Cum arată fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu la 14 ani. Irina seamănă cu ambii părinți

Publicat pe

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor s-a transformat într-o adevărată adolescentă. Irinuca a împlinit 14 ani, anul acesta, și seamănă foarte mult cu mama ei în tinerețe. De asemenea, ea a revenit pe rețelele de socializare, după o lungă dispariție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina Columbeanu a postat recent pe contul său de Instagram o serie de fotografii cu ea, iar fanii au fost uimiți de felul în care arată la 14 ani. Adolescenta a crescut foarte mult și seamănă leit cu mama ei, Monica Gabor.

Citește și: Irina Columbeanu, prima fotografie după despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink

Citește și: Ce relație are Irinel Columbeanu cu Monica Gabor și fiica lui, Irina, acum: „Când ne va fi dat să ne reîntâlnim…'

Citește și: Smiley, declarație surprinzătoare despre Laura Cosoi, în direct: „E o femeie…'

Citește și: De ce s-au despărțit Sebastian Chitoșcă și soția lui: „Am lovit-o…”

Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu la 14 ani

Îmbrăcată într-o rochie lungă, elegantă, Irinuca și-a lăsat la vedere silueta suplă, la fel ca mama sa celebră. Monica Gabor a născut-o pe Irina pe când avea doar 19 ani. După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica a plecat în America, iar Irina a rămas în grija tatălui său. Din 2019, Irina a părăsit România și s-a mutat alături de mama ei și iubitul acesteia, Mr. Pink.

O bună perioadă de timp, Irina Columbeanu nu a fost activă pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, fiica Monicăi Gabor este o mică vedetă în mediul online, ea fiind vloggeriță. Pe contul de YouTube are aproximativ 351.000 de abonați.

Irinel Columbeanu: „Am vorbit cu Irina, fiica mea’

Pe vremuri, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu a fost motivul unei lupte acerbe între cei doi părinți. După o vreme, Irina a fost trimisă în SUA chiar de către tatăl ei. În trecut însă, fostul milionar refuzase cu desăvârșire să o lase să crească în altă parte.

„Divorțul nu m-a schimbat, m-a readus la cum eram înainte. Am fost liber și înainte, și în timpul căsniciei, și după. Egalitatea dintre bărbați și femei ar trebui manifestată în mod unitar. În clipa în care alegi să nu faci loc minciunii, lucrurile sunt automat simplificate.

Persoanele nesincere nu se vor mai afla în viața mea. Am considerat că pot să îi ofer mai multă educație fiicei mele decât în mod opus. Consider că seturile mele de valori ar fi mai utile unui copil decât alte seturi de valori la care ar avea acces în alte circumstanțe, afirma Irinel Columbeanu, în cadrul unui interviu, cu niște ani în urmă.

De ce și-a trimis Irinel Columbeanu fiica în America

Invitat cu ceva timp în urmă în emisiunea lui Denise Rifai, omul de afaceri a făcut lumină în ceea ce privește neașteptata sa alegere. Întrebat dacă plecarea Irinei în SUA este eșecul vieții lui, Irinel a răspuns că, dimpotrivă, viitorul fetiței a primat în această decizie.

„Nu. Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi', a spus Irinel Columbeanu la Kanal D.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter