Mellina s-a îngrășat 10 kg după ce a părăsit Survivor. Cum arată acum

Publicat pe

După ce a revenit din Republica Dominicană, Mellina s-a îngrășat 10 kilograme, dovadă că experiența de la Survivor a fost una foarte dificilă pentru ea. După ce a scăpat de presiunea probelor din concurs, artista a acumulat în timp scurt multe kilograme. Iată cum arată acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Din luna aprilie, de când s-a întors din competiția Survivor, Mellina s-a îngrășat nu mai puțin de 10 kilograme, artista a recuperat tot ce a pierdut în Republica Dominicană în perioada în care a fost nevoită să facă față condițiilor dure din concurs. De altfel, de când a părăsit concursul, aceasta a vorbit de nenumărate ori despre provocările pe care a trebuit să le facă față la Survivor.

Mellina s-a îngrășat 10 kg după ce a părăsit Survivor. Cum arată acumMellina s-a îngrășat 10 kg după ce a părăsit Survivor. Cum arată acum

Mellina s-a îngrășat rapid după Survivor

Odată ajunsă în România după competiția Survivor, Mellina a recuperat foarte repede kilogramele pierdute în competiție, fosta concurentă mărturisind că traiul dificil de acolo a făcut-o să realizeze cât de important e să-i ai pe cei apropiați alături de tine, dar și ce înseamnă să fii obligat să faci foamea.

Citește și: Cosmin Stanciu a răbufnit la Survivor: „V-aș bate de v-aș rupe'

Citește și: Albert Oprea, flirt la Survivor cu altă fată, chiar în fața Mariei:„Mama o să își vadă nora’

Citește și: Răzvan Botezatu îl atacă pe Culiță Sterp de la Survivor:„S-a combinat cu prietena fostei soții’

Citește și: Care este legătura dintre Jador și nepoata Elenei Merișoreanu:'M-a susținut la Survivor și…' EXCLUSIV

Citește și: Marele regret al actorului Florin Busuioc: „I-am pus pe toți într-o situație urâtă”/ EXCLUSIV

'De la tot confortul ajungi la zero confort, la baza piramidei efectiv. Din punct de vedere psihologic, a fost foarte greu. Nu mai știi cum arată oamenii, nici nu îi mai visezi. Ne era teamă că nu o să avem ce mânca a doua zi. Rewardurile s-au tot mărit pe parcurs. Mi-am dat seama că cel mai important este să petrec timp cu familia. Mi se face pielea de găină și acum', a  mărturisit Mellina, s-a îngrășat 10 kilograme după ce a ieșit din competiție, lucru care o bucură, arată wownews.ro. 

Deși a pus multe kilograme în timp scurt, Mellina afișează acum niște forme mult mai apetisante.

În ce relație a rămas cu Musty după Survivor

Pe timpul competiției din Republica Dominicană s-au făcut nu o dată speculații despre Mellina și Musty, între care, s-a spus, ar fi existat mai mult decât o simplă relație de prietenie. Deranjată de comentariile fanilor competiței, mai ales după declarațiile Mihaelei din echipa Războinicilor, care le-a dat apă la moară, Mellina a pus punctul pe i și a povestit care este, de fapt, relația ei cu Musty.

Nu am realizat că o să mă afecteze plecarea lui Musty. Eu am vrut să merg la Survivor pentru că am iubit traseele. Dacă aveam mâncare mai stăteam. Copilăria m-a ajutat foarte mult să reuşesc în acest concurs. La un moment dat nu mai aveam resurse, eram izolată, faptul că ştiam că mâncarea e atât de puţină. M-am apropiat de Dumnezeu, am început să mă cunosc pe mine, e o nebunie ce se întâmplă acolo, e greu să exprim în cuvinte duritatea experienţei. Plecarea a fost o fericire pentru că am putut să merg acasă, la familie. Nu am o relaţie de iubire cu Musty, el e ca un frate mai mare pentru mine. Îmi dădea speranţă. Lucrurile care s-au întâmplat acolo rămân acolo', a spus Mellina la Teo Show.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter