De ce afecțiune suferă Cheloo. Așa s-a născut

Publicat pe

De ce afecțiune suferă Cheloo. Juratul de la iUMor a dezvăluit abia acum ce anume îl macină de ceva timp. Deși se bucură de faimă și îl vedem des pe micile ecrane, solistul a scos la iveală un secret de care mulți nu știau.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cheloo, pe numele său real Cătălin Ștefan Ion, este unul dintre cei mai duri artiști din industria muzicală, el fiind recunoscut pentru modul tranșant de a spune lucrurile pe nume, fără rețineri. Deși pare un om destul de imprevizibil, interpretul din trupa Paraziții a făcut dezvăluiri uluitoare în cea mai recentă ediție iUmor.

De ce afecțiune suferă Cheloo

De ce afecțiune suferă Cheloo. Juratul a recunoscut în fața tuturor că suferă de daltonism, o afecțiune la ochi, care se manifestă prin dificultăți de a distinge culorile verde și roșu. Solistul a fost pus în dificultate de ținuta unui concurent, motiv pentru care s-a văzut nevoit să mărturisească că este daltonist.

Citește și: Câți bani cere Cheloo pentru un concert. Suma e impresionantă

Citește și: Ce vârste au copiii lui Cheloo. Juratul de la iUmor are 3 moștenitori

Citește și: Ce părere are Luca, fiul cel mare al lui Reghe, despre Anamaria Prodan: „Este ca a doua mamă”

Citește și: Culiță Sterp a împlinit 29 de ani. Ce mesaj i-a transmis Daniel Pavel: „Fratele Culiță…'

Persoanele care se confruntă cu așa ceva vor vedea cele două culori negru sau gri. De asemenea, aceste persoane obțin cu greu permisul de conducere. Nu este și cazul lui Cheloo, care are permis de mulți ani.

Cât câștigă Cheloo la un concert

Cheloo face parte din trupa Paraziții, o trupă de hip hop extrem de cunoscută din țara noastră. Pe lângă muzică, artistul este și jurat la emisiunea iUmor, iar în trecut a făcut parte și din juriul de la XFactor. Însă, multă lume s-a întrebat câți bani cere cântărețul pentru un concert.

În timp ce la unii putem vorbi despre zeci de mii de euro, alții se mulțumesc doar cu o sumă formată din patru cifre.

Ei bine, membrii trupei Paraziții cer pentru un concert suma de 6.000 de euro, în care interpretează și celebrele lor piese ‘Poliția trece’ și ‘Toate-s la fel’. Totodată, dacă trupa se deplasează în afara Bucureștiului, socilită 4 camere și plata pentru transport de 1,5 lei/kilometru.

Membrii acestei trupe cer 6.000 de euro, pentru un spectacol, în care interpretează și celebrele lor piese ‘Poliția trece’ și ‘Toate-s la fel’. Iar când sunt invitați în afara Bucureștiului, ei solicită 4 camere single, și plata pentru transport, de 1,5 lei/ kilometru’, a declarat un organizator de spectacole, potrivit Playtech.

Pe numele său real Cătălin Ștefan Ion, acesta mai este jurat și la show-ul iUmor. De acolo, se pare că artistul mai încasează suma de 10.000 de euro, potrivit celor declarate de apropiați.

A fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare

În 2017, în casa lui din Breaza, s-au găsit substanțe interzise și, în urma sentinței, a primit doi ani de închisoare cu suspendare.

Mi-am recunoscut greşelile! Imaginea mea este atât de deteriorată, de-o viaţă, încât acest dosar nu are cum să-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decât în glumă. Decizia judecătorilor este cea care trebuie acceptată, nu mai contează dacă eu sunt de acord sau nu cu ce s-a întâmplat. Nu am o problemă, sunt foarte relaxat, viaţa merge înainte. Aştept şi eu decizia judecătorilor cu aceeaşi nerăbdare ca voi‘, declara solistul, înainte de sentință. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter