Cine l-a salvat pe Irinel Columbeanu de la închisoare: "Nu avea numărul lui de telefon și nici nu-l cunoștea"

Publicat pe

Irinel Columbeanu a lansat primul volum din trilogia „Istoriile unui vehement – Ipocrația'. În cartea sa, fostul milionar a făcut dezvăluiri incendiare de pe vreme comunismului. Columbeanu a povestit cum a scăpat de închisoare, dar și cine a fost persoana care l-a salvat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai excentrici oameni de afaceri din România. În cartea sa lansată în urmă cu câteva zile, fostul milionar a povestit întâmplări șocante din și după perioada comunismului. Cei care au citit cartea au rămas surprinși că Irinel Columbeanu a fost la un pas de a face închisoare.

Cine l-a salvat pe Irinel Columbeanu de la închisoare: "Nu avea numărul lui de telefon și nici nu-l cunoștea"Cine l-a salvat pe Irinel Columbeanu de la închisoare: "Nu avea numărul lui de telefon și nici nu-l cunoștea"

Irinel Columbeanu a povestit în cartea sa despre afacerile sale, dar și despre relațiile amoroase pe care le-a avut. La evenimentul de lansare a cărții a participat și două dintre fostele iubite ale lui Columbeanu. Romanița Iovan și Brianna Caradja au fost cele care l-au susținut pe fostul milionar.

Citește și: Gestul făcut de Romanița Iovan la lansarea de carte a lui Irinel Columbeanu:”M-a surprins că a păstrat…”

Citește și: Brianna Caradja, replică usturătoare la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu:„Te-ai gândit că am doi copii când ai scris?'

Citește și: Cum s-au distrat Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, în Abu Dhabi:„A pariat jumătate de milion la casino'

Citește și: Cine e Otilia Bilionera de la Survivor România 2022.E căsătorită cu un afacerist

Cine l-a salvat pe Irinel Columbeanu de la închisoare

Puțină lume știe că fostul milionar a fost la un pas de a intra la închisoare. Irinel Columbeanu a fost salvat de fiul lui Nicolae Ceaușescu, Nicu. Acesta l-a ajutat pe fostul afacerist să nu intre în pușcărie. Potrivit dezvăluirilor făcute în cartea sa, Irinel ar fi primit 50 de dolari de la o prietenă stabilită în SUA, deși deținerea de valută era ilegală, în vremurile acelea.

Evenimentul a avut loc în 1988, când organele de Securitate descoperiseră că Irinel avea în posesia sa 50 de dolari. La acea vreme, fostul soț al Monicăi Gabor avea probleme și alte probleme, iar ICRA-ul decisese să-l dea afară din casă. Astfel, Columbeanu a apelat la ajutorul lui Nicu Ceaușescu. „Nu avea numărul lui de telefon și nici nu-l cunoștea, de fapt. Se vedeau prin barurile de noapte prin care mai umblau amândoi și când îl mai zărea Ili îl saluta din cap, iar Nicușor întotdeauna îi răspundea. Nu avea deci, nimic concret pe care să se bazeze, dar poate că reușea să intre la el, avea să-i înțeleagă situația și poate chiar să-l ajute', a scris Irinel în cartea sa, potrivit Playtech.ro.

Cum a decurs întâlnirea dintre Irinel Columbeanu și Nicu Ceaușescu

Fiul lui Nicolae Ceaușescu a dat un telefon, unde a vorbit cu cineva din partid, rezolvând cazul. Așadar, Columbeanu nu a petrecut nicio zi la închisoare. În 1989, cei doi s-au întâlnit la coada unui magazin.

În acel moment, fostul afacerist l-a salutat și i-a strâns mâna celui care l-a ajutat să nu petreacă următorii ani în spatele gratiilor. Deși nu se cunoșteau fizic, Nicu Ceaușescu a acceptat să-l ajute pe fiul de milionar.

Ce averea avea familia Columbeanu în perioada comunismului

Născut în 1957, Irinel Columbeanu a trăit vremurile comuniste. Într-un interviu, fostul milionar a povestit cum l-a influențat acea perioadă pe tot parcursul vieții.

Familia Columbeanu locuia într-un apartament în perioada comunismului și aveau două mașini. Cu toate astea, Irinel susține că nu trăia chiar în lux, și ar fi vrut să evadeze din acest sistem. 'Traiul familiei mele poate că era ceva mai puțin rău decât al multor altora la acea vreme, un apartament de bloc cu 3 camere nu mi se părea nici atunci mare, iar mașinile lor au fost succesiv luate. Cu ale mele a fost altă poveste.', a mai povestit afaceristul, pentru FANATIK.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter