Cum arată acum Heather Tom, faimoasa Victoria Newman din Tânăr și Neliniștit. La 46 de ani, e superbă

Publicat pe

Pe 4 noiembrie, actrița Heather Tom, devenită celebră datorită serialului Tânăr și neliniștit, a împlinit 46 de ani… Și doi ani de când a revenit pe platourile de filmare ale serialului care a făcut-o celebră. De data asta însă, în calitate de regizor. Iată cum arată acum faimoasa actriță!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se poate spune deja că generații întregi de copii au crescut și s-au maturizat odată cu Heather Tom, cunoscută publicului amator de soap opera ca Victoria Newman din „Tânăr și neliniștit”. Serialul-fenomen a trecut deja de 11.000 de episoade! Acum, micuța Victoria, care a debutat în serial la finele lui 1990, este la rândul ei mamă și soție și arată incredibil de bine la 46 de ani.

Cum arată acum Heather Tom, faimoasa Victoria Newman din Tânăr și Neliniștit

Tânăr și Neliniștit sau The Young and the Restless, cum este cunoscut în lumea întreagă, este, cu siguranță, cel mai cunoscut serial de tip soap-opera din lume, dat fiind că rulează din 1973 și e departe de a-și anunța finalul… Actorii au îmbătrânit, practic, odată cu serialul, dat fiind că unii dintre ei „semnează condica' pe același platou de mai bine de 40 de ani! Printre ei s-a numărat și Heather Tom, alias Victoria Newman, care a jucat în celebrul soap opera nu mai puțin de 22 de ani. În 2003 însă, actrița a fost înlocuită cu Amelia Heinle. Parcursul ei profesional a fost unul fabulos, Heather primind nu mai puțin de nouă nominalizări la Premiile Emmy pentru rolul ei din acest serial și câștigând două trofee Emmy pentru cea mai bună tânără actriţă într-un serial dramatic.

Citește și: O mai ții minte pe Nikki, din „Tânăr și neliniștit”? Incredibil cât de bine arată la 63 de ani!

Citește și: Cum arată acum actorul care i-a dat viață lui Victor Newman în 'Tânăr și neliniștit'. Eric Braeden are aproape 80 de ani, dar a rămas un cuceritor

Citește și: Corina Chiriac și-a închis telefonul de ziua ei!Cum a petrecut la 72 de ani

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, nași de nuntă pentru George Hora.Ce ținută a ales vedeta

Citește și: Valentina Pelinel s-a fotografiat în cârje, după operația la picior:„De Halloween voi avea cel mai reușit costum’

Cariera ei nu s-a oprit însă aici, actrița nerămânând tributară rolului care a consacrat-o. Heather a câștigat până acum nu mai puțin de opt Premii Emmy și ulterior a jucat și în alte în seriale de succes, precum „Mentalistul', „Dădaca', „Lege și ordine', „Monk' sau „Whos The Boss' sau „Dragoste și putere', dar și în filme.

Chiar dacă a renunțat la rolul Victoriei Neawman, actrița a revenit pe platourile de filmare în 2019, la 16 ani de la ultimul ei episod. De data aceasta, în postura de regizor al serialului, având astfel ocazia să reintre în legătură cu actorii care i-au fost colegi de platou timp de 12 ani.

Iubește același bărbat de 25 de ani

Dacă Heather Tom, aka Victoria în Tânăr și neliniștit, a avut parte de un rol foarte tumultuos în serial, cu trădări, gelozii, povești de dragoste cu final neașteptat, în viața reală actrița a avut un parcurs mult mai lin. Heather se iubește de un sfert de secol cu același bărbat, cu care împărășește aceeași pasiune și în domeniul profesional.

Heather Tom și James Achor, un producător de muzică de film, s-au cunoscut în anul 1996, pe vremea când ea juca în „Tânăr și neliniștit'. După 15 ani de relație, cei doi s-au căsătorit, s-au căsătorit pe 17 septembrie 2011. Doi ani mai târziu, a venit pe lume fiul lor, Zane Alexander Achor. Extrem de mândră de puștiul ei în vârstă de 8 ani, actrița pune adeseori fotografii cu el pe rețelele de socializare. Și relația cu soțul ei pare a fi la fel de bună, după 25 de ani de când formează un cuplu cei doi nesfiindu-se să facă gesturi romantice în public și fiind foarte afectuoși unul cu celălalt. Cât despre actriță, la 46 de ani arată senzațional, între ea și tânăra Victoria din serial nefiind mare diferență…

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter