Cum arată fiica lui Florin Piersic Jr. Sonia are 15 ani!

Publicat pe

Cum arată fiica lui Florin Piersic Jr. În urmă cu 15 ani, actorul întemeia o familie alături de fosta sa iubită, Dorina Chiriac. Relația celor doi nu a durat foarte mult, iar fiica lor a rămas alături de mămă. Acum, Florin Piersic Jr. a postat o fotografie în care apare alături de Sonia!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Florin Piersic Jr. este cunoscut de publicul larg datorită carierei impresionante pe care o are în actorie. Acesta i-a preluat exemplul tatălui său, Florin Piersic, care a bucurat întreaga țară cu talentul tău actoricesc. Deși mereu a fost rezervat în privința vieții sale personale, actorul a postat de curând o fotografie în care apare alături de fiica sa cea mare, Sonia.

Cum arată fiica lui Florin Piersic Jr. Sonia are 15 ani!Cum arată fiica lui Florin Piersic Jr. Sonia are 15 ani!

Acesta este tată a doi copii din două relații diferite. Deși nu a avut apariții publice în care să vorbească despre aceștia, este evident că Florin Piersic Jr. se simte foarte atașat de micuții lui.

Citește și: Cât de mult a crescut Sasha, fiul lui Florin Piersic Jr.! Cum arată micuțul la 5 ani

Citește și: Florin Piersic Jr și Tudor Chirilă joacă într-un film cu Michael Keaton și Samuel L. Jackson:”Adevărata întâlnire a fost cu…”

Citește și: Mirela Vaida își dorește al patrulea copil:„Am ales și nume pentru fetița noastră'

Citește și: Saxofonistul Kadin Năsturică, înmormântat cu onoruri militare. Fiul lui:„S-a dus la ceruri cu…'

Cum arată fiica lui Florin Piersic Jr.

De-a lungul timpului, actorul a fost foarte discret în ceea ce privește viața sa personală. Acesta nu a vorbit deschis despre relațiile sau copiii săi. Acum, Florin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Cipcă, femeia care i-a oferit al doilea copil. Pe cel mic îl cheamă Sasha și a împlinit de curând 5 ani.

Dintr-o fostă relație cu Dorina Chiriac, artistul are încă un copil. Sonia Piersic are 15 ani și este o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. Recent, cei doi au fost pe litoral, unde și-au făcut și o fotografie. Actorul a postat-o pe Instagram cu descrierea „Daughter & Dad'.

„Ce tătic mândru'

Fanii artistului nu s-au abținut de la comentarii în momentul în care au văzut fotografia în care acesta apărea alături de Sonia. Internauții i-au transmis actorului o mulțime de gânduri pozitive și au remarcat cât de mândru se simte el lângă fiica lui cea mare.

„Ce domnișoară frumoasă și ce tătic mândru! (…)', a scris unul dintre ei.

„Fizic seamănă mai mult cu mama. Aveți o fetiță frumoasă, să vă trăiască copiii și să vă bucurați de ei. (…)', a scris un alt internaut.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter