Irinel Columbeanu a vrut să fugă din România: „Era singurul lucru la îndemână pe care-l mai aveam”

Publicat pe

Irinel Columbeanu a vrut să fugă din România. Irinel Columbeanu este un bărbat cunoscut din România, atât datorită familiei din care provine, cât și pentru averea pe care a deținut-o. Deși în perioada comunismului acesta nu se putea plânge de un trai nefericit, fostul milionar și-a dorit să evadeze din țară. Recent, el a vorbit despre acea perioadă dificilă din viața lui. Iată ce a declarat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România. Acesta și-a arătat întotdeauna puterea pe care o are și niciodată nu a pozat în ceea ce nu este. Din acest motiv, el a fost foarte apreciat de publicul larg. În perioada comunismului, fostul milionar și-a dorit să părăsească țara și să își înceapă un nou capitol al vieții peste hotare. Cu toate acestea, el nu a făcut marele pas, iar recent a vorbit despre întreaga perioadă.

El susține că și-ar fi reînceput viața oriunde în această lume. Cu atât mai mult, la acea vreme el deja vizitase Vestul Europei și America, ba chiar fusese invitat să se stabilească departe de țara mamă.

Citește și: Gestul făcut de Romanița Iovan la lansarea de carte a lui Irinel Columbeanu:'M-a surprins că a păstrat…'

Citește și: Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Anna Lesko, deși artista nu vorbea română:„Apăruseră niște fete noi…’

Citește și: Elly și Cristian Șonea de la Mireasă pentru fiul meu vor fi părinți pentru prima oară.Ce sex are bebelușul

Citește și: Ella și Petrică sunt câștigătorii emisiunii Mireasa, sezonul 4!Ce fac cu premiul de 40.000 de euro

Irinel Columbeanu a vrut să fugă din România

Irinel Columbeanu, deși în perioada comunistă era un bărbat influent, al cărui tată ocupa o funcție politică, și-a dorit să părăsească România. El a recunoscut că ar fi luat-o de la capăt oriunde, însă impedimentul a fost că singura modalitate de evadare era înotul.

„Era singurul lucru la îndemână pe care-l mai aveam la acea vreme. Era traversarea Dunării înot! Asta auzisem că se mai putea face. Altă variantă nu aveam, deși mă descurcam destul de bine. Însă nu mi-a fost frică să o iau de la început. Aș fi luat-o de la început oriunde, la fel cum am făcut-o, de altfel, în mod curent destul de recent.', a spus el.

Se pare că o astfel de decizie luată de fostul milionar ar fi afectat enorm familia Columbeanu. Tatăl acestuia ocupa o funcție politică importantă la acea vreme și ar fi apărut probleme serioase dacă ar fi fugit din țară.

„Și acesta a făcut parte din motivele pentru care ideea mi-a repugnat o perioadă de timp și, de asemenea, când, totuși, m-am hotărât nu-mi mai păsa de aceste lucruri. Asta a fost câteva luni, până când a venit Revoluția', a mai adăugat el la Canal 33.

Speră să aibă profit din cărțile lui

După ce și-a pierdut averea, Irinel Columbeanu a fost pregătit să o ia de la capăt. Astfel, recent și-a lansat trilogia de cărți în care vorbește despre viața sa personală. Din aceasta, el speră să câștige un profit pe măsura muncii depuse.

„Sigur că da, dorință de altfel bănuiesc și sper că împărtășită de către editură, partenerul meu în această aventură…', a spus el pentru CANCAN.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter