Cum se înțelege, de fapt, Antonia cu părinții lui Alex Velea: „La ceva timp după începerea relației noastre...”

Publicat pe

Cum se înțelege, de fapt, Antonia cu părinții lui Alex Velea. Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de 10 ani, iar dragostea lor devine mai puternică pe zi ce trece. Alex și Antonia și-au întemeiat familia mult visată alături de cei trei copii. Artista a făcut dezvăluiri neștiute despre relația lor, dar și cum se înțelege cu socrii săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege, de fapt, Antonia cu părinții lui Alex Velea. Alex Velea și Antonia și-au construit o familie minunată. Cei doi au împreună doi copii, pe Dominic și Akim, iar Antonia mai are o fetiță, Maya, din prima căsătorie. Vedeta se declară o femeie împlinită, mai ales atunci când îi are alături pe cei trei copii ai săi. Artista a mărturisit că lucrurile nu sunt mereu roz în relația cu partenerul său, dar reușesc să le depășească.

Cum se înțelege, de fapt, Antonia cu părinții lui Alex Velea: „La ceva timp după începerea relației noastre...'Cum se înțelege, de fapt, Antonia cu părinții lui Alex Velea: „La ceva timp după începerea relației noastre...'

Îndrăgita artistă a dezvăluit ce relație are părinții lui Alex Velea. Vedeta le este recunoascătoare pentru că sunt alături de ei și au grijă de nepoții lor. Antonia a povestit cum a fost momentul în care i-a cunoscut pe socrii săi.

Citește și: De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții:”Mă judeca lumea. Îmi spuneau că o să ard în iad”

Citește și: Ce fac Alexia Eram și Mario Fresh, după cearta cu Antonia și Alex Velea.Prietenia lor s-a destrămat

Citește și: Lavinia Pîrva, replică neașteptată pentru Adela Popescu, în direct:„Ca să faci trei copii, trebuie să-ți lipsească ceva'

Citește și: Cum arată Raluca Pastramă, la trei zile după ce a născut.Imagini emoționante cu micuța Maryam

Cum se înțelege, de fapt, Antonia cu părinții lui Alex Velea

Antonia și Alex Velea vor împlini în curând 10 ani de relație. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri mondene. Artiștii și-au construit o familie minunată, alături de cei trei copii, Maya, Dominic și Akim. Artista a declarat într-un interviu pentru Unica, ce relație are cu părinții lui Alex Velea. Antonia a mărturisit că socrii săi îi ajută foarte mult cu creșterea copiilor.

Mă înțeleg foarte bine cu ei, ne sunt aproape, ne ajută cu copiii, le suntem recunoscători și le mulțumim. Pe vremea aceea, ei locuiau la Craiova și am fost acolo într-o vizită. Și părinților mei le mulțumim pentru tot sprijinul. Ne ajută cu creșterea copiilor, la ei stau atunci când avem filmări sau concerte. Alex i-a cunoscut pe părinții mei naturali, la ceva timp după începerea relației noastre, când am simțit cu toții că e un moment bun să se întâlnească.”, a mai spus Antonia.

Antonia, despre certurile cu Alex Velea

Antonia și Alex Velea trăiesc o poveste de dragoste minunată, iar de curând vor împlini 10 ani de relație. În cadrul aceluiași interviu, cântăreața a dezvăluit de la ce pornesc certurile între ea și partenerul ei, dar și cât de geloși sunt în cuplu. Antonia a spus că între ea și Alex nu apar lucruri serioase, iar certurile se termină imediat.

„Suntem geloși în limita „plăcută', aceea în care îți pasă de celălalt, nu în zona agasantă a geloziei. Micile conflicte nu apar de la lucruri serioase, ci de la lucruri banale și, de regulă, se sting repede, pentru că ne dăm seama că nu sunt importante și că poate oboseala și-a spus cuvântu', a mărturisit Antonia.

Antonia: „Au fost momente delicate la început”

Cântăreața a vorbit și despre momentele dificile pe care ea și Alex le-au întâmpinat la începutul relației. Antonia a dezvăluit că multe persoane făceau comentarii deplasate, motiv pentru care situația a fost mai complicată.

Au fost momente delicate la început, când multă lume specula și făcea comentarii deplasate, când eram urmăriți și judecați pentru orice. Acest lucru afecta relația noastră. Dar ne-am dat seama că iubirea noastră e mai importantă și am reușit să depășim orice obstacol', a mai spus vedeta.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter