George Burcea, primele declarații după sentința în dosarul consumului de droguri: "Andreea Bălan are toate analizele mele"

Publicat pe

George Burcea a făcut primele declarații după sentința în dosarul consumului de droguri. Reacția actorului vine după ce a primit vestea că a încasat o amendă penală colosală, în valoare de 16.000 de lei. Deși inițial a transmis că nu dorește să vorbească prea mult despre acest subiect, considerându-l a fi unul sensibil, el a acceptat ulterior să stea de vorbă cu jurnaliștii. Iată ce mesaje susține că primește de la Andreea Bălan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea a oferit primele declarații după sentința în dosarul consumului de droguri. Iubitul Vivianei Sposub a aflat recent că a încasat o amendă penală de 16.000 de lei, în urma dosarului în care a fost judecat pentru conducere sub influența substanțelor interzise. Reacția lui nu a întârziat să apară, deși nu a vrut să comenteze prea mult pe marginea subiectului sensibil.

George Burcea, primele declarații după sentința în dosarul consumului de droguri: "Andreea Bălan are toate analizele mele"George Burcea, primele declarații după sentința în dosarul consumului de droguri: "Andreea Bălan are toate analizele mele"

În urmă cu scurt timp, George Burcea și-a aflat sentința în dosarul în care a fost judecat pentru că a condus mașina sub influența substanțelor interzise. Acesta a încasat o amendă penală 16.000 de lei. În plus, vreme de un an, acesta nu va mai avea voie să șofeze. Pe lângă amenda penală, iubitul Vivianei Sposub va trebui să achite și alți 2.100 de lei drept cheltuieli judiciare. După acea sentință, actorul așteaptă și sentința în procesul de divorț cu Andreea Bălan, mama fiicelor lui, Ella și Clara.

Citește și: Ce pedeapsă a primit George Burcea după ce a condus sub influența drogurilor.Nu e vorba despre închisoare!

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Andreea Bălan s-a înfuriat pe George Burcea:”Nu se pune problema că a înjurat-o pe Viviana”

Citește și: Oana Roman, implicată într-o altercație pe stradă:„Țipa ca o nebună la mine'

Citește și: Cum a reacționat Kamara când a aflat că fosta soție făcea videochat:„Și-a asumat'

George Burcea, primele declarații după sentința în dosarul consumului de droguri

În urmă cu doi ani, George Burcea a fost oprit de un echipaj de Poliție, în trafic, aproape de casa în care locuia alături de mama fiicelor lui, Andreea Bălan. Actorului i-au fost prelevate probe biologice și fusese depistat pozitiv la consumul de cocaină.

De la acel moment, vreme de doi ani, actorul a fost inculpat într-un proces care, cel puțin în prima fază, a ajuns la final, scrie fanatik.ro. Sentința Judecătoriei din Buftea arată că George Burcea a primit o amendă mare, de 16.000 de lei.

„Este un subiect sensibil, nu prea îmi place să vorbesc despre asta', a spus George Burcea, pentru sursa menționată anterior, referitor la acest subiect.

George Burcea, despre amenda primită

George Burcea a confirmat informațiilor apărute în presă referitoare la amenda penală, mărturisind că, într-adevăr, aceasta e de 16.000 de lei.

„Am văzut știri în care se scrie că am primit acea amendă de 16.000 de lei, pe care o pot contesta în 10 zile, dar în toate articolele de presă apar cu `pușcărie, pușcărie, pușcărie`. Dacă îmi dădea doi ani cu suspendare și o amendă de, spre exemplu, 1.000 de lei, se scria că Burcea a luat pușcărie.

Așa, că am primit o amendă doar, tot de pușcărie se scrie. Că dacă nu o plătesc, ajung la pușcărie. Mi-a venit sentința, am de plătit doar o amendă penală, nu scrie nimic de pușcărie', a mai transmis el.

George Burcea va contesta amenda de 16.000 de lei

Printre altele, George Burcea a susținut că va depune contestație în privința sentinței venite din partea magistraților Judecătoriei Buftea. Spune el, se va descurca în această perioadă, chiar dacă nu are dreptul de a șofa, pentru că iubita lui are permis și-l poate duce unde e nevoie.

„Se va depune contestație. Va depune probabil și Parchetul un apel, vom face și noi același lucru, apoi se va da sentința definitivă.

Plătesc și 16.000 de lei, e mai bine decât să îmi fi dat doi ani cu suspendare. Rămân cu perioada de probațiune, dar asta e, voi circula cu Uber-ul, Viviana are oricum permis, mă voi descurca', a adăugat iubitul Vivianei Sposub.

Decizia instanței

Potrivit deciziei instanței, actorul are dreptul de a cere eșalonarea plăților. Mai exact, amenda primită de George Burcea, de 16.000 de lei, ar putea fi achitată în 24 de rate lunare, adică câte puțin peste 650 de lei.

„Condamnă pe inculpatul Burcea George-Valentin la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 de lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 de zile-amendă, determinat conform art. 61 alin. 4 lit. c) C.pen., cu suma de 80 de lei corespunzătoare unei zile-amendă stabilită conform art. 61 alin. 2 C.pen., pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. (…)

Pune în vedere inculpatului dispoziţiile art. 22 alin. 1 și 2 din Legea nr. 253/2013, potrivit cărora, dacă se află în imposibilitatea de a achita integral amenda aplicată în termen de 3 luni de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare, poate solicita judecătorului delegat cu executarea eşalonarea plăţii amenzii în rate lunare, pe o perioadă care nu poate depăşi 2 ani', se prezintă în decizia instanței.

George Burcea, despre divorțul de Andreea Bălan

George Burcea a făcut câteva declarații și despre procesul de divorț și de stabilire a custodiei celor două fete pe care le are cu Andreea Bălan. Actorul a susținut că, de o perioadă, la fiecare termen al procesului magistrații ar amâna cauza. Conform spuselor lui, înfățișarea va avea loc la începutul lunii viitoare, pe 3 februarie.

„Cu divorțul, sper să nu se mai amâne, s-a tot amânat în ultimele luni. Vom avea înfățișare pe 3 februarie. Sau dacă se amână, să fie totuși și în favoarea mea, să fie cercetate toate actele depuse la dosar de ambele părți', a mai susținut acesta.

Odată cu acest proces, George Burcea speră să obțină custodia comună a celor două fetițe. Totodată, el vrea și desfacerea căsătoriei din culpă comună. De cealaltă parte, cântăreața își dorește custodia exclusivă a micuțelor și culpă exclusivă în ceea ce privește divorțul în dreptul iubitului Vivianei Sposub.

Până la aflarea deciziei în cazul divorțului, George Burcea susține că Andreea Bălan i-ar aduce diverse reproșuri:

„Nu înțeleg de ce există această înverșunare… Aștept oricum să văd ce spune instanța', a adăugat el.

Ce mesaje primește de la cântăreață

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea ar fi izbucnit în urmă cu doi ani, după situația relatată mai sus. Faptul că actorul a fost atunci oprit de Poliție și acuzat că a condus sub influența substanțelor interzise ar fi fost și motivul pentru care ea a depus actele de divorț. De când s-au despărțit, în discuțiile lor ar fi aduse problemele cu legea pe care le are artistul. În apărarea lui, Burcea spune că artista ar avea toatele analizele lui de doi ani încoace și că ele ar fi „curate'. Cu toate astea, spune el, cântăreața l-ar numi „drogat'.

„Iar referitor la discuția cu drogurile, ea are toate analizele mele de doi ani încoace și sunt curate, dar din drogat nu mă scoate', a mai transmis artistul.

Conform declarațiilor lui George Burcea, Andreea Bălan i-ar aduce și unele reproșuri ce ar ține de partea profesională a artistului.

„Îmi dă mesaje că eu joc în filme doar datorită ei, că Viviana cântă și e în show doar datorită ei. I-am propus să facă ele două și un battle, pe live, la ce oră vrea, și la 3 dimineața', a conchis acesta.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter