Cum arată Rodica Popescu Bitănescu la 84 de ani: "Dacă râzi, ai câștigat partida"

Publicat pe

Cum arată Rodica Popescu Bitănescu la 84 de ani? Incredibil, vor spune toți cei care au avut ocazia să o vadă recent. Și de același lucru s-a convins și Dan Negru odată cu difuzarea unei noi ediții a game show-ului „Tu urmezi!', la Kanal D, unde a avut-o invitată pe reputata actriță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Rodica Popescu Bitănescu la 84 de ani. De câte ori apare pe micul ecran sau pe scena teatrului, reptuata actriță este o sursă inepuizabilă de energie. Râsul spumos, inconfundabil, a devenit un fel de tademark pentru Rodica Popescu Bitănescu, la 84 de ani actrița dând dovadă de o vitalitate incredibilă, chiar dacă viața nu i-a dat întotdeauna motive de veselie. Recent, marea actriță a reușit să îl impresioneze pe Dan Negru în platoul show-ului „Tu urmezi!' cu efervescența ei.

Cum arată Rodica Popescu Bitănescu la 84 de ani: "Dacă râzi, ai câștigat partida"Cum arată Rodica Popescu Bitănescu la 84 de ani: "Dacă râzi, ai câștigat partida"

Cum arată Rodica Popescu Bitănescu la 84 de ani

Considerată o legendă a teatrului și cinematografiei autohtone, Rodica Popescu Bitănescu a reușit, la 84 de ani, să-și păstreze atât sufletul, cât și mintea tinere. Nu în ultimul rând, și chipul, deoarece marea actriță se menține excelent la vârsta ei. Recent, a fost rândul lui Dan Negru să fie uimit de vivacitatea faimoasei actrițe, chiar în platoul emisiunii pe care o prezintă.

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă: „Dumnezeu a văzut că eu tot o trag să mă omor'

Citește și: Cum l-a cunoscut Rodica Popescu-Bitănescu pe soțul ei:„M-am îndrăgostit când l-am văzut’

Citește și: Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României:’Am ieșit la luptă’

Citește și: Fulgy de la Clejani, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie:'Am cea mai frumoasă viață'

„La fel de tânără, la fel de vivace și… la fel de râzăreață!', a complimentat-o Dan Negru pe marea actriță

La rândul ei, s-a arătat încântată de atmosfera din cadrul show-ului.

„Sunt invitată aici, la emisiune de cultură generală, să râdem… mi se pare extraordinar de frumos! Râsul este foarte important… sunt foarte emoționată!', a spus actrița.

Rodica Popescu Bitănescu: „Am intrat într-o criză de râs”

Și cum acest râs al ei inconfundabil a consacrat-o, Rodica Popescu Bitănescu a rememorat o întâmplare de la începuturile carierei sale legată de acest subiect.

„Știți ce mi s-a întâmplat mie la începuturi, din cauza emoțiilor? Mi s-a întâmplat să intru într-un râs interminabil și inexplicabil… mi s-a întâmplat când lucram cu marele și regretatul regizor Valeriu Lazarov.

Am intrat într-o criză de râs, din cauza emoțiilor, Lazarov s-a speriat, dar mi-a spus: Când treci printr-o pasă mai dificilă, nu trebuie decât să zâmbești, Rodica! Dacă râzi, este minunat! Ai câștigat partida', a povestit îndrăgita artistă.

Cum se menține actrița energică și sănătoasă

Cum arată Rodica Popescu Bitănescu la 84 de ani. Chiar dacă râsul este, într-adevăr, o terapie excelentă, Rodica Popescu Bitănescu mai are niște ași în mânecă, iar asta o ajută să arate și să se simtă impecabil. Deși octogenară, marea actriță duce o viață foarte activă, latura spirituală fiind și ea una extrem de importantă.

„Sunt plină de energie pentru că sunt un om foarte credincios și mă rog în fiecare zi să fiu sănătoasă. Mă lupt să am mintea limpede, să îmi comand să fac ce vreau eu și să îmi fie bine. Am multă activitate pentru că am învățat că nu este bine să faci nimic, trebuie să faci mereu ceva. Sunt o bună gospodină, îmi place să fac piața, să gătesc, să mănânc, să scriu, să recitesc ce am scris, să mă informez, să fiu la zi cu tot ce se întâmplă’, a zis actrița la emisiunea La Măruță.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter