Cum arată casa în care locuiește Dana Rogoz. E un adevărat muzeu

Publicat pe

Cum arată casa în care locuiește Dana Rogoz. Actrița le-a arătat tuturor locul în care petrece cel mai mult timp cu familia ei. Ea a mărturisit că i-a luat ani de zile să găsească locul acesta din centrul Bucureștiului, iar locuința are o poveste de mai bine de un secol.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz și-a deschis porțile casei și a povestit într-un interviu pentru Alist Magazine cum a ajuns să aibă locuința visurilor. Vedeta și-a dorit foarte mult ca lucrurile vechi să se îmbine cu tehnologia modernă. Cel care a ajutat-o să decoreze casa a fost chiar soțul său, Radu Dragomir. Ea a recunoscut că mereu a fost pasionată de decorațiunile vintage, așa că a adus în casă foarte multe obiecte din lemn învechit, printre care și un dulap pentru haine.

Cum arată casa în care locuiește Dana Rogoz

Tot în descrierea casei, Dana Rogoz a specificat că mansarda este destinată oaspeților, deși nu arată exact așa cum și-ar dori. De asemenea, actrița a prezentat și camera lui Vlad, băiatul în vârstă de 6 ani al vedetei. Momentan, fiica ei, Lia, doarme în camera părinților.

Citește și: De ce nu-și mai duce Dana Rogoz fetița la creșă: „Nu mai suport să mă stresez…”

Citește și: Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz, după ce a spus că nu face mamografie: „Aveți grijă…'

Citește și: Ce a răspuns Măruță când Anamaria Prodan l-a întrebat dacă el și Andra au contract prenupțial

Citește și: Ce afaceri are Dorian Popa. Artistul refuză să-și țină banii la bancă

Dana Rogoz a povestit și despre obiectul vechi moștenit de la bunica ei, un ceas cu pendul, care a fost pus la loc de cinste în casă.

Noi am așteptat foarte mult această casă. Am făcut numeroase căutări. Zona în care locuim este și zona în care a copilărit Radu. Da, este chiar în centru, dar am așteptat să se elibereze această casă', a povestit Dana Rogoz pe Youtube.

De ce nu-și mai duce Dana Rogoz fetița la creșă

Dana Rogoz a luat decizia de a nu-și mai duce fetița, în vârstă de 1 an și 5 luni la creșă. Iată ce a determinat-o pe vedetă să ia această decizie, în pofida faptului că ea și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, vor fi obligați să stea acasă cu rândul.

În luna septembrie, Dana Rogoz, care are o comunitate mare în social media, și-a anunțat fanii că fetița ei, în vârstă de 1 an și 4 luni, a început creșa. La nici două luni, vedeta a mărturisit că ea și soțul ei au decis să nu o mai ducă pe Lia o vreme la creșă, cel puțin până când situația epidemiologică nu se îmbunătățește.

„Ok, schimbare de plan. Am hotărât împreună cu Radu să nu o mai ducem pe Lia la creșă o perioadă, până nu trece nebunia. Vom sta acasă cu rândul, vedem noi cum o scoatem la capăt. Sigur, nu înseamnă că gata, ne-am ferit de orice pericol, dar măcar să mai reducem din riscuri. Suntem vaccinați, dar în ultima perioadă am preferat să comandam mâncare acasă, decât să ne oprim la câte un restaurant.

Nu pot renunța la job-ul meu, la multe dintre activitățile deja începute, dar încerc să reduc cât pot interacțiunile și deplasările care nu sunt fix în momentul ăsta necesare. Mesajul ăsta nu e menit să influențeze pe nimeni în nicio direcție, dar vă zic sincer că nu mai suport să mă stresez la fiecare muc al Liei. E un moment greu pentru toată lumea, vaccinat sau nevaccinat fiind (…) Măcar să trecem de această criză, să se mai relaxeze presiunea pe spitale', a scris Dana Rogoz în social media.

Foto: capturi Youtube storia.ro, Alist Magazine

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter