Cum arată fiica tenorului Andrea Bocelli. Are 9 ani și este extrem de talentată

Publicat pe

Andrea Bocelli, originar din Italia, este unul dintre cei mai cunoscuți tenori din lume. Pe lângă o carieră de succes, cântărețul de operă are și o familie extrem de frumoasă. Are trei copii: Matteo Bocelli, Virginia Bocelli, Amos Bocelli, iar mezina familiei se pare că îi calcă pe urme. Iată cum arată Virginia la doar 9 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Tenorul, în vârstă de 63 de ani, are doi băieți cu Enrica Cenzatti, prima soție, și o fetiță de 9 ani cu Veronica Berti. Virgina Bocelli se pare că îi calcă pe urmele tatălui, întrucât deja cântă pe cele mai mari scene ale lumii.

Cum arată fiica tenorului Andrea Bocelli. Are 9 ani și este extrem de talentatăCum arată fiica tenorului Andrea Bocelli. Are 9 ani și este extrem de talentată

Fetița este extrem de talentată și cu siguranță o să auzim de ea din ce în ce mai mult. Pe rețelele de socializare, cei doi părinți postează tot timpul fotografii cu aceasta și putem spune că seamănă extrem de bine cu îndrăgitul cântăreț de operă.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre cea mai cruntă bătaie încasată de la Bodi: „Nu aveam de ales Reacția afaceristului

Citește și: Aida Economu din Profu a fost căsătorită și a divorțat. Ce spune despre un nou mariaj: „Am văzut vreo două rochii care m-ar convinge/ EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: ‘Nu sunt homosexual

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Andrea Bocelli, cu 25 de ani mai tânără. Veronica Berti e superbă!

Cum arată acum fiica lui Andrea Bocelli

Din căsătoria pe care a avut-o cu Enrica Cenzatti, prima soție, Andrea Bocelli are doi băieți- Matteo și Amos. Despre aceștia s-a vorbit mult de-a lungul timpului. Însă, despre fiica cea mică a tenorului nu se cunosc prea multe detalii.

Povestea de dragoste dintre Veronica Berti și Andrea a început în 2002, atunci când s-au întâlnit la o petrecere. Tenorul doar de divorțase de prima soție, cu care a fost împreună timp de 10 ani.

Cei doi s-au mutat împreună încă din prima seară de când s-au cunoscut, deși iubita lui avea doar 18 de ani la vremea respectivă. În anul 2014, aceștia s-au căsătorit civil, iar acum au împreună o fetiță de 9 ani.

Virginia Bocelli are 9 ani și este de o frumusețe răpitoare. Micuța are tenul măsliniu, părul lung și afișează tot timpul un zâmbet de milione. Pe conturile de socializare ale părinților apar tot timpul fotografii cu mezina familiei.

Pe lângă frumusețea sa, fiica lui Andrea Bocelli se poate mândri și cu un talent excepțional în muzică. Cântă deja pe scenele cele mari are lumii și pare că îi urmează deja calea tatălui.

Andrea Bocelli a fost infectat cu COVID

Tenorul italian Andrea Bocelli a dezvăluit că, pe 10 martie 2020, a fost diagnosticat, împreună cu toată familia lui, cu COVID-19.

Din fericire, tenorul și familia lui au câștigat lupta cu COVID-19, iar acum donează plasmă pentru vindecarea pacienților care încă luptă cu noul coronavirus.

„Experiența mea cu coronavirus? O tragedie’, a spus, ironic, Andrea Bocelli, care a adăugat: „În familie, am fost cu toții infectați. Am avut febră, deși mică, am strănutat și am tușit’.

sursă foto- Captură Video și Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter