De ce și-a ars Benone Sinulescu perucile, după Revoluție: „Erau un supliciu”

Publicat pe

De ce și-a ars Benone Sinulescu perucile din tinerețe, după Revoluție? E întrebarea ce a stat de multe ori pe buzele oamenilor, după ce au observat că maestrul încetase să le mai poarte. Luase această decizie după 1989, surprinzând pe toată lumea cu hotărârea lui. Chiar el dezvăluise motivul, în urmă cu ceva timp. Spunea atunci că ele erau o tortură pentru el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Benone Sinulescu a dezvăluit în urmă cu ceva vreme de ce și-a ars perucile din tinerețe, după Revoluție. Acum câțiva ani, maestrul a vorbit public despre acest subiect controversat. A povestit că a dat foc la mare parte din colecția lui, după ce perucile deveniseră un fel de tortură pentru el. După spusele lui de atunci, din cauza lor, de fiecare dată transpira excesiv după spectacole.

Ieri, pe 18 noiembrie 2021, România a fost „lovită' de o veste cutremurătoare. Unul dintre cei mai mari artiști ai țării s-a stins din viață. Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani, în urma unei pneumonii care s-a complicat, pe fondul unor probleme multiple de sănătate, conform Antena 3. Deși a fost iubit de mii de oameni, puțini știu de ce a renunțat la perucile lui.

Citește și: Cum a murit Benone Sinulescu. Beatrice Mahler:”Șansele de supraviețuire sunt extrem de mici la domiciliu'

Citește și: Soția lui Benone Sinulescu, îngenuncheată de durere după moartea artistului:„Ieri am făcut 40 de ani de la căsătorie'

Citește și: Benone Sinulescu, adevărul despre relația cu Irina Loghin:„Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa'

Citește și: Când și unde va fi înmormântat Benone Sinulescu:„Fără el, viața nu mai e la fel'

De ce și-a ars Benone Sinulescu perucile, după Revoluție

Cei care-l cunosc pe Benone Sinulescu încă din tinerețe știu că artistul obinșnuia să poartă diferite peruci. Ajunsese să facă o pasiune pentru ele, astfel că ajunsese să deține o colecție impresionantă. Urca mereu pe scenă purtându-le, iar mulți au crezut inițial că e părul lui real. După Revoluția din 1989, artistul a luat o hotărâre radical. A decis să renunțe să le mai poarte, după ce deveniseră un supliciu pentru el.

În tinerețe, Benone Sinulescu își achiziționase nu mai puțin de 100 de peruci. A cheltuit o avere pe ele, iar treptat începuse să renunțe la ele. După Revoluția din 1989, el a decis să mai păstreze doar 20 dintre ele. Le-a păstrat în casa părintească, fiind un aspect ce a făcut parte din tinerețile lui. Soția lui, Elena Sinulescu, ar fi fost cea care l-ar fi convins să nu mai poarte perucile.

„Am cheltuit o avere pe peruci'

Benone Sinulescu povestea în urmă cu mai mult timp că a dat foc perucilor deteriorate. Conform spuselor lui, ele deveniseră un supliciu pentru el. Transpira foarte mult din cauza lor, la fiecare spectacol. Spunea că dacă ar fi să dea timpul înapoi, nu crede că le-ar mai purta.

„Unele dintre ele, care mi s-au părut mai deteriorate, le-am dat foc, mai am unele, cred că am mai rămas cu 20. Perucile erau un supliciu pentru mine, din cauza transpiraţiei ieşeam din sălile de spectacol ca un şobolan. Acum, când mă uit în urmă, mă gândesc cât de țăcănit am fost că le-am purtat.

Am cheltuit o avere pe peruci. Nu cred că aș mai purta peruci. Când am început să mă rad în cap, am lansat o modă. Unii se rad acum chiar dacă au păr', spunea Benone Sinulescu, pentru Click!

Soția lui Benone Sinulescu, îngenuncheată de durere după moartea artistului

Soția lui Benone Sinulescu e îngenuncheată de durere după moartea artistului. Elena Sinulescu a povestit că miercuri, cu o zi înainte ca artistul să se stingă din viață, au aniversat 40 de ani de căsnicie. Îndurerată, ea a declarat că fără el viața ei nu va mai fi niciodată la fel. De când el s-a stins, femeia spune că „nu mai e om'.

„Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut covid, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie.

Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni’, a mărturisit soția lui Benone Sinulescu, pentru Click!

Sursă foto: Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter