Cu ce se ocupă Mircea Radu, după ce a renunțat la televiziune și s-a mutat în provincie: „Și în anii ce vor veni, voi continua să fac asta”

Publicat pe

Cu ce se ocupă Mircea Radu, după ce a renunțat la televiziune și s-a mutat în provincie. Fostul prezentator tv a renunțat la televiziune, pentru a-și urma alte visuri. Pe blogul lui, dar și pe rețelele sociale, este mereu activ și îi ține la curent pe fani cu ultimele sale întâmplări. El a ales să se mute din București și să se retragă într-un loc mai liniștit, iar acum are o viață cu adevărat împlinită. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Mircea Radu, după ce a renunțat la televiziune și s-a mutat în provincie. Mircea Radu a făcut furori cu emisiunea Din Dragoste, difuzată timp de nouă sezoane, în perioada 2000-2009, pe postul Antena. Așa, a devenit unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți oameni de televiziune. Vedeta a avut carieră îndelungată și de succes, când vine vorba despre aparițiile lui pe micul ecran. 

Cu ce se ocupă Mircea Radu, după ce a renunțat la televiziune și s-a mutat în provincie: „Și în anii ce vor veni, voi continua să fac asta'Cu ce se ocupă Mircea Radu, după ce a renunțat la televiziune și s-a mutat în provincie: „Și în anii ce vor veni, voi continua să fac asta'

Mircea Radu și-a început cariera de succes prezentând știrile la TVR. După ce emisiunea Din Dragoste s-a încheiat, el s-a întors la TVR și a mai continuat o perioadă cu știrile. Fostul prezentator tv și-a dorit o schimbare în viața lui, așa că a luat două decizii radicale. A renunțat la televiziune și s-a mutat din Capitala agitată. 

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Mircea Radu.Cu ce se ocupă Raluca

Citște și: Cum s-au împrietenit Andreea Marin și Mircea Radu, acum 25 de ani:”Cred că, și la 80 de ani, o să fie o femeie fără astâmpăr”

Citește și: Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital, în toiul nopții:„Nu am scăpat de una, dau de alta'

Citește și: Teo Trandafir a fost cerută de soție contra unei sume uriașe de bani:”Erau împachetați în țiplă”

Cu ce se ocupă Mircea Radu, după ce a renunțat la televiziune și s-a mutat în provincie

Mircea Radu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți oameni de televiziune. După o carieră de succes, fostul prezentator a simțit că are nevoie de o schimbare. Așa că, vedeta a renunțat la meseria care l-a făcut celebru, apoi a ales să se mute din București, alegând un loc liniștit unde să se simtă în largul lui. Pe rețelele sociale, dar mai ales pe blog, Mircea Radu este o persoană activă și ține legătura cu fanii săi. Este pasionat de gătit, drept dovadă postează diverse rețete apetisante, dar și imagini cu cele mai bune preparate pe care le pregătește.

Potrivit Cancan, Mircea Radu locuiește, acum, în Piatra Neamț, locul perfect pentru el, după ce a plecat din Capitala aglomerată. Mai mult, se ocupă de gospodărie, însă un lucru la care nu se pricepe cel mai bine este grădinăritul. 

Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute. Dar asta nu înseamnă mare lucru. Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit. Aici mai am multe taine de desluşit', a mai precizat Mircea Radu.

Mircea Radu: „În anii ce vor urma, voi continua să fac asta'

Mircea Radu a absolvit Universitatea Tehnică de Construcții din București, însă nu a profesat în domeniu, mai precizează sursa citată anterior. Fostul prezentator tv a renunțat la televiziune și s-a îndreptat spre o altă zonă care îl împlinește. Mai exact, Mircea Radu oferă consiliere juridică, iar în timpul pandemiei, totul s-a desfășurat online: „Nu sunt genul pretenţios, aşa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni şi online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică şi cred că şi în anii ce vor veni voi continua să fac asta!', a încheiat fostul prezentator TV.

Cine este soția lui Mircea Radu

Prezentatorul TV a avut mai multe relații, dar toate s-au finalizat prin despărțiri. Raluca și Mircea Radu s-au cununat în 2013, iar în urma mariajului lor au venit pe lume doi copii, un băiat și o fetiță. Mircea Radu este căsătorit cu Raluca Olaru, iar împreună au doi copii minunați. Cei doi și-au unit destinele în 2013, iar cununia civilă a avut loc în comuna Ștefănești di Botoșani, iar evenimentul a avut loc în sufrageria socrilor mici. Raluca preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, însoțindu-l pe jurnalist doar la evenimentele importante. Soția lui Mircea Radu este medic oncolog, fiind o femeie extrem de atrăgătoare. Cu toate astea, prezentatorul Tv a declarat că între ei nu a fost dragoste la prima vedere.

Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu‘, declara prezentatorul de televiziune.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter