Marina Almășan și fiul ei, mărturisiri emoționante despre Victor Socaciu: „În momentul în care s-a îmbolnăvit, multe s-au schimbat în casa noastră”

Publicat pe

Marina Almășan și fiul ei au făcut unele mărturisiri emoționante despre Victor Socaciu. Chiar dacă regretatul artist a părăsit această lume, fosta lui soție și băiatul lor continuă să-și amintească cu drag de tot ce a însemnat pentru ei. Conform spuselor lor, atunci când cântărețul s-a îmbolnăvit, în casa lor s-au schimbat foarte multe. Iată confesiunea celor doi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Marina Almășan și fiul ei și-au deschis sufletul și au făcut câteva mărturisiri emoționante despre Victor Socaciu. Aceștia au fost protagoniștii unei confesiuni de suflet, la lansarea noii cărți a jurnalistei, eveniment la care și băiatul ei, Victor, a fost prezent. Tânărul a povestit cum se înțelegeau părinții lui, iar vedeta a dezvăluit lucruri inedite despre omul care i-a fost marea dragoste.

Marina Almășan și fiul ei, mărturisiri emoționante despre Victor Socaciu: „În momentul în care s-a îmbolnăvit, multe s-au schimbat în casa noastră'Marina Almășan și fiul ei, mărturisiri emoționante despre Victor Socaciu: „În momentul în care s-a îmbolnăvit, multe s-au schimbat în casa noastră'

Marina Almășan și Victor Socaciu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Din relația jurnalistei cu regretatul artist a rezultat un fiu, pe care au ales să-l boteze Victor. Au decis să divorțeze în anul 2012, însă consideră că au format o familie foarte frumoasă, cu amintiri plăcute, atât cât a fost.

Citește și: Marina Almășan este revoltată de organizarea festivalului „Om Bun':„Trebuia ales acel loc care i-a declanșat sfârșitul lui Victor Socaciu?'

Citește și: Marina Almășan, declarație șocantă despre moartea lui Victor Socaciu:”Am ajuns la concluzia că a fost `ajutat` să plece mai repede”

Citește și: Emilia Popescu, mesaj pentru Viorica Vodă, după declarațiile despre hărțuirea sexuală:„Nu este de râs și nici de judecat, lumea e ipocrită'

Citește și: Cum a încercat Alexandru Ciucu să-și salveze căsnicia cu Alina Sorescu.Artista ar fi părăsit căminul conjugal în urmă cu un an

Marina Almășan și fiul ei, mărturisiri emoționante despre Victor Socaciu

La lansarea cărții sale, Marina Almășan a fost întrebată dacă nu i-a fost greu să aibă doi bărbați puternici în casă. Aceasta a explicat că a avut, de fapt, un bărbat și un copil, iar atunci când cel de-al doilea bărbat puternic a crescut, primul dispăruse deja din peisaj.

„Din păcate, nu am avut doi bărbați puternici în casă, ci un bărbat și un copil. În momentul în care al doilea bărbat puternic a crescut, primul dispăruse din peisaj…', a spus Marina Almășan pentru Ego.ro.

Victor, fiul Marinei Almășan și al lui Victor Socaciu, despre relația părinților lui

Victor, fiul regretatului Victor Socaciu, își amintește cu drag de copilărie, în ciuda divorțului dintre părinții săi. A povestit că mama și tatăl lui aveau o relație frumoasă. Mergeau împreună în vacanțe, iar faptul că artistul a scris foarte multe de dragoste l-a făcut să fie o persoană foarte romantică.

„Aveau o relație foarte frumoasă. Eram o familie fericită, mergeam în vacanțe, tata cânta pe acasă, compunea, mama se pregătea pentru emisiuni. Se înțelegeau foarte bine și da, a fost o familie foarte frumoasă, atât cât a fost.

Faptul că tata a scris foarte multe cântece de dragoste pe care le-am ascultat în toată copilăria mea m-a făcut să fiu o persoană foarte romantică, iubita mea poate să confirme', a mărturisit fiul lui Victor Socaciu și al Marinel Almășan.

„În momentul în care Victor s-a îmbolnăvit, multe s-au schimbat în casa noastră'

Printre altele, Marina Almășan a dezvăluit cum era relația dintre ea și fostul ei soț după ce au avut un copil. Jurnalista a spus că a fost una foarte frumoasă, de la început și până spre final. A recunoscut, însă, că au existat și momente în care nu s-au înțeles, pentru că amândoi aveau orgoliu.

„Relația noastră a fost foarte frumoasă de la început și până spre final. În momentul în care Victor s-a îmbolnăvit, multe s-au schimbat în casa noastră. Îngrijorarea și neliniștea au început să facă parte din familie, astfel că s-au schimbat multe, dar până atunci am avut o relație frumoasă, fără să idealizăm. Sigur că am avut și momente în care nu ne-am înțeles, Victor era un orgolios, dar și eu aveam orgoliul meu.

El era foarte bun în meseria lui, eu eram apreciată pentru meseria mea, dar am funcționat bine ca o echipă. Sunt absolut convinsă că primii ani de copilărie petrecuți de Victor s-au desfășurat într-un mediu îmbibat cu dragoste și mă bucur când văd acum iubirea dintre el și prietena lui, simțind o continuare a unei iubiri care a rămas undeva în trecutul meu', a continuat jurnalista.

Cum l-a afectat pe tânăr divorțul părinților săi celebri

Fiul Marinei Almășan și al lui Victor Socaciu a susținut că faima părinților lui l-a apăsat pe umeri, de-a lungul timpului. Într-un fel, celebritatea lor l-au ajutat puțin și la școală. Divorțul însă l-a afectat destul de mult.

„Da, normal. Chiar și la lansarea cărții am fost acolo, pe ecran, apărând în anumite imagini mai mult sau mai puțin jenante din punctul meu de vedere. (râde) Pot să zic că m-a ajutat puțin și la școală faptul că părinții mei sunt cine sunt. La divorț, din păcate, m-a afectat. Presa încerca să mă abordeze când lucrurile erau destul de neliniștite. Totuși, per total, a fost foarte bine.

Marina Almășan: „Divorțul l-a prins în cea mai complicată perioadă'

În continuare, Marina Almășan a fost întrebată dacă, la divorț, și-a apărut copilul ca o leoaică. Aceasta a explicat că a făcut-o ca doi oameni în același timp. Nu a conceput nicio secundă ideea ca Victor Junior să nu rămână la ea, pentru că a fost și e în continuare „lumina ochilor' ei. De când au rămas doar ei doi, aceștia au început să formeze o „echipă'. Pentru că divorțul venise într-o perioadă delicată pentru tânăr, cea a adolescenței, ea a încercat mereu să-i fie foarte apropiată.

„Eu nu sunt leoaică, sunt gemeni, adică doi în același timp. (râde) Mi-am apărat copilul ca doi oameni în același timp. Nu am avut, totuși, de ce să îl apăr. A fost clar că o să rămână la mine, era lumina ochilor mei și nici nu percepeam altfel. Am format o echipă din momentul respectiv. Am încercat să ne apropiem, divorțul l-a prins în cea mai complicată perioadă, în adolescență. Cea mai mare obsesie a mea a fost să fim apropiați pentru a fi sigură că voi putea să gestionez un băiat căruia îi voi deveni mamă și tată.

Am găsit diverse șiretlicuri, am mers prin părți din lume în care nimeni nu mă cunoștea, eram o turistă, nu Marina Almășan. El e o fire puternică, nu a arătat niciodată că suferă după plecarea tatălui său din familia noastră, cu toate că eu am știut că există suferință. Este sensibil, iar eu am încercat să îi mut atenția către altceva.

Mi-am încălcat toate principiile și i-am luat câine. Toată viața mea am crezut că dacă ai curte, îți iei câine, nu altfel. La început a fost un coșmar, dădeam toată ziua cu mopul, însă Obama a devenit, ulterior, un membru al familiei. Am avut o familie formată din trei până când Victor a decis să se mute cu Ana și atunci s-au hotărât să își configureze propria poveste de iubire', a mărturisit vedeta.

Jurnalista Marina Almășan: „Cred că există o mare iubire pe lângă care pot să se mai nască și alte iubiri'

În timp ce fiul Marinei Almășan crede că există doar o singură iubire în această viață, jurnalista nu e atât de fermă în această privință. Ea crede că există o mare dragoste pe lângă pot să se mai nască și altele, însă poate nu la fel de intense.

„Victor: Da, cu siguranță. Există o singură iubire, iar eu o trăiesc acum.

Marina: Eu nu sunt atât de fermă. Eu cred că există o mare iubire pe lângă care pot să se mai nască și alte iubiri, poate nu atât de intense, însă, dacă se sprijină pe niște lucruri de substanță, pot să fie la fel de importante în viețile noastre. Eu sunt fericită pentru că, prin această carte, am reușit să le arăt oamenilor că mi-am găsit marea iubire. Multă lume mi-a spus: „Chiar dacă finalul a fost atât de trist, ești fericită pentru că ai trăit ceea ce foarte multă lume nu trăiește niciodată', a mai spus cei doi.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran, Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter