a reușit să își păstreze viața personală extrem de privată. Foarte puțină lume știe faptul că acesta este căsătorit și că de curând a devenit tătic!

Cine este și cum arată soția lui Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil! Se iubesc de 23 de ani!Cine este și cum arată soția lui Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil! Se iubesc de 23 de ani!

Aceasta nu a avut foarte multe apariții mondene și nici nu se afișează în mediul online. Tibi a reușit să își țină departe viața personală de cea profesională, însă acum a făcut primele declarații despre iubita lui soție.

Citește și: Ruxi și Tibi Clenci, replici acide la Bravo, ai stil! Celebrities:”Am luat-o personal”

Citește și: Cine este Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil!E celebru și în străinătate

Citește și: De ce a durat așa mult procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea:„Pentru că…'

Citește și: Elena Merișoreanu a fost externată după a avut COVID-19.Cum se simte artista acum

Cine este și cum arată soția lui Tibi Clenci

Cine este și cum arată soția lui Tibi Clenci. De-a lungul timpului, juratul „Bravo, ai stil!' nu a făcut foarte multe declarații despre soția lui. Recent însă, a vorbit deschis despre aceasta, dar și despre relația lor. În ceea ce privește aspectul fizic al soției, juratul de la Kanal D a postat o fotografie cu sora acesteia, punând accentul pe asemănarea dintre cele două.

„Soția mea, Adina Maria Clenci, este cea mai frumoasă sursă de inspirație. Avem un fiu împreună. Cumnată mea superbă este cea cu care am venit la party Elle. Uitându-te la cumnata mea, îți dai seama cum arată soția mea. Soția mea are două surori, cu care din timpul facultății eu am „pierdut' timpul.', a spus el.

Adina Maria Clenci a profesat ca farmacist, însă a renunțat la locul său de muncă pentru a-și crește copilul.

Soția mea este fost farmacist, însă acum e mamă 100%. Sora ei face make-up și este cea cu care lucrez peste tot în lume.', a spus Tibi Clenci pentru Click!.

Se iubesc de 23 de ani

Cine este și cum arată soția lui Tibi Clenci. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 23 de ani. Juratul „Bravo, ai stil' a povestit despre prima lor întâlnire, atunci când s-au și îndrăgostit nebunește unul de celălalt.

„A aruncat cu praf de stele într-o noapte fără lună și m-a cucerit. De atunci nu i-am mai dat drumul. Eram la Peleș, într-o noapte fără lună, și ea mi-a zis „tu nu vezi că eu alunec, oferă-mi brațul să nu cad'. Atunci i-am oferit brațul, ea l-a luat și nu i-am mai dat drumul și au trecut de atunci 23 de ani.', a mai zis el.

Soția lui Tibi Clenci nu apare la evenimente mondene

Juratul de la Kanal D a explicat motivul pentru care soția lui nu participă la evenimente mondene. Acesta a subliniat faptul că așa este firea ei și că nu îi place să se afle sub luminile reflectoarelor.

„După cum vezi, soția mea nici măcar nu mă însoțește aici. Nu m-a însoțit la niciuna dintre puținele petreceri la care am fost și eu, nici eu nu sunt prea monden. Așa este ea, mi-a spus să mă duc să mă întâlnesc cu cei cu care vreau să mă întâlnesc și întoarce-te acasă. Așa că ea întotdeauna m-a așteptat să mă întorc acasă.', a mai spus Tibi Clenci.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter