În ce relații a rămas Mihaela Borcea cu fostul soț, Cristi Borcea. Cum i s-a schimbat viața după divorț: „Am primit foarte multe lovituri”

Publicat pe

În ce relații a rămas Mihaela Borcea cu fostul soț, Cristi Borcea. Mihaela Borcea și Cristi Borcea au divorțat în urmă cu zece ani. Viața acesteia s-a transformat radical după despărțirea de afacerist. Au împreună trei copii, iar aceștia le urmează calea părinților săi. Mihaela Borcea a spus în ce relații a rămas cu fostul soț după divorț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ce relații a rămas Mihaela Borcea cu fostul soț, Cristi Borcea. Mihaela Borcea s-a despărțit de Cristi Borcea după 20 de ani de mariaj. După despărțire, Borcea i-a lăsat fostei sale soții afacerile familiei. Au împreună trei copii, doi băieți și o fată. După despărțire, fostul acționar de la Dinamo a avut încredere și a lăsat afacerile pe mâinile Mihaelei.

În ce relații a rămas Mihaela Borcea cu fostul soț, Cristi Borcea. Cum i s-a schimbat viața după divorț: „Am primit foarte multe lovituri'În ce relații a rămas Mihaela Borcea cu fostul soț, Cristi Borcea. Cum i s-a schimbat viața după divorț: „Am primit foarte multe lovituri'

Mihaela Borcea este prima soție a lui Cristi Borcea. După ce fostul acționar al Dinamo a fost condamnat la închisoare, acesta a desemnat-o pe Mihaela să se ocupe de afacerile lui. După ani de zile, Mihaela a dezvăluit că a trecut prin momente dificile după despărțirea de Borcea.

Citește și: Legătura nebănuită dintre Mihaela Borcea și mama lui Cristi Borcea.Cum o susține fosta soacră

Citește și: Cum se simte Mihaela Borcea la 12 ani după ce a fost intoxicată cu mercur:”Nu mai pot recupera în întregime…”

Citește și: Drama neștiută a actorului Doru Ana.Fiica sa a murit la vârsta de șapte ani

Citește și: Anamaria Prodan, reacție furibundă după ce Reghe a cerut la tribunal ca impresara să nu-i mai poarte numele:„Astea sunt prostii de-ale lui'

În ce relații a rămas Mihaela Borcea cu fostul soț, Cristi Borcea

Mihaela și Cristi Borcea au divorțat după 20 de ani de mariaj. Au împreună trei copii, Patrick, Michael și Antonia Melissa. La mai bine de zece ani de la divorț, Mihaela Borcea a spus în ce relații a rămas cu fostul soț după divorț.

A mărturisit că a păstrat o relație civilizată cu Cristi Borcea, mai ales că au copii și afaceri împreună. „Vorbim frecvent. Avem copii împreună și afaceri, Avem o relație civilizată, cum este normal și firesc', a spus aceasta la Xtra Night Show.

Mihaela a rămas cu afacerile familiei Borcea, în timp ce fostul acționar al Dinamo își ispășea pedeapsa în închisoare. Fosta soție a lui Borcea recunoaște că nu este ușor să te ocupi de atât de multe afaceri.

Este foarte greu, tot timpul apar chestii la care nu te aștepți, pe care trebuie să le rezolvi imediat și poate știi, poate nu știi. Te confrunți cu foarte multe lucruri grele, dar eu sunt obișnuită, toată viața m-am confruntat cu lovituri și cu foarte multe încercări și pot să spun că și ca antreprenor am deja foarte multă experiență în spate, conduc hotelul de peste 10 ani. Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții și am avut foarte multe încercări, aproape de a-mi pierde viața.', a spus Mihaela Borcea la Xtra Night Show.

Mihaela Borcea și-a implicat cei doi băieți în afacerile familiei

Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a implicat cei doi băieți în afacerile familiei. Patrick și Michael sunt ocupați cu afacerile părinților, în timp ce Antonia Melissa își dorește să devină designer. Deși toți cei trei au trecut de vârsta majoratului, Mihaela Borcea este foarte atentă cu ei.

Deja cei doi băieți merg pe urmele noastre și paralel cu școala au intrat deja și în business, au început să ne ajute, peste tot pe unde avem afaceri, iar Melissa ce să spun, școală și urmează o altă direcție, cea de arhitect, designer, încă nu știm, dar toți trei au înclinații către afaceri', a mai spus afacerista.

Mihaela Borcea și-a refăcut viața după divorțul de Cristi Borcea

După divorțul de Cristi Borcea, Mihaela a avut grijă de cei trei copii și s-a ocupat de afacerile familiei. După ani de zile, Mihaela Borcea și-a refăcut viața cu Sorin Rap, fostul său șofer.

Fosta soție a lui Cristi Borcea este fericită și se simte bine alături de noul ei partener. Bărbatul i-a fost alături Mihaelei mai mulți ani, iar relația lor de prietenie s-a transformat într-o poveste de dragoste frumoasă.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter