Oana Roman, implicată într-o altercație pe stradă: "Țipa ca o nebună la mine"

Publicat pe

Oana Roman a fost implicată într-o altercație pe stradă, în timp ce o ducea pe mama sa la azilul unde locuiește de mai mult timp. Oana a fost abordată de o femeie, care i-a atras atenția, într-un mod agresiv, că a parcat într-un loc nepermis.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din cauza problemelor sale locomotorii, Mioara Roman nu se poate deplasa singură pe distanțe foarte mari și Oana Roman spune că de aceea a fost nevoită să parcheze cât mai aproape de intrarea în clădire, blocând, astfel, trotuarul și intrarea într-un garaj.

Oana Roman, implicată într-o altercație pe stradă: "Țipa ca o nebună la mine"Oana Roman, implicată într-o altercație pe stradă: "Țipa ca o nebună la mine"

„Ca să o duc înăuntru, întotdeauna mă parchez blocând garajul hotelului în care ea stă, pentru că trebuie să fiu foarte aproape de intrare, deoarece mama se deplasează foarte greu. Am oprit mașina, m-am dat jos ca să-i deschid ușa și să o ajut să coboare, pentru că nu poate singură.

În acel moment trece pe lângă mine o femeie tânără, cu doi copii, cu două trotinete. Aveau loc să treacă, nu era nicio problemă asta.

Și doamna se oprește, la 30 de centimetri de mine, fără mască și începe și urlă la mine, spunându-mi că nu am voie să parchez acolo, că blochez intrarea la garaj, deși nu era garajul ei', a povestit Oana Roman, potrivit fanatik.ro.

Oana Roman, implicată într-o altercație pe stradă

Citește și: De ce a nominalizat-o Laura Giurcanu pe Otilia Bilionera la Survivor:„Îmi doresc să…’

Citește și: Elena Chiriac și Otilia Bilionera de la Survivor s-au sărutat în văzul tuturor.Imagini incendiare cu Faimoasele

Citește și: Cum a reacționat Vlăduța Lupău după ce a fost declarată moartă pe TikTok:„Îmi e scârbă’

Citește și: Dan Negru, primele declarații după ce a plecat de la Antena 1 la Kanal D:„Să nu arunci cu pietre în…’

Oana Roman spune că a încercat să-i explice femeii situația, aceasta nu a vrut să înțeleagă și chiar a amenințat-o pe fiica fostului premier că o să cheme poliția, pentru a o amenda.

„Țipa ca o nebună la mine, repetând același lucru. Era evident că mașina nu rămânea parcată acolo. Nu s-a interesat înainte să urle și să țipe ca o demente dacă eu am parcat sau doar m-am oprit.

N-a interesat-o nici când i-am explicat și a și văzut că e o bătrână acolo, pe care eu o ajut să coboare din mașină.', a spus fiica fostului premier.

În ciuda faptului că această experiență a fost una extrem de neplăcută pentru Oana Roman, ea a mărturisit că cel mai tare se teme pentru siguranța celor doi copii care o însoțeau pe femeie.

„Am rămas cu un gust tare amar, nu că a țipat la mine, că s-a speriat mama, că eu sunt matură. Dar copiii ăia, săracii…Dacă a țipat la mine în halul ăla, doar pentru că a trecut pe lângă mașina mea și i s-a părut ei că nu am parcat unde trebuie, vă dați seama că urlă și în alte circumstanțe.

E clar că are niște problem psihice persoana asta și are doi copii. Cât de traumatizați cresc acei copii, săracii”, a încheiat Oana Roman.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter