Fiica lui Aurelian Preda trece prin momente cumplite. Anamaria Rosa nu poate trece peste moartea artistului

Publicat pe

Fiica lui Aurelian Preda, regretatul artist care s-a stins din viață în urmă cu cinci ani se luptă atât cu problemele emoționale, cât și financiare. Tânăra a rămas singură pe lume,iar cei care i-au fost alături în perioada tragediei au dispărut rând pe rând. Ce se întâmplă cu Anamaria Rosa Preda?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aurelian Preda nu poate concepe că tatăl său nu mai este printre noi. Deși au trecut cinci ani de la moartea sa, tânăra în vârstă de 21 de ani se gândește zi de zi la părintele său. Recent, Anamaria Rosa a povestit ce se întâmplă cu ea și cât de greu îi este să trăiască singură.

Citește și: Fiica lui Aurelian Preda luptă cu depresia, la 4 ani de la moartea tatălui ei:„Am avut trei tentative de suicid'

Citește și: Fiica lui Aurelian Preda are un nou iubit. Anamaria Rosa se iubește cu un interpret de muzică populară:„Locuim împreună de câteva luni'

Citește și: Cu ce se ocupă acum Florin Birică, primul câștigător Dansez Pentru Tine.Ce a făcut cu premiul de 60.000 de euro

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie, seamănă leit cu mama ei.Cum arată adolescenta la 15 ani

Anamaria Rosa simte lipsa tatălui

Fiica lui Aurelian Preda a povestit că se gândește zilnic la tatăl ei, chiar dacă au trecut cinci ani de la decesul acestuia. Tânăra de 21 de ani locuiește în casa tatălui său și are multe amintiri legate de interpretul de muzică populară. De asemenea, fiica lui Aurelian Preda nu își găsește echilibrul, mărturisind că o duce foarte greu din punct de vedere emoțional. Anamaria Rosa susține că are și probleme financiare, iar de multe ori a vrut să-și pună capăt zilelor.

Din păcate, fiica regretatului artist are alături de ea puțini oameni, mai ales că unii au ales să se îndepărteze de ea după moartea lui Aurelian Preda. „Financiar îmi este greu, doar că am reuşit  să fac un echilibru în viaţa mea. Mi-a fost greu în jur de 4 ani, în care mi-a fost foarte greu să îmi găsesc acest echilibru. Dar uşor-uşor l-am găsit, şi emoţional, şi psihic, am şi câţiva oameni lângă mine, foarte puţini.

Da, este greu. Dar eu sunt şi o persoană credincioasă. .Mulţi mi-au fost  aproape şi m-au înţeles, dar alţii m-au judecat şi aş vrea ca de-acum încolo să fie totul cât mai pozitiv, să ofer pozitivitate şi să fiu un exemplu bun', a declarat Anamaria Rosa Preda pentru click.ro.

Fiica lui Aurelian Preda, la un pas de moarte

Chiar dacă au trecut 5 ani de la moartea lui Aurelian Preda, durerea pe care familia o simte încă nu s-a diminuat, mai ales pentru Anamaria Rosa, fiica artistului. Tânăra suferă cel mai mult dintre apropiații acestuia, motiv pentru care a avut gânduri sinucigașe.

În 2016, interpretul de muzică populară s-a stins din viață, iar Anamaria avea doar 16 ani și nu a știut cum să facă față acestei lovituri. De atunci, tânăra se confruntă cu atacurile de panică și depresia. 'Din 2016, de când tatăl meu a murit, lucrurile au luat o întorsătură neplăcută. Viața mea nu a fost tocmai una ușoară după decesul tatălui meu, și am mers din rău în mai rău.

Nu vreau să mă plâng sau să mă victimizez, mă consider o persoana destul de puternică și indiferent de greutățile pe care mi le-a dat Dumnezeu, am reușit să trec peste ele cu brio.Am avut un moment de depresie îndelungat. Puțini știu că după moartea tatălui meu au început atacurile de panică, inclusiv tatăl meu le avea. ', a declarat Anamaria Roasa Preda în emisiunea Folclorul sub lupă.

Anamaria Rosa Preda a fost ajutată de credință

Fiica regretatului artist a reușit să treacă peste gândurile negre cu ajutorul credinței. Chiar dacă îi este greu să trăiască fără tată, Anamaria a înțeles că trebuie să meargă mai departe. 'Deși sunt o persoană foarte, foarte credincioasă, da, am avut trei tentative de sinucidere. Una după moartea tatălui meu, și două de curând. Dar sunt foarte credincioasă și n-am putut să fac acest pas. Poate l-am făcut la disperare, poate lumea nu înțelege

Da, era s-o fac de trei ori și nu e normal pentru că viața e frumoasă și trebuie s-o trăim din plin.Așa că, dacă aveți gânduri de sinucidere, dacă aveți depresie, anxietate, atacuri de panică, nu vă lăsați bătuți, căutați cel mai mic lucru de care să vă bucurați', a mărturisit Anamaria Preda.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter