Codin Maticiuc, gest impresionant în plină pandemie de coronavirus. Oferă un apartament și 3500 de euro unui medic care luptă împotriva COVID-19: "Rog cadrele medicale să-mi scrie..."

Publicat pe

Codin Maticiuc se implică în lupta împotriva COVID-19, iar acum se oferă să se ocupe de un cadru medical din Capitală, care luptă împotriva coronavirusului. El pune la dispoziție un apartament, echipament și 3.500 de euro pe lună.

Codin Maticiuc, gest  impresionant în plină pandemie de coronavirus. Oferă un apartament și 3500 de euro unui medic care luptă împotriva COVID-19: "Rog cadrele medicale să-mi scrie..."Codin Maticiuc, gest  impresionant în plină pandemie de coronavirus. Oferă un apartament și 3500 de euro unui medic care luptă împotriva COVID-19: "Rog cadrele medicale să-mi scrie..."

Codin Maticiuc surprinde cu un nou gest uimitor, în plină pandemie de coronavirus. Actorul a anunțat că este dispus să ajute un medic sau o asistentă care luptă împotriva coronavirusului. A precizat că are de oferit un apartament, pentru el sau familie, s-a angajat să asigure echipamentele necesare și o sumă de bani pe lună.

Citește și: Codin Maticiuc a dat lovitura cu „Miami Bici'.Câți bani a investit în producție și ce reacție au avut părinții lui când au văzut comedia

Cadrul medical care va beneficia de cele enumerate ar urma să fie ales la întâmplare.

Codin Maticiuc: „Mă angajez să cumpăr măști și orice echipament mai e necesar”

„Oameni buni, m-am tot gândit cu ce să ajut. Aș putea să fac următoarele: să ma ocup eu de un doctor sau asistentă aflată în lupta cu coronavirusul din București. După cum urmează:

  • apartament la dispoziție pentru izolarea lui sau (după caz) a familiei lui. Sa păstreze cadrul medical locuința care îi este mai la îndemână pentru a ajunge la lucru.
  • mă angajez să cumpăr măști și orice echipament îi mai este necesar pentru orice perioada necesară. De câte ori intră în tura de gardă să-mi spună și eu sa mă întrebuintez. Treaba mea cum fac.
  • 3 500 de euro pe lună de la mine pentru câte luni e nevoie și cât timp coronavirus e prezent ca amenințare. Da, probabil ca la negru, nu știu cum îi pot plăti legal. Să mă aresteze pentru asta…

Rog cadrele medicale din București care vor să-mi scrie. Voi alege un om lângă care voi rămâne perioada asta. Cum voi alege? Habar n-am. Cum aleg și cazurile în care ma implic din miile de cereri de ajutor. Ceva îmi sare în ochi, ghidat de o forță divină poate. Rog pe acei dintre voi care va permiteți (băi, barosanilor, va știu care sunteți!) sa puneți umărul și sa faceți la fel.

Citește și: Cine este femeia care l-a făcut tată pe Codin Maticiuc.Prima poză cu iubita milionarului

VA ROG pe voi sa dați share și sa facem viral asta. Dacă fiecare om care își permite susține un medic în vremurile astea eu zic ca e bine”, a transmis el pe Facebook ]ntr-o postare intitulată mesaj pentru salvatori.

Nu este prima oară când Codin Maticiuc face un asemenea gest. Actorul și producătorul de film se implică în renovarea Spitalului Fundeni, secția copii bolnavi de cancer. De asemenea, a donat încasările de la producția cinematografică „Bucuresti Nonstop” victimelor incendiului de la Colectiv'.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Inna, Ana Morodan, Codin Maticiuc și Brenciu sunt detectivii de la Masked Singer România, difuzat de ProTv

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter