Mihai Petre a fost criticat că s-ar fi comportat urât cu soția lui, la Asia Express: „E agresiv cu toată lumea”

Publicat pe

Mihai Petre a ajuns ținta criticilor, după ce s-ar fi comportat urât cu soția lui, la Asia Express. Fire competitivă, de multe ori, atunci când presiunea și-a spus cuvântul, coregraful a răbufnit și la adresa Elwirei. Telespectatorii au observat acest lucru și l-au „taxat', spunându-i că ar avea un comportament inadecvat față de mama copiilor lui. Iată ce i-au transmis internauții dansatoarei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Petre a ajuns ținta criticilor pe Internet, după ce s-ar fi comportat urât cu soția lui, la Asia Express. Odată cu înaintarea în competiție, cursa devine din ce-n ce mai strânsă. Probele implică o mai mare dificultate, iar asta își poate pune amprenta asupra concurenților. Drept dovadă, mulți dintre ei au avut ieșiri nervoase. Asta s-a întâmplat și cu dansatorul, ce i-a adus uneori reproșuri Elwirei.

Mihai Petre și soția lui, Elwira, formează una dintre cele mai îndrăgite echipe de la Asia Express, sezonul 4. Au demonstrat că sunt o echipă puternică, poziționându-se de mai multe ori pe primele locuri în clasament. Pentru a ajunge la acest nivel, și-au pus ambiția și răbdarea „la bătaie'. Deși a încercat să-și păstreze calmul, la un moment dat, în timpul probelor, dansatorul a răbufnit chiar și la adresa partenerei lui.

Citește și: De ce au plâns Elwira și Mihai Petre la Asia Express:„Viața mea sunt fetele mele'

Citește și: Elwira și Mihai Petre, discuție aprinsă la Asia Express:„Din prima zi m-ai…'

Citește și: Gabriela Firea a făcut COVID-19, deși s-a vaccinat cu trei doze:„Este o formă ușoară'

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu.Au fost surprinși în timp ce se sărutau

Mihai Petre a fost criticat că s-ar fi comportat urât cu soția lui, la Asia Express:

Un exemplu poate fi momentul în care cei doi au pierdut autostopul, într-o ediție anterioară. Elwira și Mihai Petre au întrebat mai mulți șoferi dacă sunt dispuși să îi ducă cu autoturismul. Unul dintre ei a fost de acord, însă atunci Elwira s-a întors și a mers către alt autoturism, iar cel dintâi a plecat, fără să mai aștepte. Nervos că a pierdut autovehicului, dansatorul a țipat la ea.

„Ce faci? Ce faci? De ce nu te-ai urcat? Unde pleci?', a țipat Mihai Petre, nervos, la soția lui, după ce a pierdut transportul.

Unii dintre fanii emisiunii l-au acuzat pe Mihai Petre că ar avea un comportament ce lasă de dorit față de soția lui, Elwira. În plus, un internaut i-a spus dansatoarei că s-ar lăsa „călcată în picioare de el' și a sfătuit-o să nu mai facă asta,

„Încearcă să nu te mai lași călcată în picioare de acest individ care este soțul tău. Peste câțiva ani fetele tale se vor uita pe Internet și oare ce vor spune? Dacă în fața camerelor de vedere se comportă așa, în casă nici nu vreau să mă gândesc', i-a scris un internaut Elwirei Petre pe rețelele sociale, conform elle.ro.

Ce i-au reproșat internauții dansatorului

Un alt internaut i-a scris Elwirei că ar da dovadă de multă răbdare cu Mihai Petre: „Dați dovadă de multă răbdare și diplomație cu Mihai, soțul'.

Pe lângă soția lui, Mihai Petre e acuzat de internauți că ar avea un comportament inadecvat și față de ceilalți concurenți.

„Petre, din dorința de a câștiga, este agresiv cu toată lumea, șoferi, lumea de pe stradă… Urât comportament.', „Comportamentul lui Mihai lasă de dorit, atât față de soția lui, cât și față de ceilalți.', i-au mai scris internauții lui Mihai Petre pe Instagram.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter