Grigore Leșe, dezvăluiri după decesul lui Petrică Mîțu Stoian: "Am suferit o problemă cardiacă. Tratamentele fără analize și investigații în prealabil..."

Publicat pe

După moartea lui Petrică Mîțu Stoian, Grigore Leșe a declarat că a trecut printr-o situație asemănătoare ca cea a artistului. Pe contul său de socializare, cântărețul a scris ce s-a întâmplat în vara aceasta cu el și cum a primit un tratament care i-a adus probleme și mai mari.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu ceva timp, Grigore Leșe a fost internat în spital și a spus prin ce momente dificile a trecut. Ba chiar mai mult, artistul spune că a trecut printr-o situație asemănătoare ca a lui Petrică Mîțu Stoian.

Pe contul său de socializare, cântărețul a recunoscut că, în anumite momente, medicamentele îți pot face mai mult rău.

Citește și:Detalii neștiute despre familia lui Petrică Mîțu Stoian.Ce rude celebre avea regretatul artist

Citește și: Constantin Enceanu, lacrimi de durere la priveghiul lui Petrică Mîțu Stoian:„Îmi era ca un frate

Citește și: Primele imagini cu fiica lui Cristi Chivu în serialul Adela

Citește și: Cum a răspuns Denise Rifai, după ce a fost cerută în căsătorie de Mihai Bendeac:„Sunt dispusă să…’

Grigore Leșe, dezvăluiri despre sănătate, după decesul lui Petrică Mîțu Stoian

În ziua înmormântării lui Petrică Mîțu Stoian, Grigore Leșe face declarații cutremurătoare. Artistul susține că a trecut printr-o experiență asemănătoare vara aceasta. Ba chiar mai mult, acesta nu neagă abilitățile cadrelor medicale, însă există și momente mai puțin plăcute.

„Azi e ziua înmormântării lui Petrică Mîțu Stoian. Dumnezeu să-l odihnească! Urmărind discuțiile despre suspiciunile în legătură cu moartea sa, am realizat că am o experiență asemănătoare petrecută vara aceasta.

Mesajul meu nu este o acuză. Profesia de medic este și va rămâne sfântă, indiferent că vorbim de medici în spitale de stat sau în clinici private. Însă exercitarea ei cred ca trebuie să fie cu aceeași răspundere în centrele de tratament private, ca și în spitalele de stat', a scris Grigore Leșe pe Facebook.

Mai exact, Grigore Leșe susține că a fost internat pentru un tratament, în luna iulie a anului acesta. După cele 7 zile petrecute în spital, a plecat spre Maramureș. Însă, în următoare noapte, artistul a suferit o problemă cardiacă destul de serioasă, care a necesitat o intervenție de urgență.

Pentru două săptămâni, Grigore Leșe a fost internat în spital și susține că greșeala ar fi pornit de la primul tratament primit.

„În iulie anul acesta am urmat câteva zile un tratament la un centru de tratament din țară. N-am să spun unde, pentru că nu doresc sa fac rău nimănui, iar personalul medical de acolo s-a purtat impecabil cu mine. După cele 7 zile de tratamente pentru diferite afecțiuni, am plecat către Maramures, acolo unde, în următoarea noapte de la sosire, am suferit o problemă cardiacă serioasă, ce a necesitat intervenție de urgență.

Urmată de două săptămâni de spitalizare. Mulțumesc, Doamne, am trecut cu bine! Concluzia este că, deși bine intenționate, am înțeles că tratamentele pot răscoli mai mult decât să vindece problema pentru care sunt aplicate.

Mai mult, tratamentele efectuate fără analize și investigații amănunțite în prealabil, chiar dacă sunt făcute cu intenții bune, cu scopul de a vindeca, pot face mult mai mult rău decât bine. Am înțeles pe pielea mea. Și iată că, uneori, pot fi asociate cu deznodăminte mult mai grave, cum a fost cazul lui Petrică Mîțu Stoian.', a adăugat el.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter