Ce intervenții estetice și-a făcut Otilia Bilionera înainte de a participa la Survivor. A scos bani grei din buzunar

Publicat pe

Ce intervenții estetice și-a făcut Otilia Bilionera înainte de a participa la Survivor. Otilia Bilionera este una dintre concurentele de la Survivor România 2022. Fanii ei o urmăresc cu sufletul la gură în fiecare duminică, luni și marți, atunci când emisiunea e difuzată la PRO TV. Mulți dintre ei au observat că artista arată impecabil, chiar și în timpul traseelor în care depune mult efort. Abia acum, la mai bine de o lună de competiție, s-a aflat motivul pentru care șatena pare tot timpul machiată. Iată ce intervenții și-a făcut!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Ce intervenții estetice și-a făcut Otilia Bilionera înainte de a participa la Survivor. Survivor România 2022 a fost una dintre cele mai așteptate emsiuni de la PRO TV. În total, 12 Faimoși și 12 Războinici au plecat la început în Republica Dominicană, pentru a lupta pentru marele premiu. Înainte de a ajunge în junglă, concurenții au fost puși la curent cu privire la toate condițiile. Printre ele se arată faptul că nu au voie să aibă la ei produse de machiaj.

Ce intervenții estetice și-a făcut Otilia Bilionera înainte de a participa la Survivor. A scos bani grei din buzunarCe intervenții estetice și-a făcut Otilia Bilionera înainte de a participa la Survivor. A scos bani grei din buzunar

Ce intervenții estetice și-a făcut Otilia Bilionera înainte de a participa la Survivor. Așadar, concurentele de la Survivor au trebuit să-și lase toate produsele de make-up acasă, în România. Cu toate acestea, mulți au observat că Otilia Bilionera pare tot timpul machiată. Ei bine, nu, vedeta nu a încălcat regula, ci a apelat la unele intervenții chiar înainte de a merge în Dominicană. Pentru un look perfect, cântăreața a scos bani grei din portofel.

Citește și: Laura Giurcanu regretă că a nominalizat-o pe Otilia Bilionera la Survivor

Citește și: Ce spune Otilia Bilionera despre procesul cu fostul impresar:„M-a lăsat fără nimic după șapte ani de muncă'

Citește și: Drama Irinei Petrea. „Supernanny' nu poate avea copii din cauza unei afecțiuni:„Nu se poate face nimic'

Citește și: De ce sunt mai fericiți acum J Lo și Ben Affleck decât în urmă cu 20 de ani:„Suntem mai în vârstă și…'

Ce intervenții estetice și-a făcut Otilia Bilionera înainte de a participa la Survivor

Ce intervenții estetice și-a făcut Otilia Bilionera înainte de a participa la Survivor. După ce a fost pusă în temă cu privire la condițiile de la Survivor, Otilia Bilionera a luat o decizie radicală. Înainte de a zbura cu avionul către Republica Dominicană, loc în care se filmează show-ul, ea a apelat la un „truc'. Cântăreața a optat pentru trei intervenții estetice menite să-i mențină un look impecabil și fără machiaj.

Pe lângă un trup perfect, ca tras prin inel, Otilia Bilionera se laudă și cu un chip neted, cu trăsături superbe. La Survivor, unde produsele de make-up sunt strict interzise, vedeta apare mereu cu buzele și sprâncenele perfecte, de parcă ar fi conturate cu ruj sau fard special. Totul se datorează unor intervenții estetice pe care cântăreața și le-a făcut cu câteva săptămâni înainte de a pleca la Survivor.

Potrivit click.ro, în decembrie 2021, Otilia Bilionera de la Survivor și-a făcut trei proceduri la un salon de lux din Capitală. Ea s-a lăsat pe mâinile unui dermopigmetist cu diplomă, cunoscut de lumea bună, care i-a făcut unele intervenții faimoase în rândul vedetelor, atât la nivelul buzelor, cât și al ochilor.

Otilia Bilionera de la Survivor a scos bani grei din buzunar pentru 3 proceduri

Ce intervenții estetice și-a făcut Otilia Bilionera înainte de a participa la Survivor. Cu câteva săptămâni înainte de a începe Survivor, Otilia Bilionera a apelat la trei intervenții estetice. Ea a optat pentru micropigmentarea buzelor, care costă 2100 de lei și pentru micropigmentarea sprâncenelor, care costă 1800 de lei.

Iar asta nu e tot! Faimoasa din Republica Dominicană și-a făcut și micropigmentarea pleoapei superioare şi inferioare, pentru a-i oferi acel aspect de „codiță'. Pentru o astfel de procedură, solista a scos din buzunare alți 2100 de lei. Așadar, în total, a plătit nici mai mult nici mai puțin de 6.000 de lei, sumă pe care mulți nu și-o permit!

Otilia Bilionera de la Survivor are mare grijă de tenul ei

Ce intervenții estetice și-a făcut Otilia Bilionera înainte de a participa la Survivor. Otilia Bilionera de la Survivor are mare grijă de tenul ei. Înainte de a participa la Survivor, aceasta povestea că are un ten foarte alb, la care e foarte atentă. Cântăreața a explicat că stă departe de solar și se protejează de soare și iarna, dându-se cu protecție solară, chiar dacă se află în casă. Motivul? Nu vrea să facă riduri.

‘Mereu sunt foarte deschisă la ten, sunt foarte albă. Mă întreabă lumea de ce nu merg măcar la solar. Le zic să meargă ei, bronzați-vă voi, dar eu nu vreau să fac riduri. Soarele este cel mai mare dușman al pielii. Eu și iarna mă dau cu cremă de protecție solară cu factor 50, chiar și în casă. Nu vreau să fac riduri’, a spus Otilia Bilionera de la Survivor pentru FANATIK, în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter