Ce probleme avut Ozana Barabancea după ce a făcut operația de micșorare de stomac: "Nu puteam să mai cânt"

Publicat pe

Ozana Barabancea arată foarte bine după ce a făcut operația de micșorare de stomac. De-a lungul timpului, artista a încercat mult diete, dar niciuna nu a dat rezultatele așteptate. Astfel, jurata de la „Te cunosc de undeva” a decis să apeleze la micșorare de stomac. În urma acesteia, Ozana s-a confruntat cu unele probleme, iar după pandemia de COVID-19, soprana a suferit o nouă intervenție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea a suferit în 2017 o operație de micșorare a stomacului, iar de atunci viața i s-a schimbat complet. În perioada pandemiei de coronavirus, artista a pus câteva kilograme în plus, iar acest lucru a determinat-o să meargă din nou la medic. Ozana Barabancea a suferit o nouă intervenție, după care a slăbit iarăși.

Ce probleme  avut Ozana Barabancea după ce a făcut operația de micșorare de stomac: "Nu puteam să mai cânt"Ce probleme  avut Ozana Barabancea după ce a făcut operația de micșorare de stomac: "Nu puteam să mai cânt"

Ozana a pus câteva kilograme în plus în timpul pandemiei, stând mai mult acasă. Când a realizat că începe să se îngrașe, vedeta a mers la medicul care i-a tăiat stomacul pentru a o ajuta. Astfel, soprana a suferit o nouă intervenție, iar de această dată, Ozanei i-a fost montat un inel gastric.

Citește și: Cum arată Ozana Barabancea în realitate, fără niciun filtru de Instagram.În trecut, a avut 128 kg

Citește și: Cum s-a apropiat Ozana Barabancea de Biserică, acum 8 ani:”A fost un șoc!”

Citește și: Cum a decis Irina Rimes să scrie melodia „Nu știi tu să fii bărbat':„Se purta urât cu mine, foarte urât!'

Citește și: Florin Ristei și-a deschis restaurant în pandemie:”Am vrut ceva mai sofisticat, dar nu a mers”

Ozana Barabancea, probleme după ce a făcut operația de micșorare de stomac

Ozana Barabancea arată foarte bine la 52 de ani. Jurata de la Te cunosc de undeva a suferit în 2017 o intervenție de micșorare a stomacului, iar de atunci viața i s-a schimbat. Chiar și așa, în timpul pandemiei de coronavirus, artista s-a îngrășat și a apelat la ajutorul medicului care a operat-o. Ozana Barabancea a făcut o altă intervenție, iar de această dată i-a fost montat un inel gastric.

Mi-a fost un pic frică de această operație am făcut-o cu binecuvântarea duhovnicului meu, pe 20 iunie 2017, la domnul Rubin Munteanu. Mi-a dat o nouă șansă, eu nu am vrut neapărat să arăt bine. Eram foarte grasă, de la 128 am ajuns la 116 și la 114 am ajuns pe masa de operație. Reușisem să slăbesc cu dietă de la 128 la 116. M-am dus efectiv și m-am operat', a povestit Ozana Barabancea pentru ego.

Ozana Barabancea: „Nu puteam să mai cânt așa de bine”

Ozana Barabancea a fost de acord să i se monteze inelul gastric. După prima operație, vedeta a avut probleme mari cu vocea, iar după ce de-a doua intervenție, vocea i-a revenit spectaculos. Soprana a povestit că multă lume i-a spus că este prea slabă, dar ea se simte foarte bine în pielea ei.

Acum lumea îmi spune că e un pic mai bine, eram mult prea slabă. Eu nu mi-am dat seama. După prima operație nu puteam să mai cânt așa de bine, dar după ce mi-a pus inelul am renăscut vocal. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. După o săptămână am reușit să cânt așa cum cântam înainte de operația de micșorare a stomacului. S-a întâmplat o minune', a dezvăluit artista.

Ozana recunoaște că avea un stil de viață dezordonat

Vedeta se simte foarte bine acum și este mândră de silueta. Ozana Barabancea a recunoscut că înainte de a face operația de micșorare a stomacului, avea o viață dezordonată. Artista a declarat că mânca mereu pe fugă, iar singura dietă pe care a ținut-o a eșuat în momentul în care a revenit la stilul de viață de dinainte.

'O singură dată am urmat o dietă. Am slăbit 45 de kilograme cu o dietă bazată pe proteine, foarte strictă. În momentul în care am ieșit din standardul ala am început să o iau la deal. Am luat enorm, peste 50 de kilograme', a mărturisit Ozana Barabancea la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter