Dani Oțil a recunoscut că a avut beneficii de pe urma relației cu Mihaela Rădulescu: "Am primit un BMW nou"

Publicat pe

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format, cu ani în urmă, unul dintre cele mai frumoase, dar și mai vânate cupluri din showbiz, iar relația dintre ei a rămas bună și după ce s-au despărțit. Recent, prezentatorul de la „Neața” a mărturisit că avut inclusiv beneficii materiale de pe urma relației cu mult mai celebra, pe atunci, lui parteneră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil (41) și Mihaela Rădulescu (52) au avut pe vremuri o relație extrem de mediatizată, de pe urma căreia a curs multă cerneală în presa tabloidă și nu numai. Povestea lor de dragoste a durat mai bine de 6 ani, timp în care au fost permanent în atenția presei și a fanilor, iar asta nu numai din cauza diferenței de vârstă dintre ei. În cele din urmă drumurile lor s-au despărțit, însă cei doi foști iubiți au avut întotdeauna cuvinte frumoase de spus unul la adresa celuilalt. Prezentatorul nu a ezitat să recunoască însă că relația cu Mihaela l-a ajutat în drumul spre celebritate și nu numai.

Dani Oțil a recunoscut că a avut beneficii de pe urma relației cu Mihaela Rădulescu: "Am primit un BMW nou"Dani Oțil a recunoscut că a avut beneficii de pe urma relației cu Mihaela Rădulescu: "Am primit un BMW nou"

Ce beneficii a avut Dani Oțil de pe urma relației cu Mihaela Rădulescu

Invitat în podcast la Gojira, Dani Oțil a vorbit deschis și cu umorul caracteristic inclusiv despre faptul că notorietatea iubitei sale, Mihaela Rădulescu, i-a deschis larg porțile celebrității și că, mai mult, a avut parte inclusiv de beneficii materiale.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție”

Citește și: Dani Oțil, mesaj cu subînțeles pentru Mihaela Rădulescu, după ce s-a însurat: „Apropo, și la Monaco…'

Citește și: Gabriela Prisăcariu, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Dani Oțil: „Totul este acum…'

Citește și: Cum arată soacra lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu seamănă leit cu mama ei

„Într-o zi, când am devenit mai celebru, și nu neapărat mulțumită mie, ci că eram într-o relație cu o doamnă mai în vârstă și atunci era wow, și care era mai celebră, evident, pentru că am început să apar mai peste tot, m-a chemat un domn foarte important care se ocupa de BMW în România.

Am purtat o discuție despre cum ar trebui să fie un motociclist vechi, să promovez niște motoare. Am primit un BMW nou, contract de imagine, pentru 1 an de zile. Apoi mi-a zis că, pentru că am multă vizibilitate, dacă nu vreau să îmi dea un BMW X6. Eu aveam Skoda atunci.

Au fost cei mai grei pași, am transpirat puțin rece. I-am zis că nu vreau mașina și el mi-a zis „Poftim?' I-am spus că am o garsonieră în rate, luată în franci elvețieni. Am plătit-o de 3 ori. Eu le zic oamenilor că mă cheamă la audit, nu am bani de impozite. Cum ar fi să mă vadă la semafor?

X6 abia se lansase. În primă fază, omul a luat-o foarte rău, m-am gândit că nu o să îmi dea nici motocicleta. Până la urmă, mi-a scris că este o lecție de marketing, deși el voia expunere. Mi-a zis că aveam dreptate și că avea vedete pe lista de așteptare la X6. Apoi mi-a zis să mă duc să iau motocicleta', a povestit Dani Oțil în podcastul Aproximativ discuții, cu Gojira.

Ce spune Dani Oțil despre Mihaela

După despărțire, atât Mihaela, cât și Dani au găsit din nou fericirea în brațele altor parteneri. În timp ce ea are o relație cu Felix Baumgartner de aproape 9 ani, prezentatorul de la Neața care s-a căsătorit anul trecut în luna mai cu Gabriela Prisăcariu și, patru luni mai târziu, au devenit părinții unui băiețel superb. Cu toate că au trecut mulți ani de când nu mai formează un cuplu Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au rămas în relații foarte bune și au doar cuvinte bune de spus unul la adresa celuilalt.

„Bineînțeles că există viață după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viață. Am avut două relații, a câte șapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun rarisim. Eu și Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă', declara, în urmă cu ceva timp, Dani Oțil.

La rândul ei, Mihaela mărturisea că o bucură faptul că Dani este fericit.

„Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că ‘alta ca mine nu mai găsește’. E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase”, spunea vedeta pentru VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter