Probleme grave pentru Ionuț Belei. Câștigătorul de la Chefi la cuțite, dus de urgență cu ambulanța la spital: „Am rămas fără aer”

Publicat pe

Ionuț Belei a trăit bucuria vieții sale când a câștigat finala Chefi la Cuțite. Din păcate, nu a apucat să se bucure prea mult după ce a fost difuzată ultima ediție din showul culinar. Acum, Ionuț Belei are probleme grave. Din păcate, la doar o zi după ce fanii au aflat câștigătorul premiului de 30.000 de euro, Ionuț Belei se confruntă cu probleme de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva ore, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea a mers la aeroport, pentru a pleca acasă, la Cluj. Nici nu a apucat să urce în avion, că lui Ionuț i s-a făcut foarte rău, iar cei aflați pe aeroportul Otopeni au chemat de urgență salvarea!

Probleme grave pentru Ionuț Belei. Câștigătorul de la Chefi la cuțite, dus de urgență cu ambulanța la spital: „Am rămas fără aer'Probleme grave pentru Ionuț Belei. Câștigătorul de la Chefi la cuțite, dus de urgență cu ambulanța la spital: „Am rămas fără aer'

Ionuț Belei a fost transportat de urgență la Spitalul Elias din Capitală. Conform ultimelor informații primite din partea medicilor, Ionuț a fost testat pentru testul COVID-19 și, din fericire, acesta a ieșit negativ, potrivit Antena Stars.

'Dimineață când am vrut să mă reîntorc acasă, la Cluj, în aeroport am rămas fără aer. M-am speriat. Cei de la control au chemat medicii. Mi-au spus că am avut un junghi cardiac. Este prima dată când am pățit așa ceva. Mi-au explicat medicii că din cauza stresului și lipsei de somn.
Vreau să știți că sunt bine acum. Mi-au făcut și testul COVID. Sunt negativ și mă bucur că nu am pățit nimic grav.

Fiind dimineață am băut o cafea. Am vrut să intru înauntru, am făcut controlul, dar doamna de la aeroport mă întreba dacă sunt ok. nu am vrut să mă panichez. Și după un minut când am trecut de vamă, m-am sprijinit de perete și atunci a chemat doamna salvarea. M-am speriat că nu am respirat bine.

Și din cauza emoțiilor și a lipsei de somn. Vreau să le mulțumesc medicilor care au avut grijă de mine.', a declarat Ionuț Belei la Antena Stars.

Ce a gătit Ionuț Belei în finala Chefi la Cuțite

Pentru finala Chefi la Cuțite, Ionuț Belei a ales să pregătească la starter un quenelle de homar aromatizat cu spumă de lime, gel de lime, coriandru și unt caramelizat.

La felul principar, băieții au gătit Monkfish (pește undițar) cu medley de legume, piure de lobodă și veloute de caviar.

Pentru desert, Ionuț Belei a optat pentru Nougat Mousse cu brittle de caramel sărat, fructe și spumă de grenadină, desertul care i-a dat gata pe cei 11 chefi care au jurizat în marea finală.

Citește și: Ionuț Belei este câștigătorul Chefi la cuțite 2020. A izbucnit în plâns la TV! Primele declarații: ‘Chef Sorin îți mulțumesc din suflet

Citește și: Cine este marele câștigător Chefi la cuțite 2020. Ionuț Belei a câștigat premiul de 30.000 de euro

Citește și: Cine este iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite. Ce vor să facă cu marele premiu de 30.000 de euro

Citește și: Cum arată iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite. El și Sabina au o relație la distanță

Farfuriile câștigătorului Chefi la Cuțite au avut un plating minimalist, așa cum ne-a obișnuit pe tot parcursul competiției, iar gustul a fost unul desăvârșit, lucru observat și de cei trei chefi, dar și de jurații care au fost de-a dreptul impresionați.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter