Lidia Buble, cerută în căsătorie de Connect-R, la Asia Express: „S-a cutremurat!”

Publicat pe

Lidia Buble, cerută în căsătorie de Connect-R la Asia Express. În cadrul competiției de la Antena 1, atât Lidia Buble, cât și Connect-R și-au sărbătorit ziua de naștere. Cei doi sunt născuți în aceeași zi, pe 9 iunie, iar cu ocazia evenimentului fericit, cântărețul a făcut un gest complet neașteptat! Acesta a cerut-o în căsătorie pe frumoasa blondină chiar de ziua ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În cadrul competiției Asia Express, doi concurenți și-au sărbătorit în același timp ziua de naștere. Este vorba despre Lidia Buble și Connect-R, amândoi născuți pe data de 9 iunie. Cu ocazia marelui eveniment, artista a avut parte de un moment absolut inedit. Cântărețul nu a stat foarte mult pe gânduri și a cerut-o de soție!

Lidia Buble, cerută în căsătorie de Connect-R, la Asia Express: „S-a cutremurat!'Lidia Buble, cerută în căsătorie de Connect-R, la Asia Express: „S-a cutremurat!'

Lidia Buble a fost complet luată prin surprindere de cântăreț în momentul în care acesta i-a adresat marea întrebare. Celelalte echipe au fost la fel de impresionate de gestul făcut de Connect-R deoarece nimeni nu se aștepta la acest lucru.

Citește și: Lidia Buble mai are o soră cântăreață, care muncește la Primărie!Ce salariu are Diana Buble

Citește și: Lidia Buble, după ce a fost acuzată că „fură” mașini la autostop, în Asia Express: „Încetați!”

Citește și: Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit.Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț:„Dacă aș renunța la meseria mea, aș trăi încă 20 de vieți'

Lidia Buble, cerută în căsătorie de Connect-R la Asia Express

Asia Express este o emisiune plină de surprize! De această dată, nu a existat doar o cursă pentru imunitate, ci și o dublă aniversare. Este vorba de cea a lui Connect-R și a Lidiei Buble, care și-au sărbătorit ziua de naștere pe „Drumul Împăraților'. Cu ocazia marelui eveniment, cântărețul a decis să o surprindă pe colega sa și s-a așezat în genuchi în fața ei. Colegii au avut o reacție extrem de amuzantă deoarece nimeni nu înțelegea ce se petrece.

'Eu am înțepenit!', spunea Adriana Trandafir, martoră al momentului petrecut în timpul filmărilor de la Asia Express.

'Lidia s-a cutremurat. Nu își dădea seama ce urmează să fac!', a spus și Connect-R.

Lidia a recunoscut și ea că nu înțelegea despre ce este vorba și că nu a știut cum să își manifeste reacția în prima instanță.

'Eu nu înțelegeam ce se întâmplă cu Ștefan!', a dezvăluit Lidia.

Lidia Buble, îndrăgostită de actorul Harys Becerra

Recent, Lidia a dezvăluit faptul că are o relație extrem de armonioasă alături Harys Becerra. Se pare că aceasta este mai îndrăgostită ca niciodată și se simte norocoasă să îl aibă pe frumosul actor în viața ei.

'Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă', le-a spus cântăreața fanilor săi pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter