Cum arată și cum se simte Eugenia Șerban, la un an după ce a învins cancerul: "Aștept să vină acel Făt Frumos"

Publicat pe

Eugenia Șerban a învins lupta cu cancerul și de atunci își colorează viața cum știe mai bine. Actrița a vorbit despre spectacolele viitoare, despre fiul ei, despre cum a reușit să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, dar a și dezvăluit dacă există sau nu un bărbat în viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Eugenia Șerban nu doar că și-a reluat actvitatea profesională, dar parcă a înflorit de când a câștigat lupta cu cancerul. Actrița a participat la un eveniment monden, în Constanța, la deschiderea clinicii de îfrumusețare Russian Aesthetic și ne-a oferit un scurt interviu, în exclusivitate.

Cât de mult te-a schimbat experiența prin care ai trecut anul trecut, din punct de vedere al sănătății? Urmezi tratamente în continuare?

O să mai urmez tratamente. Perioada de pandemie a fost groaznică, pentru că nu am avut dreptul să muncesc.

Acum, am în plan spectacole. Am programate luna aceasta spectacolul Amanta, un spectacol care se joacă de 5 ani și jumătate și până acum avem peste 200 de reprezentații. Din câte se pare, este cel mai bine vândut spectacol al ultimilor ani. Abia aștept să jucăm. Ar fi trebuit să începem de luna trecută, însă, Armand Calotă s-a gândit să își culeagă vișinul din curte și s-a rupt scara cu el și și-a rupt 4 coaste. Și atunci, spectacolele din iunie s-au mutat în iulie. Abia așteptăm să plecăm în turneu și să vedem ce mai urmează. Spectacolul meu Spovedanie în fața luminii fiind scos la Timișoara, ar trebui să îl reiau la Timișoara, dar este o perioada incertă. Mai nimeni nu-și asumă riscul să pună spectacole, în perioada asta, pentru că lumea este dornică de ieșit afară. Oamenii sunt în vacanțe și nu prea se intră în sălile de spectacol. Așteptăm toamna, sperăm să nu mai vină valul 4.

Cum arată și cum se simte Eugenia Șerban, la un an după ce a învins cancerul: "Aștept să vină acel Făt Frumos"Cum arată și cum se simte Eugenia Șerban, la un an după ce a învins cancerul: "Aștept să vină acel Făt Frumos"

Eugenia Șerban, despre fiul ei

De ce nu jucați în aer liber?

Sunt foarte puține orașe care au grădini de vară, unul dintre ele este Târgul Jiu, unde am rămas impresionați, anul trecut, pentru că au grădină de vară cu 700 de locuri. În București sunt doar două, Grădina TVR și Grădina Herăstrău.

Ce face fiul tău?

Fiul meu face bine. În perioada asta de restricții a suferit foarte mult, la fel ca toți tinerii. S-a obișnuit să stea mai mult pe calculator și să lucreze.

Citește și: Cum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Citește și: Imagini exclusive de la nunta cuplului Roxana Ionescu – Tinu Vidaicu.De ce nu au făcut cununia religioasă și petrecerea în aceeași zi

Citește și: Oana Roman, prima declarație despre cearta cu Vica Blochina:„M-a dezamăgit foarte tare'

Citește și: Prințesa Lia și fiul ei, evacuați din casă.Prințul Paul este urmărit internațional

Eugenia Șerban: „Aștept să vină acel Făt Frumos'

Ești una dintre frumusețile mari ale României și una dintre puținele persoanele care au reușit să își țină pentru ea viața privată. Care este secretul?

Cred că atunci când vrei ca viața privată să rămână privată, nu ai niciun fel de problemă. Cert este că, atunci când îți clădești cariera de mic copil și muncești foarte mult, nu-ți dorești ca viața privată să facă parte din cariera ta. Pentru mine, copilul a fost prioritar, el nedorindu-și expunerea vieții noastre. Pentru el a meritat să îmi țin viața privată, pentru noi.

Există un bărbat în viața ta?

În acest moment, nu există un bărbat în viața mea. Mă simt foarte bine, aștept să vină acel Făt Frumos. Poate să vină oricând!

Eugenia Șerban a fost prezentă, weekendul trecut, la deschiderea celei mai noi clinici estetice, din Constanța, numită Russian Aesthetic și deținută de Dr Hussein Shamieh.

Sursa Foto: Facebook, Instagram, Liviu Florian Vlăsceanu

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter