Cine este Valentin Lupastean de la Mireasa, sezonul 5. Are mai multe afaceri

Publicat pe

Cine este Valentin Lupastean de la Mireasa, sezonul 5. Cel mai așteptat show matrimonial a început sâmbătă, 22 ianuarie. Opt băieți au pășit în casa Mireasa și sunt pregătiți să-și facă o relație de lungă durată. Unul dintre concurenți este Valentin Lupastean, în vârstă de 29 de ani, care ne spune că își dorește o familie numeroasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Valentin Lupastean de la Mireasa, sezonul 5. Show-ul matrimonial Mireasa a început, iar telespectatorii i-au putut cunoaște pe cei opt concurenți. Aron Bob, Andrei Perneș, Cătălin Alexandru Seserman, Anghel Leonard Andrei, Sebastian Dudași, Cosmin Preda, Valentin Lupăștean și Andrei Mihai Cica au pășit cu gânduri mari în competiție. Vor cu orice preț să-și găsească jumătatea.

Cine este Valentin Lupastean de la Mireasa, sezonul 5. Are mai multe afaceriCine este Valentin Lupastean de la Mireasa, sezonul 5. Are mai multe afaceri

Cine este Valentin Lupastean de la Mireasa, sezonul 5. Și Valentin Lupastean își dorește o relație de lungă durată și, astfel, a decis să participe la emisiunea Mireasa. Iată ce își dorește de la o viitoarea parteneră.

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Citește și: Mama Claudiei Ghițulescu participă la Mireasa, sezonul 5. A venit alături de nepotul ei

Citește și: Celia a fost infectată cu Omicron, cu o lună înainte să nască. Acum un an a mai avut COVID-19:’Stresul a fost foarte mare’

Citește și: Suma colosală pe care o percepe Inna pentru un concert, în pandemie

Cine este Valentin Lupastean de la Mireasa, sezonul 5

Cine este Valentin Lupastean de la Mireasa, sezonul 5. Unul dintre cei opt concurenți de la Mireasa este Valentin Lupastean, un tânăr de 29 de ani, care s-a născut în Rădăuți, Suceava, însă a crescut la Timișoara.

Pentru o perioadă, concurentul din sezonul 5 a lucrat în Germania, timp de patru ani, iar apoi s-a hotărât să se întoarcă în țară și să-și deschidă propria afacere. La momentul actual, administrează o firmă de închiriat mașini, un magazin de piese auto, dar și un service auto.

Totodată, Valentin Lupastean de la Mireasă spune că familia lui este de religie penticostală, dar și faptul că-și dorește o familia numeroasă.

'Înainte să deschid această afacere am lucrat în Germania, aproximativ 4 ani, după care m-am hotărât să vin în țară și să deschid o afacere de vânzare de anvelope.Mă consider lider, nu șef.

Familia mea este de religie penticostală. Îmi doresc o familie în care să am minim 2 copii și maxim cât o vrea Dumnezeu', a povestit Valentin, potrivit a1.ro.

Valentin Lupastean a avut o relație de 4 ani

Valentin Lupastean de la Mireasa, sezonul 5, a avut o relație de patru ani, care s-a terminat în urmă cu cinci luni.

Deși au încercat să-și acorde mai multe șanse, lucrurile nu s-au mai putut rezolva între ei. Astfel, cei doi au fost nevoiți să meargă pe drumuri diferite.

 'Ne-am despărțit de mai multe ori, ne-am mai dat șanse și am hotarat ca e mai bine așa. Fiecare pe drumul lui. Ne-am cunoscut online, am ieșit la intalnire, ne-am văzut mult la cafele, pana ne-am plictisit, apoi eu am fost plecat în Germania, am tot ținut legătura. Plecam o lună maxim și apoi am devenit un cuplu.

Ne-am făcut cateva promisiuni încă de la început și am rugat-o doar să încerce să fie femeie și să fie gospodină. Ne-am luat un apartament în chirie. Nu concepeam să stăm cu părinții.

La început, a fost bine și frumos, apoi au apărut probleme. Ne tot căutam nod in papura. Ea era foarte geloasă, eu nu am avut prea mult timp să-i ofer pentru ca eram cu job-ul. Și așa am ajuns sa punem punct', a povestit concurentul.

Ce își dorește de la viitoarea iubită

Concurentul din sezonul 5 spune că își dorește ca persoana de lângă el să fie inteligentă, harnică și iubitoare.

Totodată, Valentin mai adaugă faptul că nu se dă în vânt după femeile botoxate sau cu diferite intervenții. Însă, nu îl interesează vreun tipar anume de femeie, întrucât le consideră frumoase pe toate. Totuși, conexiunea între ei poate spune mult mai multe.

'Fata de lângă mine trebuie să fie o persoană inteligentă, harnică și iubitoare. Nu îmi plac femeile botoxate, siliconate, tunate. Tunigurile le fac la mașini, nu la femei. Nu mă interesează în mod special culoarea părului sau a ochilor, toate sunt frumoase în felul lor', a mai spus concurentul de la Mireasa.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter