Dana Rogoz, la 8 ani de la decesul tatălui ei: „Am început să plâng, necontrolat”

Publicat pe

Dana Rogoz a făcut confesiuni cutremurătoare la 8 ani de la dispariția tatălui ei. Părinții actriței au divorțat pe când era mai mică, iar decesul unuia dintre părinți a marcat-o profund pe vedetă. Recent, Dana Rogoz a postat o fotografie cu tatăl său și le-a transmis un mesaj fanilor. Ea și-a adus aminte de cadoul pe care i l-a dăruit la vârsta majoratului, de ultimele clipe petrecute în spital, dar și de pregătirile pentru înmormântarea lui. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz a făcut câteva mărturisiri cutremurătoare la 8 ani de când tatăl ei s-a stins din viață, la vârsta de 60 de ani. Colonelul în rezervă suferea de leucemie și fusese internat la Spitalul Fundeni din Capitală. Actrița și-a amintit un episod de când a împlinit 18 ani, dar și cum s-a pregătit pentru înmormântarea părintelui ei. 

Dana Rogoz, la 8 ani de la decesul tatălui ei: „Am început să plâng, necontrolat'Dana Rogoz, la 8 ani de la decesul tatălui ei: „Am început să plâng, necontrolat'

Părinții actriței au divorțat când Dana Rogoz era mai mică, timp în care figura paternă i-a lipsit o perioadă. Vedeta a povestit, printr-o postare pe Facebook, ce cadou a primit din partea tatălui ei la vârsta majoratului. Dana Rogoz și-a amintit ultimele lui cuvinte, dar și de clipele petrecute în spital, după ce bărbatul fusese internat la Terapie Intensivă. 

Citește și: Cum se înțelege Dana Rogoz cu soțul ei, după 17 ani de relație:„Nu-l văd separat de mine'

Citește și: Cum își crește Dana Rogoz cei doi copii:„Nu am fost niciodată genul de părinți stricți'

Citește și: Drama trăită de Cerasela de la Insula Iubirii:”Mama și tata nu m-au vrut”

Citește și: Ce a făcut Carmen Iohannis cu rochia purtată la întâlnirea cu Jill Biden:„Le folosim și la alte ședințe foto importante'

Dana Rogoz a făcut confesiuni cutremurătoare la 8 ani de la dispariția tatălui ei

Fosta actriță din serialul La bloc a povestit recent, pe pagina de Facebook, despre amintirile care o leagă de tatăl ei. Părintele său i-a oferit în dar o păpușă de porțelan, la vârsta majoratului.

„Majoratul mi l-am făcut într-o discotecă din regie. Eram îmbrăcată cu o bustieră albastră «sexy», cu o fustă de blugi extrem de scurtă, dar «sexy», pe care o prietenă îmi cususe cifrele 1 și 8, și niște tocuri «sexy».

Am primit atunci cele mai multe seturi de lenjerie intimă din viața mea, toate foarte «sexy». Tata mi-a oferit cadou o păpușă de porțelan. Mi-a spus că e o păpușă care compensează păpușile lipsă din copilăria mea, când el nu mi-a fost aproape. M-am emoționat pe moment, dar mai mult cu trecerea anilor. Tata e păpușa de porțelan din vitrină', și-a început ea mesajul.

Dana Rogoz: „Mă rugase să-i aduc un iaurt'

Actrița mărturisește că l-au mutat pe tatăl său pe secția de Terapie Intensivă cu o zi înainte. Bărbatul o rugase să-i aducă un iaurt din rezervă, așa că s-a întors în clădirea unde fusese internat inițial.

Am intrat în încăperea aceea micuță, cu o hartă mare și fără televizor și m-am mirat că patul lui era strâns și noptiera golită. O doamnă în halat roșu a venit grăbită spre mine, pe holul spitalului, cu o pungă cu hainele lui, iaurtul și o banană.

‘Păi am înțeles că tot aici se va întoarce după ce iese de la terapie’ – ‘Dacă iese, nu-i problema domnișoară, imediat îi pregătim patul la loc’. Am plecat plângând cu punga într-o mână. Tata e o pungă de plastic cu haine', a continuat Dana Rogoz.

Dana Rogoz, despre pregătirile pentru înmormântarea tatălui ei

Dana Rogoz a organizat înmormântarea alături de cei doi frați, punctând faptul că nu știa care sunt obiceiurile care țin de conducerea unui om pe ultimul drum. Vedeta a izbucnit în plâns când și-a dat seama că și-a pierdut tatăl.

„În supermarket, împreună cu frații mei, Radu și Andrei, dar și cu Monica, soția lui Andrei, cumpăram prosoape, farfurii, căni și mâncarea preferată a lui tata, pentru pomană.

Frate-miu îi alesese o pereche de ciorapi noi și în drum spre casă de marcat am citit pe eticheta că erau «șosete antibacteriene». Ne-a bufnit râsul, d-ăla isteric, necontrolat. Dar când am ajuns să plătim, pe banda de supermarket, am observat un pieptăn micuț, nou, de pus în haina lui.

Nu știam obiceiul și nu eram pregătită pentru detaliul ăla. Brusc, pieptănul ăla ridicol, care se mișca lent pe banda de cauciuc, mi s-a părut cel mai trist lucru din lume. Și am început să plâng, necontrolat. Tata e un pieptăn.

Tata e în amintiri, e în poveștile mele, e în poze, e în cimitir, e în anumite obiecte care mă înconjoară, e în fleacuri, tata e în detalii. Pentru că tata a murit acum fix 8 ani', a mai completat actrița. 

Sursă foto: arhivă, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter