Costi Ioniță, tribut pentru România, înainte de 1 Decembrie. A relansat piesa „Mare e lumea”, cu Vlăduța Lupău și Jador

Publicat pe

Costi Ioniță a adus un tribut pentru România. El a relansat piesa „Mare e lumea'. Celebrul artist le-a făcut o mega-surpriză fanilor săi cu doar câteva zile înainte de 1 Decembrie. Acesta a realizat o nou versiune a melodiei de la începutul anilor 2000, în colaborare cu alți cântăreți celebri. Printre cei care iau parte la noul format se numără Vlăduța Lupău, Jador, Minodora și Cream, dar și alții!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Costi Ioniță a adus un tribut pentru țara sa natală, România. Vedeta relansat piesa „Mare e lumea', cu doar câteva zile înainte de 1 Decembrie. Melodia le este închinată tuturor românilor și are deja și videoclip. Clipul video este format din două părți, iar, în total, piesa măsoară peste șapte minute. În cadrul filmulețului îl puteți vedea atât pe artist, cât și pe alți cântăreți cunoscuți, cum ar fi Vlăduța Lupău și Jador.

Costi Ioniță este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști și producători muzicali din România. Se laudă cu un palmares impresionant, având în vedere că piesele lui sunt cunoscute și la nivel internațional. A abordat diferite genuri muzicale, iar melodiile lui sunt în mai multe limbi. Acum, el le-a făcut o surpriză cetățenilor țării noastre cu o piesă în limba română. Este vorba despre o nouă versiune a melodiei „Mare e lumea'.

Citește și: În ce relații au rămas Andra și Costi Ioniță, cel care a lansat-o:„Eram intimidată de un adult care avea succes'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce s-a întâmplat între Elena Marin și Costi Ioniță, înainte de Survivor!Erau de nedespărțit, dar în competiție s-au evitat

Citește și: Dani Oțil și Răzvan Simion, dialog spumos despre Daliana Răducan:„Exact de asta am parte!'

Citește și: Psihiatru, despre ieșirea lui George Burcea, în care a instigat la violență împotriva femeilor:„Când ești frustrat…'

Costi Ioniță, tribut pentru România, înainte de 1 Decembrie

La începutul anilor 2000, piesa „Mare e lumea' a lui Costi Ioniță făcea furori în întreaga țară. Anul acesta, înainte de 1 Decembrie, el s-a gândit să o relanseze într-o nouă variantă. Pentru asta, el a colaborat cu mai mulți artiști în vogă. Ei sunt Vlăduța Lupău, Jador, Minodora, Cream și Diana Bucșa. Există două variante de piesă și de videoclip.

Așadar, videoclip-ul piesei e structurat în două părți. În cea dintâi, Costi Ioniță cântă împreună cu Vlăduța Lupău și Jador. În prima parte se regăsesc influențe de muzică de petrecere, iar mesajul melodiei este că țara noastră este cea mai frumoasă. Totodată, artiștii le transmit tuturor ascultătorilor că trebuie să fie mândri că sunt români.

A relansat piesa „Mare e lumea', cu Vlăduța Lupău și Jador

Clipul video pentru piesa „Mare e lumea' e compus din imagini filmate în unele dintre cele mai superbe destinații din România. Printre ele se numără, Marea Neagră, Transilvania și Munții Bucegi. Totodată, videoclip-ul face trimiteri și la diferite mari personalități, din diferite domenii. Printre ei se află Mircea Eliade, Aurel Vlaicu, Constantin Brâncuși, Mihai Eminescu, Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Petrache Poenaru, Simona Halep, Ivan Patzaichin, etc.

Cea ce-a doua parte a piesei e realizată de către Costi Ioniță, Cream, Minodora și Diana Bucșa. Piesa are acum alte influențe și un ritm diferit. În semn de tribut pentru România, cântăreții care apar în videoclip poartă obiecte ce fac trimitere la hainele tradiționale românești.

Costi Ioniță e nominalizat la premiile Grammy

Costi Ioniță e nominalizat la premiile Grammy. Prima dată, el a fost nominalizat în urmă cu nouă ani, în 2012, pentru albumul „Summer in Kingston'.

Acum, după ce Costi Ioniță a colaborat la albumele „Live N Livin', „Positive Vibration', alături de alți compozitori, ele au primit nominalizări la Grammy 2022, la categoria „Cel mai bun album raggae'. Albumele au fost lansate de Sean Paul și Jesse Royal. După ce a aflat veștile bune, cântărețul român a postat un mesaj emoționant în mediul online. S-a declarat extrem de fericit și că e mândru că e din România.

„Sunt deosebit de bucuros și fericit pentru că tocmai am aflat că am fost pentru a doua oară nominalizat la premiile Grammy, Premiile Academiei Americane de muzică. Cred că este o performanță și nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru, dar pot să vă spun că sunt tare fericit, sunt tare bucuros, eu acum mă aflu pe teritoriul Statelor Unite, mă întâlnesc și colaborez cu mulți artiști de aici.

Trebuie să știti că peste tot, oriunde m-aș afla în această lume, vă reprezint cu drag, vă reprezint cu succes, și vă fac să fiți mândri că sunteți români. Eu sunt mândru că sunt român, știu din ce neam fac parte, știu ce gene am în mine și din ce strămoși ne tragem cu toții.

De aceea vreau să știti că mâine voi lansa și un proiect special care să ne aducă aminte și să ne facă să ne reconectăm la valorile acestui neam: poporul român.', a spunea Costi Ioniță, recent, pe Facebook.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter