Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ilie Năstase, internat cu COVID-19: "Așteaptă să fie externat"

Publicat pe

Ilie Năstase este internat în spital, fiind infectat cu COVID-19. În cadrul unui interviu, Ioana Năstase a făcut primele declarații despre starea de sănătate a soțului său. Iată cum se simte în aceste momente fostul tenismen și când va fi externat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar o săptămână, Ilie Năstase a fost internat la Institutul „Matei Balș”, fiind suspect de COVID. Ulterior, s-a demonstrat faptul că fostul tenismen era infectat cu virusul Sars-Cov-2.

Ioana Năstase a vorbit despre starea de sănătate a sportivului, dar a spus și când va fi externat din spital.

Citește și: Cum scapă soția lui Ilie Năstase de „fantomele trecutului’!Ioana nu mai vrea să simtă în casă prezența lui Brigitte…

Citește și: Ilie Năstase se judecă la tribunal cu Ciprian Marica, după ce l-a scos din fundația ce-i poartă numele:„M-a păcălit!

Citește și: Nu doar Mădălina Ghenea le-a sucit mințile actorilor de la Hollywood.Ea este Alina Pușcău, românca după care a suferit Vin Diesel

Citește și: George Burcea, prima reacție despre scandalul în care a îndemnat ca bărbații să bată femeile:„Îmi este foarte rușine

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ilie Nătase

Ilie și Ioana Năstase au fost plecați în Turcia, iar la întoarcere fostul tenismen a început să aibă simptome specifice COVID. Soția sportivului susține că toate acestea s-au întâmplat din cauza faptului că Ilie a fost afectat în momentul în care a aflat că Marica i-a luat academia de Tenis.

„Cu adevărat, problemele de sănătate ale lui Ilie au apărut din clipa în care a aflat că Ciprian Marica i-a furat Academia de Tenis. El de-atunci nu mai este om. Scăzându-i foarte tare imunitatea, a contractat şi virusul. El de aproape o lună numai în tensiune a fost. Când am ajuns acasă din Turcia, la câteva zile a ajuns la spital. I-a scăzut foarte mult imunitatea şi sunt sigură că acest virus l-a contractat din această cauză. Până acum, Ilie nu a avut absolut nimic, nici răcit nu a fost. Brusc, COVID! El, de când a aflat, nu mai este om”, a povestit Ioana Năstase.

Acum, partenera de viață a lui Ilie a făcut noi declarații despre starea de sănătate a acestuia. Se pare că se află încă sub supraveghere medicală.

Ilie Nătase pare că se simte destul de bine și că respectă toate indicațiile primite din partea cadrelor medicale. Totodată, acesta nu mai face febră și nici nu se mai confruntă cu tusea.

Ioana a mai spus că soțul ei urmează să fie externat săptămâna aceasta și va merge direct la Constanța, unde își va petrece restul de carantină.

„Totul este bine, Ilie este supravegheat foarte bine de către medici. Ia medicamentația prescrisă, se odihnește, ascultă toate indicațiile. Nu mai tușește, nu mai are febră. Stau tot timpul pe telefon cu el, ne sunăm cu videocall, și abia așteaptă să fie externat. Peste două zile, cam pe 1 Decembrie, se va întâmpla acest lucru. Nu are de ce să mai stea în spital. Oricum mai are puțin și iese din perioada de carantinare. Ilie va sta într-unul din apartamentele pe care le avem. Mă feresc să locuiesc cu el până nu trec cele 14 zile, însă eu mă voi ocupa să îi duc mâncare, haine curate, medicamente și tot ce are nevoie”, a conchis bruneta, pentru Click.

Sursă foto- facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter