Elena Merișoreanu, curtată de Ștefan Bănică senior, în tinerețe: "Era pedant, elegant, cu mult bun simț"

Publicat pe

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Artista se laudă cu o carieră de aproape 55 de ani, dar și cu împliniri majore în ceea ce privește viața personală. Elena Merișoreanu a făcut dezvăluit că a fost curtată de marele actor Ștefan Bănică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu este într-o formă de zile mari, arată foarte bine, se simte bine și este plină de energie ori de câte ori își face apariția. Artista este mereu cu zâmbetul pe buze, iar de-a lungul anilor a cucerit inimile multor bărbați celebri din țară. Cântăreața este căsătorită cu Viorel Croitoru de mulți ani, iar cei doi au o căsnicie fericită.

Elena Merișoreanu, curtată de Ștefan Bănică senior, în tinerețe: "Era pedant, elegant, cu mult bun simț"Elena Merișoreanu, curtată de Ștefan Bănică senior, în tinerețe: "Era pedant, elegant, cu mult bun simț"

Ștefan Bănică a fost unul dintre cei mai apreciați actori din România, iar cel care i-a dus numele mai departe este Ștefan Bănică, fostul soț al Andreei Marin. Regretatul actor s-a stins din viață pe 26 mai 1995, după ce a suferit un infarct. Elena Merișoreanu a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre celebrul artist.

Citește și: Cum se simte Elena Merișoreanu după ce a avut COVID-19:„Am ieșit de la spital cu…'

Citește și: Internată cu COVID-19, Elena Merișoreanu și-a anulat concertele:„Cum să mă mai duc?'

Citește și: Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, declarații dureroase despre relația dintre el și tatăl lui:„Mi-am tatuat tot corpul lui doar ca să vorbească cu mine…'

Citește și: Dieta prin care Anamaria Prodan a slăbit 12 kilograme.A mâncat zilnic două alimente

Elena Merișoreanu:”Alții chiar credeau că suntem împreună”

Elena Merișoreanu se poate lăuda cu o carieră de peste 55 de ani în muzica populară românească. Artista a trăit momente de neuitat și a cunoscut numeroși artiști care astăzi nu mai sunt printre noi. Invitată alături de Saveta Bogdan în emisunea lui Teo Trandafir, cele două au răsouns la cele mai incomode întrebări. Cele două cântărețe au făcut numeroase dezvăluiri din viața lor personală, dar au comentat și despre câteva celebrități de la noi.

Elena Merișoreanu a mărturisit că tatăl lui Ștefan Bănică a curtată la un spectacol pe care l-a avut în urmă cu mulți ani în Israel. Artista a declarat că regretatul actor i-a făcut avansuri fără să țină cont că aceasta era deja căsătorită. Elena Merișoreanu l-a refuzat, cu toate că a recunoscut că îl plăcea foarte mult.

„Eram într-un turneu în Israel. Eram cu regretata Gabi Luncă și a venit ca invitat sâmbăta și duminica Ștefan Bănică, seniorul. Dacă nu s-a ținut după capul meu… Alții chiar credeau că suntem împreună. Era pedant, elegant, cu mult bun simț. I-am spus: Măi… Punea mâna pe mine. Îmi zicea: mă, fată, mă, ce faci diseară? Zicea să ne vedem. Hai să ne jucăm un joc. S-a terminat frumos, fără nimic', a mărturisit Elena Merișoreanu, potrivit fanatik.ro.

Elena Merișoranu, curtată de bărbați căsătoriți

Fără doar și poate, interpreta de muzică populară a fost înzestrată cu o frumusețe aparate. Elene Merișoreanu a fost curtată de mulți bărbați însurați în tinerețe, iar acest lucru l-a mărturisit chiar ea. Artista și-a adus aminte că la vârsta de 16 ani a avut prima dezamăgire în dragoste. Merișoreanu a fost îndrăgostită de un ofițer, dar ulterior a aflat că acesta era căsătorit. Până să îl cunoască pe soțul ei, Elena Merișoreanu a mai cucerit inimile altor bărbați.

L-am văzut la restaurantul MAI, unde mâncam alături de colegii mei din Rapsodia, era în tandrețuri cu soția lui. Când se vedea cu mine nu purta verighetă, dar în rest o avea. El nu m-a văzut când l-am surprins și când m-a căutat următoarea dată i-am spus că știu că-i însurat. L-am invitat cu soția la următoarele spectacole și mi-a spus că avea și o fetiță de 11 ani… Am rămas, totuși, prieteni', își amintește artista, conform evz.ro.

Artista,despre infidelitățile soțului ei

Elena Merișoreanu este căsătorită cu fostul director al Poliției Capitalei, colonelul Viorel Croitoru. Artista este de părere că cine spune că are o căsnicie perfectă, nu spune adevărul. Interpreta de muzică populară a recunoscut că soțul ei a înșelat-o de multe ori, dar l-a iertat și a mers mai departe.

„M-a înșelat și m-am gândit la divorț. Atunci a intervenit mama care mi-a spus câteva vorbe pe care le țin minte și astăzi: «Să destrami este foarte ușor, să construiești e dificil». În plus, el ar fi rămas întotdeauna cel mai bun și singurul tată al fetelor noastre, așa că am depășit. Un singur sfat dau femeilor, lăsați-l doar dacă vă bate, dacă nu aduce bani acasă şi nu-și vede de familie şi de copii, în clipa aia îl lași fără regrete. Altfel… te mai gândești!' , a spus Elena Merisoreanu.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă