Ovidiu Komornyik, gest emoționant pentru Angela Similea, după 10 ani de prietenie: „Nu ne-am certat niciodată”

Publicat pe

Ovidiu Komornyik a făcut un gest emoționant pentru Angela Similea, după 10 ani de prietenie. Cei doi artiști colaborează de aproximativ un deceniu și își aduc aminte cu drag de concertele lor, dar mai ales de aplauzele primite din partea publicului. Deși, în general, aproape nicio relație de amiciție nu scapă fără nicio ceartă, a lor este mai specială, pentru că nu au întâmpinat niciodată astfel de dispute. În schimb, se pot baza și acum unul pe altul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ovidiu Komornyik a făcut un gest emoționant pentru Angela Similea, după 10 ani de prietenie. Încă de la început, de când s-au cunoscut, cei doi colegi de breaslă și-au conturat o relație de prietenie extrem de frumoasă, demnă de invidiat. Nu s-au certat niciodată și se pot baza unul pe celălalt indiferent de situație, chiar și acum, după aproximativ un deceniu.

Ovidiu Komornyik, gest emoționant pentru Angela Similea, după 10 ani de prietenie: „Nu ne-am certat niciodată'Ovidiu Komornyik, gest emoționant pentru Angela Similea, după 10 ani de prietenie: „Nu ne-am certat niciodată'

Acum ceva vreme, Angela Similea a decis să părăsească țara și stă mai mult de șase luni peste Ocean. Marea artistă nu a reușit totuși să stea prea mult timp departe de România și de cei dragi, astfel că revine aici periodic, oricât de des poate.

Citește și: Ovidiu Komornyik, dezvăluire surprinzătoare despre Angela Similea:Ea nu mai vrea să cânte!

Citește și: Angela Similea revine pe scenă, la 75 de ani.Cine a convins-o să facă acest pas

Citește și: Carmen de la Sălciua, după ce Armin Nicoară a acuzat-o că i-a furat o melodie:„Mă simt șocată. El s-a legat de…'

Citește și: Alina Pușcaș s-a accidentat, din nou, după ce și-a luxat glezna:„Sunt deja umflată'

Ovidiu Komornyik, gest emoționant pentru Angela Similea, după 10 ani de prietenie

Atunci când se întoarce în România, Angela Similea își vizitează întâi prietenii și apropiații. Printre cei mai buni amici ai săi se numără Ovidiu Komornyik, pe care-l cunoaște de peste un deceniu. Artistul a povestit că el și marea cântăreață s-au bucurat de o colaborare de suflet, motiv pentru care îi e dor de concertele susținute împreună. A spus despre solistă că are o educație aparte și că amândoi sunt bogați în sentimente.

„Eu și Angela ne-am bucurat de o colaborare de suflet, mi-e tare dor de concertele noastre, de aplauze!

De când colaborăm, am avut o relaţie axată pe respect, nu ne-am certat niciodată. Angela are o educaţie aparte, cu principii. Amândoi suntem bogaţi în sentimente, ne putem baza unul pe altul', a spus Ovidiu Komornyik pentru playtech.ro.

Cum o ajută artistul atunci când solista se întoarce în România

Ovidiu Komornyik deține un hotel pe litoralul românesc, mai exact în Vama Veche. Artistul are grijă de toată șederea Angelei Similea atunci când aceasta vine în România. În plus, el îi plătește și toate facilitățile pe perioada verii, scrie sursa citată. Gestul lui a fost apreciat de toți fanii lor.

Potrivit sursei citate, Angelea Similea nu dorește să rupă legătura cu România, țara în care se simtea cea mai iubită și apreciată de public. Însă, cu toate acestea, familia ei e stabilită în America, acolo unde a stat și ea în pandemie.

Angela Similea, clipe grele după moartea celui de-al patrulea soț

Angelea Similea a trecut prin clipe grele atunci când cel de-al patrulea soț al ei a murit. Ovidiu Komornyik, bunul ei prieten, i-a fost alături.

„Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam.

(…) Soțul meu nu deschidea nici o ușă fără să spună „sunt soțul Angelei Similea', pentru că altfel, fiind cetățean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerț exterior', povestea Angela Similea acum ceva vreme.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter