Petrică Cercel, ultimul interviu. Ce a spus despre soția lui: „O femeie așa trebuie să fie!”

Publicat pe

Ce a spus Petrică Cercel în ultimul interviu acordat? În urmă cu câteva luni, artistul a acordat un interviu pentru Antena Stars, pe parcursul căruia a zâmbit încontinuu. Acesta era înconjurat de toată familia și a adus doar cuvinte de laudă atât la adresa copiilor, cât și a soției sale, Ana.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Petrică Cercel s-a stins din viață pe 16 septembrie 2021, după ce a fost internat în spital timp de câteva zile. Artistul a murit după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, complicațiile aducându-i sfârșitul. Chiar dacă a avut parte de o moarte grea, familia și fanii săi îl vor ține minte drept un om cu zâmbetul pe buze.

Petrică Cercel, ultimul interviu. Ce a spus despre soția lui: „O femeie așa trebuie să fie!'Petrică Cercel, ultimul interviu. Ce a spus despre soția lui: „O femeie așa trebuie să fie!'

Acesta a acordat un ultim interviu pentru Antena Stars în care a fost înconjurat de întreaga familie. Este una dintre puținele apariții TV în care soția sa, Ana, a fost prezentă.

Citește și: Cine a fost Petrică Cercel, manelistul care a murit din cauza COVID-19.Era internat la ATI

Citește și: Ce rugăciune a postat Adi de la Vâlcea pentru Petrică Cercel:„Domnul o să ne audă'

Citește și: Florin Salam nu a mers la pomana fostei soții:”Nici nu aveam nevoie să fie el!”

Citește și: Fiica lui Florin Salam, mesaj emoționant în memoria mamei sale.Ce a transmis Betty

Ce a spus Petrică Cercel în ultimul interviu acordat

Petrică Cercel a acordat un ultim interviu pentru Antena Stars cu câteva luni înainte ca virusul COVID-19 să îi cruțe viața. Acesta a fost înconjurat de întreaga familie, inclusiv de soția sa, care nu a apărut des la televizor. Despre aceasta, manelistul a avut doar cuvinte de laudă:

„E o femeie care nu e geloasă pe bărbatul ei. Mă iubește suficient. Să nu exagereze cu gelozia că după o dăm în dramatisme și nu e bine. O femeie așa trebuie să fie. Să ai grijă de bărbatul tău, să nu ți-l fure o frumoasă, o șchioapă. Nu mai contează.' , spunea Petrică Cercel în urmă cu câteva luni.

Pe de altă parte, soția Ana a susținut la acea vreme că este o femeie geloasă, însă nu exagerează cu acest lucru. Se pare că doamna Cercel îl iubea enorm pe soțul ei și avea grijă de el și de copiii lor.

„Eu ca soție sunt geloasă, așa ca orice femeie', spunea soția manelistului.

„Familia este absolut totul'

Petrică Cercel a fost un tată iubitor și un familist convins. În carul ultimului interviu acordat, acesta a subliniat de nenumărate ori importanța familiei. Cu atât mai mult, pe tot parcursul reportajului acesta a fost înconjurat de soție, copii, nepoți și nurori.

„Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim siplitatea, nu suntem fasonați.' , spunea în urmă cu câteva luni Petrică Cercel.

Sursă foto: Facebook și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter