Diana Bulimar susține că sportivii din România nu primesc recuperare medicală suficientă: „E nevoie de un specialist care să îți spună că nu e bine să...”

Publicat pe

Diana Bulimar susține că sportivii din România nu primesc recuperare medicală suficientă. Diana Bulimar, fosta campioană europeană și medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice, a suferit șase operații. Sportiva a decis să se retragă când a suferit o altă accidentare. Recent, Diana a dezvăluit că sportivii din România nu au parte de recuperare de-a lungul competițiilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Bulimar susține că sportivii din România nu primesc recuperare medicală suficientă. Diana Bulimar este una dintre gimnastele cu care România s-a mândrit la Campionatele Europene, Mondiala și la Jocurile Olimpice. Didi, așa cum îi spun prietenii, a renunțat la gimnastică, iar recent a împărtășit cu fanii ei tot ce a trăit performând acest sport.

Diana Bulimar susține că sportivii din România nu primesc recuperare medicală suficientă: „E nevoie de un specialist care să îți spună că nu e bine să...'Diana Bulimar susține că sportivii din România nu primesc recuperare medicală suficientă: „E nevoie de un specialist care să îți spună că nu e bine să...'

Invitată în podcastul Vreau să știu, moderată de Cătălin Oprișan, Diana Bulimar a vorbit despre momentele dificile petrecut pe vremea când făcea gimnastică. De asemenea, fosta sportivă a dezvăluit că mulți tineri care sport de performanță nu au parte de recuperare, în cazul accidentărilor.

Citește și: Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost eliminate de la America Express: „Părea că nu-i adevărat”. Reacția fanilor

Citește și:Prin ce provocări au trecut Diana Bulimar și Larisa Iordache la America Express: „Am avut și căderi nervoase. Știam că sunt zone mai periculoase, dar…'

Citește și:Cum au fost surprinși Oana Zăvoranu și Alex Ashraf împreună, după zvonurile despărțirii. Ce gest neașteptat a făcut actrița față de soțul ei, în public

Citește și:„Zici că ești valutist. Propria ta prezență mă enerva”. Dragoș Bucur și Mihai Bobonete și-au spus în față ce nu suportă unul la celălalt

Diana Bulimar susține că sportivii din România nu primesc recuperare medicală suficientă

Diana Bulimar, 27 de ani, s-a retras din gimnastică în 2016, din cauza accidentărilor. Fosta sportivă medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice a suferit mai multe operații, iar acest lucru a determinat-o să se retragă din lotul sportiv. Invitată în podcastul moderat de Cătălin Oprișan, Diana Bulimar a recunoscut că sportivii din România nu primesc recuperare medicală de-a lungul competițiilor.

Există recuperare pe care noi nu o avem dezvoltată atât de mult. Am putea să o avem, că după fiecare antrenament ar trebui să ai un maseur, un kinetoterapeut care îți spună că nu e bine să faci 300 de genuflexiuni în fiecare zi, că te dor genunchii”, a spus Diana Bulimar.

Câți bani primește Diana Bulimar de la statul român

Fosta gimnastă este recompensată cu rentă viageră pentru performanțele obținute de-a lungul carierei. În vârstă de 27 de ani, Diana Bulimar a câștigat nu mai puțin de 12 medalii de aur la Campionatele Mondiale și de 7 ori s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la Campionatele Europene. Anul trecut, Bulimar a primit, într-o singură lunp, suma de 6.987 de lei, suma fiind repartizată în funcție de performanțele obținut în cariera sa de gimnastică.

În prezent, Diana Bulimar are două joburi. Este antrenoare personală de fitness și pilatesa la o sală din Capitală și antrenoare de gimnastică la sala Nadiei Comăneci. De antrenat antrenez atât copii, cât și adulți. Îmi plac mai mult copiii, sunt mai ușor de manipulat, ca să spun așa, plus că sunt pe nișa mea de gimnastică și atunci îmi place să mă joc cu ei. Sunt antrenor la sala Nadiei Comăneci din Otopeni. Nadia pentru mine nu a fost niciodată șefă, ea venea la concursuri și ne încuraja ca o prietenă și ca o colegă, niciodată ca o șefă.', a spus Diana Bulimar pentru libertatea.ro.

Sursa foto: Captura video/Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter