Doru Todoruț, final de proces cu fosta soție: "S-a micșorat pensia alimentară"

Publicat pe

La 7 ani de la divorț, soția lui Doru Todoruț i-a intentat artistului proces. Mama copiilor săi a făcut toate demersurile pentru a-l executa silit pe artist pentru neplata pensiei alimentare. Iată ce a decis instanța!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fosta soție i-a intententat lui Doru Todoruț proces pentru neplata pensiei alimentare, la 7 ani de la divorț. Rocsana Daliana Todoruţ și Doru Todoruț au divorțat în urmă cu 7 ani, la notar. Pe parcurs, au început neînțelegerile legate de custodia celor trei fetițe și pensia alimentară. În urmă cu 5 ani, Rocsana și-a dat în judecată fostul soț și a depus la Judecătoria Buftea o cerere care avea ca obiect ‘exercitarea drepturilor părinteşti. Iată care a fost decizia instanței în privința pensiei alimentare datorate de Doru Todoruț celor trei fiice ale sale!

Doru Todoruț, final de proces cu fosta soție: "S-a micșorat pensia alimentară"Doru Todoruț, final de proces cu fosta soție: "S-a micșorat pensia alimentară"

Doru Todoruț, proces încheiat. Ce a decis instanța

La 7 ani de la divorț și la cinci ani după ce soția l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare, Doru Todoruț a scăpat de proces, instanța stabilind sumele pe care artistul li le datorează celor trei fiice ale lor: Rebecca (11 ani) și gemenele Eva și Natalia (8 ani). În luna octombrie 2020, artistul a cerut instanței reducerea pensiei alimentare, iar pronunțarea a avut loc pe 6 iulie 2021.

„Procesul s-a încheiat, s-a micșorat pensia alimentară pe care trebuie să o plătesc, conform legii, până la majoratul fetelor, ceea ce nu e neapărat o veste bună pentru mine, ci e o dreptate care se face, având în vedere că a fost pandemie și au scăzut veniturile pe care le-am avut. Asta din cauza concertelor care au lipsit.

S-a luat în considerare faptul că nu au fost spectacole în pandemie, aștept să își revină toată industria la normal, să sperăm că vom scăpa de covid și că vom avea evenimente. Fetele stau cu mama lor, pentru că eu n-am fost niciodată de acord ca ele să aibă o mulțime de locuințe, multe dulapuri de haine. Ele trebuie să aibă o casă cum am avut toți. La mine stau ori de câte ori se poate, cu mare drag”, a m[rturisit artistul pentru Click!.

Citește și: Doru Todoruț, adevărul despre fosta soție, după ce l-a dat în judecată. Cum se înțeleg acum

Citește și: Doru Todoruț, executat silit de fosta soție: „Mi-a luat toți banii…” Ce se întâmplă cu pensia alimentară a copiilor

Citește și: Brigitte Pastramă, în lacrimi după scandalul măștilor contrafăcute: „Am atras toată această nenorocire'

Citește și: Smiley a împlinit azi 38 de ani!„Am cea mai frumoasă copilă din Univers și iubita visurilor’

Citește și: Cine este Oana Mizil.Cu ce se ocupă partenera lui Marian Vanghelie

Pensia alimentară, micșorată substanțial

Magistrații au luat, astfel decizia de a micșora suma datorată de Doru Todoruț, care inițial al fi trebuit să plătească suma de 3000 de lei, la 1300 de lei. Acum artistul va trebui să plătească lunar câte 433 de lei pentru fiecare copil.

„Solutia pe scurt: Admite în parte cererea. Dispune reducerea pensiei de întreţinere stabilite prin sentința civilă nr. 630/10.02.2017 pronunțată de Judecătoria Buftea în dosarul nr. 755/94/2016, în favoarea minorelor Todoruț Rebecca Maria, Todoruț Eva Maria și Todoruț Natalia Maria, în sarcina reclamantului, de la suma de 3000 lei, la cuantumul de 1300 lei (433 lei pentru fiecare), începând cu data introducerii prezentei cereri de chemare în judecată, respectiv 30.10.2020, până la majoratul beneficiarelor sau intervenţia unei cauze legale de stingere sau modificare a obligaţiei de întreţinere. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată.

Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la Judecătoria Buftea”, este decizia magistraților, publicată pe portalul instanțelor de judecată.

De ce a plătit o pensie mai mică

Fosta soție i-a intentat lui Doru Todoruț proces pentru neplata pensiei alimentare și a făcut demersurile necesare pentru a-l executa silit. În toamna anului trecut, fosta soție a solistului s-a adresat Instanței și a cerut poprire pe veniturile lui Doru, pentru a acoperi pensia alimentară pe care acesta nu o plătise o perioadă. Artistul a explicat însă care a fost motivul pentru care nu a plătit toată suma la care era obligat.

„Eu am plătit pensie alimentară fetelor, doar că a fost mai mică, din cauza pandemiei, care ne-a blocat economic, financiar și profesional. Nu știu cum să gestionez situația altfel. Am dat pentru fetițele mele jumătate din sumă, rămânând ca acum, în instanță, să vedem cum se vor soluționa problemele. Când ea a cerut executare silită, nu mai este nimic de făcut decât să lăsăm să se întâmple așa cum prevede legea’, a spus solistul Deepcentral la Antena Stars.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter