Kate Middleton a purtat un accesoriu în valoare de 40 de lei. Cum a arătat ținuta ei

Publicat pe

Ce accesoriu în valoare de 40 de lei a purtat Kate Middleton. Kate Middleton este o prezență extrem de plăcută la nivel internațional. Aceasta are întotdeauna apariții absolut surprinzătoare, în ținute alese cu grijă. Recent, ea a participat la o întâlnire oficială la Muzeul Foundling din Londra, muzeu dedicat primei organizaţii de caritate din Marea Britanie pentru copiii ai căror mame nu îi pot creşte. La eveniment, Ducesa de Cambridge a purtat un accesoriu destul de ieftin, care a atras imediat atenția fanilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce accesoriu în valoare de 40 de lei a purtat Kate Middleton. Kate Middleton are întotdeauna cele mai frumoase apariții atunci când se afișează în spațiul public. Recent, ea a participat la o întâlnire oficială la Muzeul Foundling din Londra. Acolo, Ducesa a purtat o pereche de cercei care valorează doar 40 de lei!

Kate Middleton a purtat un accesoriu în valoare de 40 de lei. Cum a arătat ținuta eiKate Middleton a purtat un accesoriu în valoare de 40 de lei. Cum a arătat ținuta ei

Aceasta a impresionat pe toată lumea cu hainele alese, dar și cu modul în care și-a accesorizat ținuta. Brandul de la care Ducesa și-a achizionat cerceii este Accessorize.

Citește și: Kate Middleton împlinește 40 de ani. Cum va sărbători Ducesa de Cambridge

Citește și: Cadoul mai puțin obișnuit pe care l-a primit Regina Elisabeta a II-a de la Kate Middleton, de Crăciun: „Eram puțin îngrijorată'

Citește și: Ce sport practică Violeta, fiica Andreei Marin. Este mai popular în rândul bărbaților

Citește și: Igor Bogdanoff a murit la șase zile după fratele său, Grichka.Ce au pățit celebrii gemeni din Franța

Ce accesoriu în valoare de 40 de lei a purtat Kate Middleton

Ce accesoriu în valoare de 40 de lei a purtat Kate Middleton. Kate Middleton a făcut o impresie extrem de bună la ultima sa apariție în spațiul public. Aceasta a participat la o întâlnire la Muzeul Foundling din Londra, muzeu dedicat primei organizaţii de caritate din Marea Britanie pentru copiii ai căror mame nu îi pot creşte.

Acolo, ea a purtat o ținută destul de lejeră, compusă dintr-o maletă neagră, o haină lungă bleumarin şi o pereche de pantaloni evazaţi. A accesorizat întreg outfit-ul cu ajutorul unor cercei care costă aproximativ 7 lire, echivalentul a 40 de lei.

Mereu face o impresie bună

În urmă cu câteva luni, Kate a participat la un curs de la un liceu din Londra. Acolo, ea a purtat un discurs care a impresionat atât elevii, cât și conducerea instituției. Aceasta face întotdeauna o impresie bună atât datorită ținutelor pe care le poartă, cât și prin vocabularul pe care îl folosește.

„A făcut ca totul să pară foarte ușor pentru ei, fiind receptivă la limbajul corpului lor și știind cum să se comporte când simțea că intervin emoțiile sau teama lor. A coborât la nivelul lor și i-a întrebat pe fiecare în ce limbă comunică, pentru a se putea face înțeleasă. S-a implicat foarte mult și a avut un dialog excepțional cu ei’, a spus Louise Voden, directorul liceului.

Sursă foto: Shutterstock și Profimedia

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter