Cât este marele premiu de la Asia Express 2021. Când e finala

Publicat pe

Cât este marele premiu de la Asia Express 2021. Doar două echipe au mai rămas în competiție: cea formată din Elwira și Mihai Petre și cealaltă din Emi și Cuza. Însă, doar una dintre acestea va reuși să câștige marele premiu de la Asia Express. Iată câți bani vor primi câștigătorii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Am aflat cât este marele premiu de la Asia Express 2021. După un sezon plin de provocări, concurenții vor lupta acum pentru marele premiu de la Asia Express.

Cât este marele premiu de la Asia Express 2021. Două echipe au mai rămas în competiție și vor face tot posibilul să câștige marele premiu. Lupta este strânsă, însă niciun concurent nu va ceda acum.

Citește și: Finala Asia Express sezonul 4.Echipele se simt în mare pericol

Citește și: Care e numele complet al lui Mihai Petre de la Asia Express:„Nimeni nu știa asta până acum’

Citește și: Cine este fiul abandonat al lui Jean de la Craiova.Alexandru are 31 de ani

Citește și: Ștefan Bănică nu a vrut ca fiul lui să participe la Te cunosc de undeva:„Bă, băiatule, ce statut ai tu?’

Cât este marele premiu de la Asia Express 2021

Cât este marele premiu de la Asia Express 2021. Una dintre cele mai iubite competiții de la Antena1 este extrem de aproape de final. Astfel, concurenții care au mai rămas vor fi supuse ultimelor probe în data de 28 noiembrie 2021.

Deși la început au fost 9 echipe, acum au rămas două și doar una dintre acestea va reuși să pună mâna pe marele premiu de la Asia Express. Cu toate acestea, experiența în sine, tensiunea și provocările din concurs înseamnă mult mai mult pentru concurenți.

Însă, ultima lupta, cea pentru a câștiga concursul, se va da în Israel. Echipa care va ajunge prima la final va câștiga marele premiu de la Asia Express 2021 în valoare de 30.000 de euro.

Telespectatorii vor putea urmări o ediție extraordinată plină de suspans, emoții de nedescris, multă muncă și ambiție.

Lidia Buble și Estera au fost eliminate în semifinală

În semifinala de la Asia Express, Lidia Buble și Estera au fost eliminate. Cântăreața și sora ei au părăsit competiția în lacrimi. Au sperat până în ultima clipă că diamantul va fi verde, însă, din păcate pentru ele, nestemata a fost roșie.

„Cea mai pare părere de rău și cel mai mare regret al meu este că s-a terminat jocul pentru noi. Mi-ar fi plăcut sa avem șansa să jucăm ultimul joc împreună. A fost cea mai frumoasă aventură a vieții noastre. Simt că mi-am trăit a doua copilărie. Am simțit că m-am întors în timpul copilăriei și mi-am dat voie să mă joc.

Noi ne-am bucurat și am trăit. Ne-am făcut și prieteni. Unul dintre cele mai grele momente pentru noi a fost atunci când am mâncat capul de miel în timpul unei probe’, au declarat Lidia Buble și Estera.

Când are loc finala Asia Express

Competiția Asia Express sezonul 4 a ajuns la final. Echipele formate din Emi și Cuza, dar și Elwira și Mihai Petre se vor lupta pentru marele premiu.

Ultima bătălie va avea loc duminică, 28 noiembrie 2021, în Israle. Telespectatorii se vor bucura de o ediție plină de surprize.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter