Shiloh, fiica Angelinei Jolie, seamănă leit cu mama ei. Cum arată adolescenta la 15 ani

Publicat pe

Shiloh, fiica în vârstă de 15 ani a Angelinei Jolie, seamănă tot mai bine, pe măsură ce trece timpul, cu celebra ei mamă. Paradoxal, dacă în copilărie era copia fidelă a tatălui ei, odată cu adolescența s-a transformat într-o mini-Angelina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Shiloh, fiica Angelinei Jolie, confirmă pe deplin expresia Like mother, like daughter! Prezentă, recent, alături de mama ei pe covorul roșu, la premiera filmului Eternals, produs de Studiourile Marvel, adolescenta i-a lăsat pe cei prezenți la eveniment fără cuvinte. Dacă în trecut Shiloh era comparată cu tatăl ei, fanilor actriței nu le-a scăpat cât de mult seamănă acum Shiloh cu Angelina.

Shiloh, fiica Angelinei Jolie, copia fidelă a mamei sale

Deși s-a scris că primul copil biologic al actriței dorește să-și facă operație de schimbare de sex încă de la vârsta de 4 ani, deoarece nu se regăsește în trupul de fetiță, Shiloh este, la 15 ani, o tânără extrem de feminină și seamănă tot mai mult cu mama ei. La cea mai recentă apariție în publică, la premiera filmului Eternals, unde Angelina fost însoțită de cinci dintre copiii ei, Shiloh le-a tăiat respirația celor prezenți. Tânăra, care obișnuia să poarte haine masculine și să se tundă scurt, a împrumutat o rochie Elie Saab de la mama ei (purtată de Anglina la Premiile Oscar 2014), s-a fardat discret și și-a prins părul într-un coc. Transformarea ei i-a încântat pe internauți, care au comentat laudativ în social media.

„Shiloh Jolie Pitt arată exact ca Angelina Jolie”, „Shiloh este copia fidelă a mamei sale”, „Shiloh este clona perfectă a Angelinei și a lui Brad”, au scris fanii pe Twitter. Într-adevăr, dacă în copilărie puștoaica semăna perfect cu Brad Pitt, acum aduce din ce în ce mai mult cu mama ei.

Citește și: Ce a pățit Oana Roman în aeroport, la întoarcerea din Cipru: „Mi-am luat la jigniri și un limbaj…'

Citește și: Ce a făcut Mircea Badea când un polițist l-a pus să sufle în etilotest:„Nu vorbesc cu ei niciodată’

Citește și: E oficial! Survivor se va difuza la PRO TV și va fi prezentat de Daniel Pavel

Citește și: Care este relația dintre Namiko, fiica lui Cabral, și frățiorul său: „Nu ne mai înțelegem…'

Citește și: Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dat Statul român în judecată, din cauza certificatului verde:„O situație de umilință’

Și-a dorit să fie băiat încă din copilărie

Shiloh, fiica cea mare a lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie și-a dorit încă de mică să devină băiat și chiar tatăl ei povestea că ea le-a cerut să o strige John. La un moment dat, tabloidele scriau că Shiloh e decisă să facă operație de schimbare de sex, iar imaginile cu ea păreau să confirme acest lucru. Totuși, cele ma recente apariții ale lui Shiloh demonstrează că ea s-a răzgândit. Adolescenta arată ca orice fată de 15 ani, semn că se indentifică cu sexul biologic.

Până la vârsta de 4 ani însă, transformarea exterioară lui Shiloh era aproape completă – fetița voia să poarte părul scurt, haine sport preferate de băieți, dar și costume, și cravate. În plus, ea și-a exprimat dorința să fie strigată John sau Peter, iar apropiații s-au conformat.

La început, a fost amuzant, însă ulterior Brad și Angelina au realizat că e mai mult de atât. Evident, au mers cu ea la psiholog, pentru că era clar că se petrecea ceva cu fiica lor. Brad și Angelina au ales să-și lase fetița să se îmbrace așa cum îi place, crezând că aceasta este doar o fază trecătoare. Pe măsură ce a trecut timpul însă, convingerea lui Shiloh că aparține, de fapt, altui sex și determinarea ei de a face operație i-a convins pe părinții săi că nu a fost doar o joacă de copil răsfățat.

În 2010, Angelina Jolie mărturisea într-un interviu pentru Vanity Fair:

„Vrea să fie băiat. Așa că am fost nevoiți să o tundem. Îi place să poarte haine de băieți. Se consideră unul dintre frați„.

Încă nu e clar dacă Shiloh și-a schimbat opinia, cert este că s-a transformat într-o domnișoară foarte frumoasă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter