Gina Pistol s-a întors la muncă! Însărcinată în al doilea trimestru, iubita lui Smiley are un coprezentator la Chefi la Cuțite, sezon 9

Publicat pe

Gina Pistol este însărcinată în al doilea trimestru, însă a revenit la muncă. Ea a început deja să filmeze pentru noul sezon al Chefi la Cuțite. Frumoasa prezentatoare nu va mai fi singură, ci îl va avea alături pe Speak, care îi vine în ajutor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător', a spus Speak.

A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei'.

Pe lângă rolul de coprezentator, Speak devine și personajul care satisface toate curiozitățile celor de acasă.

Speak va dezvălui cum decurg lucrurile în platoul Chefi la Cuțite pe timpul pauzelor de publicitate

Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc.,  pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări', a declarat Speak.

 Debutul filmărilor pentru noul sezon a fost plin de surprize pentru Gina Pistol. Pentru a avea grijă de ea, chefii i-au pregătit o cameră specială, amenajată fix pe gustul ei, unde să se poată odihni și de unde să privească tot ce se întâmplă cu concurenții.

Chefii au fost deosebit de drăguți, nu mă așteptam la o asemenea surpriză și îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie', a povestit Gina.

Gina Pistol, probleme în sarcină

Gina Pistol este în al doilea trimestru de sarcină și trăiește cu emoție fiecare moment. Din păcate, acum vedeta descoperă și micile neajunsuri pe care le întâmpină femeile însărcinate…

Dat fiind că are 38 de ani și nici nu spera să rămână însărcinată pe cale naturală, Gina Pistol trebuie să aibă mare grijă de evoluția sarcinii, drept urmare, unele lucruri îi sunt interzise. Într-o discuție contul ei de socializare – în care le-a întrebat pe prietenele ei virtuale cu ce se ocupă când sunt singure acasă -, vedeta de la Chefi la cuțite a mărturisit că nu se mai poate îndeletnici ca înainte de treburile casnice, care chiar îi făceau plăcere.

Gina Pistol s-a întors la muncă! Însărcinată în al doilea trimestru, iubita lui Smiley are un coprezentator la Chefi la Cuțite, sezon 9Gina Pistol s-a întors la muncă! Însărcinată în al doilea trimestru, iubita lui Smiley are un coprezentator la Chefi la Cuțite, sezon 9

„Ele fac curățenie, dragele de ele. Știu. Și eu fac la fel. E cel mai fain când rămâi singur acasă să faci curățenie. Doar că eu acum, din păcate, nu mai pot să fac curățenie. Îmi este dor de aspirator, recunosc. Dar eu când aspir, păi aspir nene în toate colțurile casei. Exteriorul casei, pe coș, interior, exterior, eu chiar aspir, dar acum nu mai am voie’, a mărturisit Gina Pistol.

Gina Pistol se confruntă cu retenția de apă

De altfel, sarcina Ginei vine cu diferite probleme, obișnuite pentru majoritatea femeilor gravidă.Viitoarea mămică a dezvăluit recent că se ocnfruntă cu retenția de apă și și-a întrebat prietenele de pe pagina virtuală cum se descurcă în această situație.

Voiam să vă spun că mă confrunt cu retenția de apă… deși, eu nu fac excese de niciun fel. Și, uneori, am impresia că sunt Gina de două ori. Vă întreb pe voi, cele care ați fost însărcinate, și pe cele care vă pregătiți să deveniți mame, cum procedați? Cum gestionați asta?, spune Gina Pistol într-un videoclip scurt de pe rețelele de socializare.

Citește și:

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației

Bianca Drăgușanu renunță până și la tatuajul care-i amintește de Alex Bodi! „Face parte din greșelile tinereții!

Citește și: Viviana Sposub i-a spus „Te iubesc lui George Burcea când el a abandonat Ferma. Ce promisiune i-a făcut actorului, imediat după accidentare

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: „O dată pe săptămână cu tati și în rest…

„Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare. Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic.

Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască, au declarat apropiați ai vedetei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter