Cu ce se ocupă acum Florin Birică, primul câștigător Dansez Pentru Tine. Ce a făcut cu premiul de 60.000 de euro

Publicat pe

În anul 2006, Florin Birică devenea primul câștigător al emisiunii „Dansez Pentru Tine” de la Pro TV. Florin Birică a devenit cunoscut după ce a obținut marele premiu la show-ul difuzat de Pro TV, de 60.000 de euro, dar fostul partener de dans al Andrei Măruță a constatat că banii nu i-au adus deloc fericirea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La 15 ani de când a câștigat primul sezon „Dansez pentru tine', atunci când a dansat cu Andra Măruță, viața lui Florin Birică s-a schimbat radical. Acesta a participat, acum doi ani, și la Românii au talent și Andra l-a recunoscut imediat ce a urcat pe scenă. Cu toate astea, Florin Birică nu o duce bine deloc.

Florin Birică a investit premiul de 60.000 de euro pe un apartament din Iași, unde a locuit alături de iubita lui. Între timp, aceasta s-a despărțit de el și a plecat să lucreze în Italia, notează cancan.ro. 

Până în ianuarie 2017, Florin Birică a lucrat educator la Direcţia Generală De Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi. În prezent, acesta este membru al Filarmonicii Moldova din oraşul natal.

Citește și: În ce țară se va muta definitiv Anamaria Prodan, alături de copiii săi:„Vrem să trăim fericiți’

Citește și: De ce a lipsit Alessandra Stoicescu de la Observator.A fost înlocuită de un bărbat

Citește și: Averea lui Cornel Galeș a ajuns la băieții Ilenei Ciuculete.Ce s-a întâmplat cu apartamentul moștenit de fiica lui

Citește și: Ce spune Georgiana Lobonț despre cearta cu Vlăduța Lupău:„Nu a fost ceva infim

Cu ce se ocupă acum Florin Birică, primul câștigător Dansez Pentru Tine

Florin nu a rămas în lumina reflectoarelor după emisiunea-fenomen, preferând viața la Iași, unde cântă acum alături de corul Aletheia, din 2019.

Soția lui Cătălin Măruță l-a recunoscut imediat ce a urcat pe scena Românii au talent și i-a mărturisit că el este cel care a învățat-o să danseze. Vedeta s-a bucurat pentru că fostul ei partener de dans a ajuns în acest cor și i-a lăudat pe toți pentru performanța de la show-ul de talente.

„V-am văzut cu alţi ochi. Nu ştiu dacă v-a spus Florin, dar el a fost partenerul cu care am câştigat „Dansez pentru tine”. Alături de el am învăţat să dansez.

Ultima dată mi-ai spus că te-ai apucat să cochetezi cu muzica, dar nu m-am gândit că tu cânţi aşa frumos.

Mă bucur că ţi-ai găsit locul într-un grup atât de talentat şi că faci treaba asta. Vă felicit pe toţi, a sunat foarte bine', le-a transmis Andra la momentul respectiv.

În 2020, Andra și Florin Birică s-au revăzut la un concert din Iași. Fostul concurent de la „Dansez pentru tine' s-a fotografiat alături de îndrăgita cântăreață și a postat imaginea pe rețelele de socializare, unde a primit un număr mare de aprecieri.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter