Moment traumatizant pentru Sandra Golpe! Prezentatoarea TV a fost agresată sexual în scara blocului: "M-a legat, mi-a pus cuţitul la gât și..."

Publicat pe

Sandra Golpe, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din Spania, a rememorat recent o întâmplare care a marcat-o. Acum mai mulți ani, aceasta a fost agreastă sexual în scara blocului în care locuia!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sandra Golpe, una dintre cele mai faimoase prezentatoare din Spania, a vorbit recent, pentru prima oară, în cadrul unei emisiuni, despre un eveniment care, deși s-a petrecut în urmă cu 20 de ani, a traumatizat-o pe viață.

Sandra Golpe a fost agresată când se întorcea de la serviciu

Prezentatoarea de la Antena 3 Noticias 1 a povestit că, pe vremea când lucra într-un alt trust de presă, a fost agresată sexual de un necunoscut. Sandra Golpe se întorcea acasă de la serviciu și, în timp ce se îndrepta spre lift, a fost atacată de un individ în scara blocului.

„Era târziu în noapte, eram destul de confuză. Uşa scării de bloc nu s-a închis, întrucât era veche, iar eu am intrat. În timp ce aşteptam liftul, un bărbat a intrat. Eu am crezut că e un vecin. Eu i-am spus ‘noapte bună’, dar el nu a răspuns. Când liftul a venit, m-a împins. M-a legat, mi-a pus cuţitul la gât şi m-a agresat sexual. Am avut noroc că s-a auzit un zgomot, iar el s-a speriat. M-a dezlegat şi m-a pus să mă întorc, înainte de a pleca”, a spus Sandra Golpe.

Moment traumatizant pentru Sandra Golpe! Prezentatoarea TV a fost agresată sexual în scara blocului: "M-a legat, mi-a pus cuţitul la gât și..."Moment traumatizant pentru Sandra Golpe! Prezentatoarea TV a fost agresată sexual în scara blocului: "M-a legat, mi-a pus cuţitul la gât și..."

A rămas cu sechele pe viață

Din nefericire, după incidentul din lift, Sandra golpe a rămas extrem de traumatizată și a fost nevoie de mult timp pentru a-și reveni din șoc.

„Nu ştiam dacă voi mai avea puterea de a-mi continua munca. Eram în stare de şoc şi nu voiam să-mi afecteze randamentul. Rămăsesem doar cu plângerea depusă la poliţie şi cu trauma”, a spus jurnalista.

Ulterior, ea a încercat chiar să-și schimbe turele, pentru a nu mai fi nevoită să se întoarcă noaptea acasă. „Un an de zile am mers și m-am întors de la serviciu cu taxiul”, a mai mărturisit Sandra.

În ceea ce-l privește pe agresor, acesta a fost prins câțiva ani mai târziu, după ce agresase mai multe tinere, dar acum este tot în Soto del Real (Madrid).

Citește și: Raluca Pascu, primele declarații după ce Pepe a anunțat divorțul: „Stăm acum la părinți”

Citește și: Andreea Marin, totul despre condițiile pe care le-a pus pentru a se întoarce în televiziune: „Vulgaritatea, prostituția, scandalul nu vor fi niciodată parte din munca mea” / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă acum cu divorțul dintre Larisa și Alin Oprea. Artistul avea o avere de 1 milion de euro, dar locuiește cu chirie și a fost nevoit să se reprofileze

Citește și: Ce face Rocsana Marcu, la 3 ani după ce a renunțat la televiziune. Decizia radicală pe care a luat-o după ce a câștigat procesul cu tatăl uneia dintre fetițele ei

Citește și: Dieta care o face Jennifer Lopez să arate fabulos, la 51 de ani. Este ușoară și eficientă și include și dulciuri

Citește și: Vi-l mai amintiți pe Bobby Ewing din Dallas? Are 71 de ani și iubește din nou, la 3 ani după moartea soției

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter