De ce nu a mai venit Maria Ciobanu în România. La 84 de ani, artista se confruntă cu probleme de sănătate

Publicat pe

Retrasă de ceva timp din activitate, Maria Ciobanu locuiește de mai mulți ani în Statele Unite, din cauza unor probleme de sănătate, dar vine regulat și în țară. Anul acesta însă, artista de 84 de ani nu s-a întors în România, ca de obicei… Iată ce a dezvăluit Ionuț Dolănescu, fiul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși s-a retras în 2017 din activitate, Maria Ciobanu este încă destul de activă, chiar dacă are unele probleme de sănătate. Acesta a fost și motivul pentru care artista a luat decizia, acum ceva vreme, să se mute peste Ocean, cel puțin în sezonul rece. Anul acesta însă, de Sărbători, Maria Ciobanu nu s-a mai întors în țară, așa cum obișnuia…

Maria Ciobanu, probleme de sănătate la 84 de ani

„Ciocârlia muzicii populare”, cum a fost supranumită, este una dintre cele mai îndrăgite interprete autohtone. Artista are aproape 85 de ani, dar este activă și gata să-și încânte fanii, din când în când, cu vocea ei neîntrecută. Din nefericire însă, Maria Ciobanu se confruntă cu niște probleme de sănătate care o țin departe de țară, în special în sezonul rece, după cum a mărturisit chiar fiul ei.

Citește și: De ce trebuie să se întoarcă Maria Ciobanu în SUA. Ionuț Dolănescu: „Din păcate, mama…'

Citește și: De ce a plâns Maria Ciobanu la prima petrecere de la întoarcerea în România:'Îi mulțumesc lui Dumnezeu că…'

Citește și: Ce pensie primește Maria Ciobanu în America.Este uriașă pe lângă cea acordată de statul român!

Citește și: Oana și Viorel Lis vor deveni părinți: „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta'

Citește și: Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au locuit în Irlanda. Ce probleme a avut soția actorului, acolo:„A fost un coșmar’ / EXCLUSIV

„Mama se află în America, vorbim zilnic la telefon, regretă că nu a fost în țară de aceste sfinte sărbători, în perioada iernii preferă să stea acolo, pentru că are o bronșită și îi prinde mai bine clima de acolo.

E o climă uscată în Los Angeles, California, și stă acolo, dar de abia așteaptă să se întoarcă în țară, pentru că se simte foarte bine cu nepoțeii. Și eu o aștept, s-o duc la Perşinari, să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu, anul asta împlinește 85 ani', a declarat Ionuț Dolănescu pentru Star Popular.

„Vreau să mă înmormânteze în pământul meu”

Chiar dacă a petrecut multă vreme peste Ocean, artista este mereu emoționată când se întoarce pe meleaguri românești. Ba chiar, Maria Ciobanu își propusese să stea cât mai mult timp în România, însă din cauză că are probleme de sănătate, este nevoită să meargă în America iarna. Maria Ciobanu preferă să stea pe perioada iernii în California, acolo unde clima este mai blândă. În anul 2017, artista a fost diagnosticată cu o formă acută de astm, iar medicii i-au recomandat să locuiască în regiuni cu temperaturi blânde.

Anul trecut, pe 3 septembrie, artista a împlinit 84 de ani și a mărturisit, extrem de emoționată, că a suferit că nu a putut veni în țară.

„N-am avut cum să venim, a fost pandemie. Dar ne-a fost foarte dor. Mă rugam tot timpul la bunul Dumnezeu: Doamne, să nu-mi iei zilele pe pământul ăsta străin! Să mă ajuți să ajung în țara mea!’, a spus Maria Ciobanu în emisiunea Teo Show.

În 2019, Maria Ciobanu susținea că mai stă aproximativ doi ani în America.

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu’, a declarat Maria Ciobanu potrivit spynews.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter